Review: Demachiant bifazic cu albastrele Yves Rocher


Ultima data cand m-am culcat nedemachiata cred ca a fost acum un an, cand eram la munte si imi era foarte somn.Chiar si atunci aveam numai fond de ten pe fata, in rest nimic cosmetic. Inainte de acest episod, cred ca nu am mai dormit cu machiaj pe fata din clasa a zecea, cand tot asa, am avut parte de o seara obositoare.

Pentru mine e litera de lege sa indepartez machiajul de pe fata sau impuritatile acumulate peste zi, in cazul in care nu port produse de machiaj. Primul pas pe care il fac este demachierea ochilor. De aproape un an ma demachiez  doar cu produse de la Yves Rocher (cu mici exceptii, cum ar fi dischetele imbibate in demachiant de la Iseree). Ultimul produs cumparat pentru acest procedeu este bifazicul cu albastrele, in formula noua.

Ce imi place la el foarte tare:

-faptul ca cele doua parti componente nu se separa rapid dupa agitare. Abia dupa cateva minute incep particulele sa se imparta in doua tonuri;
-puterea mare de indepartare a rimelului, chiar daca acesta este waterproof;
-mirosul foarte discret;
-este foarte economic si se consuma tare greu (eu il folosesc de cateva saptamani si abia se vede ca am consumat din el);
-recipientul este dotat cu un orificiu mic de dozare,  iarastfel nu risipesc produs.
-raportul calitate-cantitate-pret este excelent: 26 lei/ 125 ml (deseori il gasiti la oferta,la 16-18 lei).

Desi parerea mea despre bifazice nu era tocmai buna, acest produs chiar isi face treaba cum trebuie si in plus este si foarte delicat cu pielea. Inainte de el am folosit lotiunea demachianta micelara Yves Rocher, foarte eficienta, dar care imi usca putin zona din jurul ochilor.

Ce ar mai fi de adaugat este faptul ca dupa ce il folosesc pielea ramane putin uleioasa, dar acest neajuns dispare dupa ce imi spal fata cu gel de curatare. Din partea mea primeste un calificativ maxim si va fi cu siguranta cumparat din nou, pe viitor!

Comentarii

Simona a spus…
nici eu nu sunt o fana a bifazicelor. Am folosit acum muuult timp un bifazic (Cred ca era L`Oreal) care mi-a iritat ochii foarte tare. Albastrelele se stie ca au efect calmant pt. ochi (picaturile mele de ochi, sunt pe baza de albastrele) Super review-ul tau.
ilda76 a spus…
Un alt bifazic incercat de mine este cel de la Farmec; acesta YR imi pare net superior! Voi reveni la el... Sunt intrutotul de acord cu cele spuse de tine!
Pupici!
Anonim a spus…
Nu l-am incercat, chiar m-ai facut curioasa. ;;)
An a spus…
Doar de la demachiantele bifazice nu ma ustura ochii :( Cred ca ii voi da o sansa :D
Alina a spus…
ultima data cand am dormit nemachiata a fost prin 2006 :)
coco a spus…
seamana cu cel de la Farmec , nu ?
Toma Aurora a spus…
Coco, pe cel de la Farmec nu l-am incercat. Am mai avut bifazice de la Alverde (asta chiar nu mi-a placut, era foarte uleios), Avon (bunicel, dar foarte mic- 50 ml)si Oriflame (nici acesta nu m-a impresionat tare).
Toma Aurora a spus…
Alina, ai ceva vechime :D
Toma Aurora a spus…
Andra, tocmai din aceasta cauza le prefer si eu in locul celor clasice. Sunt delicate si nu ustura deloc.
Toma Aurora a spus…
Ti-l recomand, este economic si foarte eficient!
Toma Aurora a spus…
Ilda, ma bucur ca si tie iti place. Eu am avut si versiunea veche si am fost incantata si de aceea. Momentan nu imi mai doresc sa experimentez in ceea ce priveste demachiantul de ochi, mai ales ca l-am gasit pe cel potrivit. Pupicei!
Toma Aurora a spus…
Simona si eu am avut o experienta urata cu un bifazic Alverde (culoare verde inchis), pe care nu l-am folosit decat de 2 ori pentru ca era foarte uleios si nu il puteam clati sub nicio forma. Acest demachiant chiar este delicat si usor in comparatie cu altele incercate, chiar si cu ochii mei sensibili.