Sa slabim delicios!


Nu o data v-am vorbit despre suplimente, ceaiuri si pastile pentru slabit.

De-a lungul timpului am incercat foarte multe solutii pentru eliminarea kilogramelor in plus, desi niciodata nu am fost o persoana plinuta. Zona soldurilor este cea unde se depun cel mai repede grasimile, in cazul meu. De asemenea, in aceasta zona imi este si cel mai greu sa slabesc, chiar daca urmez o dieta. Iar in cazul meu dieta nu reprezinta ceva strict, ci doar un moment de renuntare la snack-suri sarate, de diminuare a cantitatii de paine consumate zilnic si de consum sporit de lichide. Dietele mele includ inghetata, multe fructe, mancare gatita, cantitati uriase de legume si sport. Daca tin un regim strict slabesc repede, mult si doar in partea de sus a corpului. Acest lucru m-a facut sa constientizez faptul ca infometarea reduce doar masa musculara si nicidecum grasimea corporala.

Recent am fost contactata de Silviu Dichiu, care mi-a propus sa testez doua dintre produsele comercializate pe site-ul cafeminceur.ro, la alegere. Am ales cappucino si ciocolata calda pentru a le testa pe parcursul unei luni de zile. Pentru a realiza un studiu mai amplu, i-am oferit surorii mele cutia de ciocolata pentru a o consuma timp de 30 de zile. Fiecare cutie de produs este suficienta pentru 30-40 de cani gata preparate. Am decis sa impartasesc astfel doua experiente avute de doua persoane cu organisme diferite.

Spre deosebire de mine, sora mea are probleme cu zona din jurul abdomenului. Constitutia corpului sau o prezinta drept o persoana cu talia dreapta, patrata. Acest tip de constitutie permite acumularea kilogramelor in jurul taliei, iar cu timpul se poate forma acel  „colac” inestetic, foarte greu de indepartat.

Niciuna dintre noi nu consuma cafea si amandoua suntem amatoare de dulciuri (inclusiv de cappucino si ciocolata calda). Faptul ca aceste produse se prepara cu lapte si sunt indulcite (cu zahar de stevie) ne-a incantat instant. Majoritatea ceaiurilor si siropurilor despre care v-am povestit (21 Century, Cafe Minceur Yves Rocher, Sirop starter pentru suplete Yves Rocher) aveau un gust cel mult acceptabil pentru mine, iar sora mea nu le-a consumat niciodata pentru ca i s-au parut oribile. Eu una nu sunt o persoana pretentioasa cand vine vorba de mancaruri si nici nu am avut vreodata probleme cu stomacul si de aceea suport aproape orice gust. Va dati seama cum am reactionat cand am aflat ca exista ceva dulce, foarte gustos, care promite 3 pana la 5 kilograme in minus intr-o luna!


Produsele vin sigilate cu folie de aluminiu si contin un prospect foarte util in ceea ce priveste prepararea produsului. In plus, ni se prezinta un meniu excelent pentru o dieta sanatoasa si echilibrata, pe care il voi scana si il voi traduce in viitorul apropiat. Meniul este in limba franceza si stiu ca multe persoane nu au studiat franceza si de aceea consider utila o traducere.


 La o prima vedere si gustare amestecul de cappucino este delicios! El contine extracte de guarana, ceai verde, cicoare si cardon, binecunoscute pentru proprietatile detoxifiante. Continutul este 100% natural si este produs de Arlor Natural Scientific. O cutie de 200 de grame ( cantitate suficienta pentru prepararea a 40 de cesti) costa 75 de lei.

O sa va tin la curent cu rezultatele obtinute dupa fiecare doua saptamani de consum. Concluziile la care voi ajunge vor fi, ca de obicei, sincere si nu voi ezita sa redau atat aspectele pozitive cat si cele negative observate. Daca intradevar voi observa pierderea a macar 2 kilograme in 30 de zile, as numi cu sinceritate produsul unul revolutionar, avand in vedere faptul ca este si gustos si natural!

Am observat ca multe dintre voi m-au rugat in trecut sa le recomand ceva sanatos pentru slabit. Pana in momentul de fata nu am gasit ceva cu adevarat eficient.Ceaiurile de slabit au efecte laxative puternice si efectul de yo-yo este inevitabil. Fie le consumati cu regularitate, fie nu incepeti sa le beti. Drumurile dese la toaleta trebuie asumate, in plus :D. Cafeaua verde de la Yves Rocher scadea drastic pofta de mancare, dar acest lucru nu ducea decat la slabirea brusca datorata consumului scazut de nutrienti. Clarinolul nu a avut niciun efect in prima saptamana de utilizare si abia dupa ce am inceput sa fac miscare rezultatele au aparut. Cromul si lecitina nu au avut absolut niciun efect asupra poftei de dulciuri, desi le-am luat timp de 3 luni. Inca nu am descoperit un produs cu adevarat eficient, dar daca il voi gasi cu siguranta va voi impartasi secretul!





Comentarii

Katyna a spus…
Foarte interesante produsele, n-as fi crezut ca exista ceva si delicios si pentru slabit, dar mai ales sub forma de capuccino.
As cam vrea o invitatie la o ciocolata calda...pentru slabit! :D

Si eu sunt in plin proces de slabire, am reinceput sala, imi fac masaje/ma duc la masaje, si iau si suplimentele acelea despre care am scris. Cel mai greu imi e sa renunt la dulciuri :(

In orice caz, sunt curioasa de efectele produselor, sa ne tii la curent!
Anonim a spus…
interesant, dar scump 80 de lei pentru o cutiuta :| eu una n-as da atatia bani...
Toma Aurora a spus…
Katyna, va voi tine la curent cu rezultatele. Astept , de asemenea, parerile tale viitoare despre acele suplimente!
Toma Aurora a spus…
Am incercat si produse pentru slabit mai scumpe (siropul starter, de exemplu, sarea de 100 de lei) si cred ca acest produs merita banii in conditiile in care intradevar slabesti (dar asta ramane de vazut), pentru ca are si un gust bun.
In general produsele pentru slabit au preturi mari pentru ca exista o adevarata frenezie legata de silueta perfecta. Foarte multe persoane sunt preocupate de acest aspect si sunt convisa ca unii cheltuiesc enorm pe diferite tratamente pentru apierde in greutate.
Anonim a spus…
Da, stiu ca e pretul de marketing, dar cred ca o alternativa mai ieftina si mai sigura este sa se inlature junk food-ul si acidulatele din alimentatie sau mersul la sala.. daca asa nu se slabeste, cred ca este deja o problema medicala.
Eu una am incercat doar cromul pentru inhibarea poftei de dulce... si-a facut efectul, dar dupa cateva luni si atunci am reusit cu adevarat sa slabesc, adica sa inlatur si putina grasime pe care o aveam pe coapse si pe burtica.. stii ca acolo e cel mai greu de slabit, eu am ajuns de la 52kg la 48-49kg. Nu fac reclama cromului, pentru ca nu as fi slabit fara exercitii fizice (de cardio, singurica, acasa) si am mai luat si niste L-carnitina (parca asa se numea?)Intreaga afacere m-a costst MAXIM 40 lei pentru o luna intreaga..
Eu iti doresc succes si cu aceasta varianta, chiar sunt curioasa daca o sa vezi sau nu schimbari si poate ne explici si principiul de functionare.. Eu sunt mare amatoare de ciocolata calda :)
Pupici!
Adriana a spus…
Buna :)
Are vreun efect acest Cappuccino sau ciocolata calda?
Ma tenteaza tare de tot sa le comand si eu, dar sunt curioasa care este si parerea cuiva care le-a incercat :)
Toma Aurora a spus…
Buna, Adriana!

Pana acum nu am observat niciun efect :(Mai astept, poate se produce vreo schimbare.
Pup!