Review: Gel de dus Bob de Cafea Yves Rocher


Pentru majoritatea dintre voi, acest gel de dus nu vine drept o surpriza!
Eu una il asociez direct cu Yves Rocher si il consider o emblema a acestui brand. Alaturi de Comme une Evidence si produsele cu lavanda pentru picioare, gelul de dus Bob de Cafea poate fi un etalon pentru orice persoana care doreste sa incerce pentru prima data cosmeticele produse de YR.
Partea mai putin buna este ca produsul de fata are doua fețe: prea gretos pentru unii, perfect parfumat pentru altii. Asadar, ori il iubesti, ori il urasti- alta cale de convietuire alaturi de el nu exista.

Cremos, spumant, cu miros de cafea cu lapte, cu adevarat gurmand si un bun produs parfumant pentru pielea proaspat trezita, acest gel de dus e cel mai bun starter intr-o dimineata obisnuita. Eu una nu beau cafea, dar iubesc mirosul sau (asa cum apreciez aproape fiecare aroma vegetala, pornind de la menta revigoranta pana la innabusitorul caprifoi).

Cantitatea unui tub este de 200 ml, iar pretul este de regula 8,5 lei la oferta sau 11 lei fara reducere.
Cunosc multe persoane innebunite dupa aroma acestui gel de dus, atat baieti cat si fete. Multi dintre ei ii sunt fideli de cativa ani si sigur ar regreta daca pe viitor Yvesr Rocher l-ar retrage din productie (chiar si eu as lacrima).

La polul opus, printre persoanele care nu il suporta, se afla si sora mea. Dar circumstantele o fac sa ii indure mirosul atunci cand il folosesc ori eu, ori prietenul ei (unul dintre cei mai infocati fani ai produsului). Eu ii inteleg si pe cei carora gelul de dus nu le este pe plac, pentru ca este intradevar puternic parfumat si usor gretos.

Pe viitor as dori sa incerc si alte produse cu aroma de cafea/ciocolata. Am vazut pe blogul Simonei-Vintage Look un gel de dus de la Vidal cu aroma de cacao si migdale si l-am trecut deja pe lista de dorinte. Exista si la Yves Rocher un gel de dus ciocolatos, dar il gasesc rar prin ofertele primite prin posta.

P.S: Nu am primit niciun semn din partea celor de la cosmeticeeveline.ro :( Nu cred ca imi vor trimite comanda si probabil site-ul nu mai este de actualitate. Voi incerca sa caut produsele pe la metrou, cand ajung in Bucuresti. Poate le voi gasi in cele din urma sau poate imi va ajunge pachetul la posta, intr-un final.

Comentarii

Raluca a spus…
pt mine este cel mai bun....din toate punctele de vedere..il iubesc! este gelul meu de dus preferat...
Abyukina a spus…
EU sunt din categoria a 2-a, carora nu le place. Oricum eu nu sunt fana cafea :P. Dar in schimb il ador pe cel cu bumbac, mai tare ca pe cel cu rodie :D.
Imi pare rau ca cei de pe site-ul eveline nu iti raspund. Poate or fi in concediu??:D Dau sperante :P
Universul DADA a spus…
Singurul gel de dus YR pe care l-am incercat a fost cel cu floare de bumbac, insa nu m-a impresionat. Intradevar miroase bine, dar atat. Poate il voi incerca si pe acesta, dar pana atunci raman la Dove care hidrateaza foarte bine pielea mea uscata :)
Toma Aurora a spus…
Oooo, Raluca, ce fan infocat esti! Ma bucur sa constat cat este de popular si indragit acest gel de dus!
Toma Aurora a spus…
Aby, multumesc pentru incurajari! Sa speram ca intr-o buna zi ma voi trezi cu pachetul la posta sau macar cu un semn de viata din partea lor.
Si mie imi place gelul de dus cu bumbac, chiar daca are o aroma discreta.Dar acesta cu cafea este mult mai pe gustul meu (eu preferand aromele dulci). Iti respect preferintele si ma bucur ca ti-ai facut un favorit din gama Jardins du Monde.
Toma Aurora a spus…
Dada, cel cu bumbac are o aroma foarte discreta, poate de aceea nu a fost pe placul tau. Ca si nivel de hdratare nu am fost cu bagare de seama. Eu am pielea de pe corp cu tendinte de ingrasare (ca si tenul) si nu caut neaparat formule hidratante. Dar in cazul in care te confrunti cu astfel de probleme, evident, trebuie sa alegi solutiile cele mai potrivite.
Gina Cristiana a spus…
A fost primul produs pe lista mea atunci cand am facut prima mea comanda la YR acum cateva luni, trebuie sa recunosc ca pana la acest gel de dus nu am crezut ca exista unul care sa redea atat de bine mirosul asta ( si cu un pret atat de mic), asa dulceag si placut pt mine.
pupici
Miss Z a spus…
L-am avut si eu de vreo 2-3 ori. Mi-a placut la nebunieeee!!!
Toma Aurora a spus…
Gina si eu am fost putin sceptica inainte sa il cumpar. Am mai avut un gel de dus de la Elixir, luat din Sensiblu, oribil! De atunci m-am ferit de tot ce avea aroma de cafea/ciocolata. Dar cel de la YR chiar este grozav!
Toma Aurora a spus…
Eu il am pentru prima oara, dar o sa devin abonata pe viitor ;))
fuchsia a spus…
ti-a ajuns comanda de pe asos? :D
ilda76 a spus…
Am fost in categoria celor ce-l adora (in intervalulul folosirii a cca un flacon si jumatate); acum ma aflu in tabara "adversa" - nu suport nici sa intru in baie dupa ce l-a folosit sotul meu! Eu ma intrebam daca fierea imi provoaca astfel de "toane" caci insarcinata nu sunt...:))
Pupicei, Aurora!
Ela a spus…
Nici eu nu beau cafea dar ador sa o savurez prin diverse produse cosmetice :)

Desi nu stiu cum este acest gel de dus sunt sigura ca nu o sa il consider gretos,nu sunt foarte pretentioasa cand vine vorba de parfumuri asa ca tolerez majoritatea.

Te pup!
Manases Andrea a spus…
Mie personal din aceasta gama nu prea imi plac gelurile de dus, sunt prea intens parfumate si ma duc cu gandul la prajituri mai ales cea cu coos si vanilie.
Toma Aurora a spus…
Da. Luni mi-a ajuns (in numai 3zile). O sa postez poze in curand. ;D
Toma Aurora a spus…
Ilda, mi-ai mai povestit patania pe forum. :)) Si eu am patit acelasi lucru cu un sampon de la Pantena. Imi placea foarte mult mirosul lui, dar dupa o vreme l-am aruncat caci nu il mai suportam. :(
fuchsia a spus…
cant wait :x
ilda76 a spus…
: blushing
Ma lasa memoria, Aurora! La cei 76 de ani ai mei, deh!:))
Ma gandesc ca exista probabilitatea unei reveniri "a pasiunii", e evindent ca nu se stie niciodata...:))
Descude a spus…
Chiar azi am dat peste produse Eveline intr-un magazin de cartier,dar nu mi-am cumparat nimic...asteptam parerea ta:D
Anonim a spus…
Vand gel de dus YVES ROCHER Madagascar Orchid 5 ron/buc 0722213146
Unknown a spus…
ATENȚI! Livrarea produselor poate dura și 30 de zile. Am făcut comanda pe 2 noiembrie și azi am sunat și mi sa spus ca abia pe 24 nov a fost facturată. Probabil le voi primi la sf lunii sau începutul lunii decembrie..No commemt😈
Toma Aurora a spus…
Bună!

Mai nou Yves Rocher s-a transformat într-un fel de club de cumpărături, mi se pare foarte aiurea. Vor să devină un fel de Avon, Oriflame, şi au eliminat o mulţime de avantaje pentru clienţii obişnuiţi.