Review: Gel serbet de corp cu violete Sabon


Ador mirosul violetelor! Mi se pare misterios si usor intunecat, dar discret si firav deopotriva!

Gelul serbet pentru corp cu violete Sabon a fost o editie limitata, ca si cel cu lacramioare (Green Valley) sau trandafiri salbatici ( Summer Feast). Vine ambalat intr-un borcanas superb, din sticla, cu eticheta vintage si capac auriu. Cantitatea sa este de 200 ml si va spun din experienta ca se consuma intr-o luna, daca il folositi zilnic pe intreg corpul. Datorita texturii sale usoare, este indicat si pentru hidratarea usoara a tenului.

Un tips foarte grozav pentru vreme aceasta este sa bagam serbetul la frigider pentru cateva ore! Cei de la Sabon ne anunta ca astfel ne vom racori si reimprospata dupa orele petrecute la soare!

Mirosul hidratantului imi place la nebunie. V-am zis deja ca sunt indragostita de crema de maini din aceasta gama! Floral, dulceag, usor condimentat. Aroma persista bine pe piele si se impregneaza si in haine. Textura sa este ultra-lejera si se absoarbe aproape instant!


Pretul sau a crescut cu cativa lei in ultimele luni si a ajuns la 75 de ron, iar pe site nu mai gasiti momentan decat doua variante disponibile: vanilie si smochine (ambele combinate cu aroma de cocos). In magazinele fizice gasiti aproape toate sortimentele, cu exceptia celor in editie limitata, al caror stoc se actualizeaza greu. Eu va recomand pentru diminetile acestui sezon serbetul cu ghimbir si portocala! Este foarte fresh si revigorant, ca un pahar de suc proaspat de citrice! Cel cu violete este mai degraba portivit pentru noptile de vara, fiind mai dulceag .

Comentarii

cat de bine arata.....abia astept sa imi achzitionez si eu o crema de corp Sabon, inca nu am avut ocazia, dar datorita reviewurilor tale nici nu ma mai gandesc sa ratez ocazia:)Mulumim mult!:*
Blue Lady a spus…
cred ca miroase minunat, as fi vrut cu lacrimioare insa nu mai era asa ca mi-am luat lotiune cu iasomie
Hmmm numai cand ma gandesc la miros imi vine sa ma duc sa il cumpar...
Diana Tudor a spus…
Mi-ai facut pofta de serbet! :)) Sunt sigura ca e gelul asta e minunat, dar eu parca nu as da 75 de lei pe el :))
Diana Tudor a spus…
Fara primul "e"
Adina Aruştei a spus…
suna extrem de bine, mai ales ca in ultima perioada am incercat o multime de lucruri cu violete (inghetata, lotiune etc :) )
fuchsia a spus…
Arata tare bine ambalajul. Eu nu am avut niciodata ceva de la Sabon, vreau sa-mi iau, sunt convinsa ca o sa-mi placa mult, insa astept sa termin ceea ce am pentru ca la mine se consuma greu produsele de ingrijire a corpului (uneori mi-e lene si nu folosesc nimic dupa dus).