Startul reducerilor estivale: 3suisses.ro



Se pare ca 3suisses.ro a dat startul reducerilor din aceasta vara, oferindu-ne discounturi de pana la 50% pentru articolele din colectia primavara-vara.  In afara granitelor, majoritatea site-urilor au debutat cu reducerile de sezon, dar magazinele online mioritice au incetinit, se pare, procesul.

Cunosc 3suisses de pe vremea cand nu exista inca in Romania si obisnuiam sa comand imbracaminte si incaltaminte din Franta, prin intermediul unui cunoscut. Pe vremea aceea, acest site, alaturi de Laredoute.fr erau singurele posibilitati cunoscute pentru a-mi cumpara ceva ce nu se gasea in magazinele romanesti, la preturi accesibile.

Spre deosebire de Laredoute.ro, care practica niste preturi uriase comparativ cu site-ul  omonim din Franta, 3suisses trebuie apreciat pentru faptul ca a pastrat aceleasi preturi ca in afara. Personal, imi plac anumite articole de pe site si le consider perfecte pentru sezonul acesta:


O bluza lejera de vara, brodata in jurul gatului, va poate scoate oricand din incurcatura, atunci cand nu stiti ce sa alegeti din sifonier. Culoarea ivoire vine drept o alternativa pentru albul clasic, care nu se potriveste decat anumitor tipuri de piele (medii de preferat, pentru a nu face un contrast puternic intre pielea inchisa la culoare si albul imaculat, dar si pentru a evita un efect monocrom intre un ten foarte palid si o tesatura alba).


Rochia colour-block ramane in tendinte si in acest sezon. Fie ca alegem sa o purtam seara, combinata doar cu niste pantofi stralucitori sau ziua, cu incaltaminte in culori neutre si accesorii vesele din plastic, rochia colorata nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba.  Personal, iubesc rochiile cu volane in jurul bratelor, mi se pare ca echilibreaza perfect persoanele cu solduri mai late decat bustul.


Pentru ca momentan trec printr-o bluzomanie si ma axez numai pe topuri delicate de vara, privirile mi-au fost atrase de aceasta bluzita. Observati, din nou, motivul volanelor verticale din jurul bratelor, de care sunt fermecata! O nota aparte este data de pata de imprimeu din lateral.


Nu puteam incheia altfel decat alegand o pereche fabuloasa de incaltaminte! Ghetele acestea sunt cu adevarat une oeuvre d'art : piele bej,subtire, talpa din lemn si insertii brodate. Pretul nu este tocmai prietenos si sare timid de 500 de ron, dar modelul si materialele fac, cu adevarat, toti banii!

Comentarii

ilda76 a spus…
Ooff, Aurora, mereu le alegi atat de frumoase si pe gustul meu incat trebuie sa apelez la toata puterea si vointa pentru a rezista...:P
Pupicei! O duminica placuta!:)
Mihaela Pojogu a spus…
:) preferatele mele sunt incaltamintea, rochia si topul.