Shopping Week



Am gasit ghetutele ideale pentru vara!
Din piele, subtiri si cu o platforma super-confortabila, ghetutele Drastik sunt ideale si pentru zilele calde. Eu le vad perfect combinate cu pantaloni scurti si un top lejer, vaporos. Poate ca o sa vi se para ciudat, dar uneori, vara, urasc sa port sandale! Dupa ce ma plimb 20 de minute pe strada sau dau o tura pe la metrou deja arat ca si cum as fi mers desculta si imi vine sa sar cu picioarele sub prima fantana arteziana. De aceea prefer ceva care sa acopere degetele, cum ar fi ghetele subtiri, sabotii sau espadrilele. Chiar si cizmele de vara mi se par mai ok decat o pedichiura distrusa de praf si umezeala.


De la sora mea am primit un top verde-menta, decorat cu paiete stralucitoare. Ea a plasat o comanda saptamanile trecute pe Dorothy Perkins si nu a uitat sa imi cumpere si mie ceva. Imi place la nebunie si ma gandesc chiar sa imi iau si pe o alta culoare.


Mi-am cumparat o bluzita alba, cu dantela, numai buna pentru zilele foarte-foarte calduroase. Uneori, nici nu stiu cu ce sa ma mai imbrac la cat de cald imi este si atunci caut haine cat mai subtiri si lejere, in care sa nu transpir si care sa nu mi se lipeasca de piele.


De la Miniprix mi-am comandat sandate din material textil si piele, in culori vesele. Din pacate acele barete m-au cam ros, motiv pentru care o sa le dau o bataita cu ciocanelul, ca sa se inmoaie :D In rest nu am de ce sa ma plang: sunt comode, frumoase si usor de accesorizat.


Nu imi plac lucrurile pe gat, dar aceasta bluzita mi-a cazut cu tronc. Se inchide cu nasturei in spatele gatului si vine frumos pe corp. Chiar daca este mulata, este transparenta si nu imi este cald in ea (multumesc gaurelelor!). Este de la Mango, iar dantela cu care este garnisita este chiar deosebita.


Imi plac mult sabotii, desi nu reusesc sa ii combin si sa ii port foarte des. Aceasta este cea de-a doua pereche pe care o am in colectia mea de incaltaminte. Nu am apucat inca sa ii port, dar cred ca voi face saptamana viitoare, imediat cum trec ploile si se intoarce canicula.


Topul acesta l-am luat dintr-un magazin sh. Este superb! Nu se vede prea bine in poza, dar toata partea din fata este brodata.  Chiar cautam un top negru, pentru a-l combina cu noii mei jeggingsi de la Miniprix si ma bucur ca florile  galbene il fac vesel si inlatura monotonia negrului.
Retin ca am avut si eu o black period acum vreo 4 ani si ca eram tare mandra ca port numai haine negre. Din fericire a fost doar o faza trecatoare si rapid am reintrodus culorile in sifonier.


Acestia sunt blugii elastici de care va spuneam. Sunt produsi de Mexx, au fermoar lateral, sunt skinny si au fost si foarte ieftini (in jur de 40 de lei am dat pe ei). In 30 de minute evident ca nu au mai fost disponibili pe site desi initial se gaseau toate masurile de la 24 la 32. Mi-am luat si o pereche de jeansi liliachii, dar am uitat sa ii trag in poza. Si ei (alaturi de celelalte perechi colorate) nu mai sunt disponibili online :(



Imi plac foarte mult accesoriile aurii, cu toate ca se innegresc foarte rapid si le arunc dupa cateva purtari. Cerceii de pilda, i-am purtat doar de doua ori si au si devenit aramii pe alocuri :( . Bratarile, in schimb, au fost mai rezistente.O varianta scumpa ar fi sa economisesc bani si sa imi iau niste cercei din aur, dar nu imi plac metalele pretioase si chiar mi-am amanetat in urma cu cativa ani toti cerceii si lantisoarele din adolescenta si din banii respectivi si-a luat mama mea niste cercei clasici, potriviti pentru varsta ei.


Comentarii

S.S a spus…
O alta pereche de saboti! Acestia sunt foarte draguti!
Dar vad ca nu te mai opresti din cumparat incaltaminte:)),ce ai spune daca ne.ai face o postare cu tot arsenalul?
te pup:*
Gina Cristiana a spus…
Super!! sa le porti cu drag. Ce ma relaxeaza postarile tale in pauzele de la invatat..:D dar imi dau si chef de cumparaturi.. chiar ador incaltamintea pe care ti ai cumparat o in ultima perioada. O groaza de modele interesante.
pupici
ilda76 a spus…
Imi faci o pofta de shopping de numa-numa (cum haios spun ardelenii!)...:))
Adorabile cele doua bluzite albe/culoarea untului, sabotii, accesoriile aurii; toate-s frumoase, dar la acestea mi-a ramas mie gandul! Gandul mi-a mai rams si la Asos unde am vazut nenumarate incaltari care-mi sunt pe plac! Nu stiu cat mai rezist si ce ma fac!:))
Aurora, sa te bucuri de toate, draga mea!
Pupicei!
Toma Aurora a spus…
Chiar ieri am facut curat cu sora mea pe hol, ca ne impiedicam de atatea incaltari.Avem cateva zeci de perechi in cutii pastrate, pentru ca nu avem unde sa le mai punem. Clar o sa iau o pauza de la cumparat pantofi, cel putin pntru o vreme :ops!
Toma Aurora a spus…
Gina, nu ai terminat inca cu examenele? Uffff.
Eu vineri mai am o prezentare finala si gata, am scapat!
In ultima vreme, intradevar, m-a cuprins o pofta nestapanita de a-mi cumpara pantofi, dar sper eu ca m-am vindecat :*
Toma Aurora a spus…
Ilda, chiar haios o zic ardelenii:))
Eu m-am ferit sa mai intru pe Asos, mai ales ca trebuie sa tin de bani o perioada. Azi am primit ultimele ghete comandate la posta- au venit in doar 3 zile lucratoare! Am zis ca o luna nu mai am voie decat sa ma uit (ca pana la urma uitatul e gratuit :D).Singura exceptie ar fi sa mai primesc o bursa in plus, dar cred ca acest lucru nu se va intampla pentru ca oficial am luat vacanta de aproape o luna de zile (totusi mai sper :))).

Daca te vei decide pana la urma sa iti cumperi ceva sa ne ti la curent pe forum :D Chiar daca nu mai activez des, sunt mereu in umbra si citesc tot ce se posteaza nou :D
Simona a spus…
Superbe sunt! sabotii mi-au furat inima :)) Deja ma visam in ei si cu cateva hainute din garderoba proprie :)
De unde ai luat cercelusii?Sunt tare tare draguti.
ilda76 a spus…
Ooff, e gratuit sa te uiti dar, uneori, parca nu mai e de-ajuns!:))
Pe forum, stiu...te simt!:D Am postat chiar acum ceva, sa-mi spui daca-ti place!:*
An a spus…
Deci imi plac absolute toate <3 si sunt de aceasi parere cu tine despre ghetute <3Sa le porti sanatoasa <3
Alexandra a spus…
Foarte frumoase hainutele tale,ador postarile de genul :D De ce nu faci si postari de tipul "tinuta zilei"? Mi se pare ca ai un stil foarte interesant,ar fi frumos sa vedem si noi cateva tinute :D
fashion doctor a spus…
ioi,Aurora,again shopping... Imi plac postarile tale genul asta. te puup
Georgiana a spus…
Topul de la sh e senzational, dar si cel verde, si cel de la Mango. Nici nu pot sa aleg un favorit :) Imi place tare mult acest gen de postari, intotdeauna sunt curioasa ce minunatii mai cumperi :)
Irina a spus…
:) Hainute frumoase mai ai :)
Ma innebunesti cu postarile tale :) cu shopping mai ales cand iti iei de pe miniprix...de fiecare data cand vad ceva la tine ....trec pe la ei poate gasesc si eu ceva frumos ca lucrusoarele cumparate de tine.
Sabotiii , bluza verde ,topul sh sunt preferatele mele din aceasta postare.
Sa le porti cu placere.
Pupici
Gina a spus…
Love the items! You have great style! xo
Gina
https://www.boutine.com/
Descude a spus…
Si eu iubesc accesoriile aurii si cerceii sunt exact pe gustul meu!
Simona Tucu a spus…
A doua bluza este preferata mea si cerceiiii, cerceii sunt grozavi...sa le porti cu placere pe toate!! Pup!