Review: Spumant de baie Pop in the Bath Lush


Iubesc acest spumant solid, ultra-parfumat!
Are o aroma intensa de citrice si flori, care te face sa te simti un adevarat superstar in timpul baii. Trebuie sa admit ca sunt destul de atenta cu el si ca il folosesc fara dare de mana, pentru ca imi doresc sa ma bucur de parfumul sau cat mai multa vreme.
Nu sunt fana a produselor spumante pentru baie si mereu am considerat gelul de dus/sapunul suficiente pentru curatarea pielii. Spumantul il consider un simplu moft, un ajutor de incredere pentru momentele de rasfat maxim.

Spumant solid nu am mai avut pana in prezent si am fost impresionata de faptul ca face suficienta spuma. Ma asteptam sa se comporte mai degraba ca o sare de baie, dar spuma nu intarziat sa apara.


Spumantul Pop in the Bath are un miros floral-fructat, tare dulce! Mie imi aminteste de parfumurile semnate de Britney Spears: vesel, delicios, viu colorat.

Pretul unei bucati este de 25 de lei pe site-ul Lush si l-as recomanda iubitorilor de produse puternic parfumate. Nu il consider esential pentru rutina de ingrijire a pielii, dar se incadreaza in categoria cosmeticelor apetisante, perfecte pentru alungarea oboselii acumulate in  zilele tensionate, aglomerate, agitate.

Comentarii

Iubesc produsele de la Lush! Am incercat pana acum vreo 3 spumante de baie , toate au fost divine :D Mai am unul nedesfacut si tot aman sa il folosesc :))
Ela a spus…
Ce as mai incerca si eu dar sunt cam scumpute pentru o cantitate micuta.Poate totusi in viitor...

Te pup!