Doza de vitamine pentru piele


Prietena mea Dana tocmai s-a intors de la Paris si am rugat-o sa imi aduca un gel de dus DOP,atat de laudat pe blogurile din Europa, dar si de persoanele din Romania care au avut ocazia sa il procure. Dana nu a gasit decat 3 variante in supermarket, desi acest produs are zeci de arome imbietoare, si a decis sa imi cumpere sortimentul cu zmeura (una dintre aromele mele favorite, de altfel).


Gelul de dus miroase senzational! Senzational e prea putin spus! Miroase la fel de dulce-amarui ca si fructele de zmeura din gradina mea,iar aceasta aroma se pastreaza ceva vreme pe piele. Textura sa este cremoasa,iar spuma pe care o face este suficienta. Sper sa am ocazia sa mai testez sialte arome pe viitor!


Din Interex mi-am cumparat unt de corp cu aroma de pepene galben si extract de castravete , de la Thai Spa, care banuiesc ca este fostul Fennel. Mirosul cremei de corp este delicios, dar dispare in mai putin de o ora de pe piele, motiv pentru care nu il voi mai cumpara din nou. In rest, textura mi se pare ok, nu este uleioasa, dar nici foarte hranitoare, ambalajul este frumos, culoarea cremei te imbie s-o gusti (un verde deschis foarte placut). Presonal, imi aminteste de gama Avon Naturals cu pepene galben, una dintre marile mele slabiciuni  din punct de vedere cosmetical :D

Vara ador sa folosesc produse cu arome fructate, care sa ma energizeze si sa ma inveseleasca dupa o zi calduroasa sau obositoare.!

Comentarii

Alina a spus…
ma miram unde ai disparut!
eu folosesc untul de corp in draci, aproape ca-l termin, eu il am sub denumirea fennel si urmeaza sa-i fac review :)
de gel nu mai zic nimic :(( in ce tari vest-europene se mai gaseste?
ilda76 a spus…
Imi imaginez aroma gelului de dus, mmmmmmmm!
Sa le folosesti cu bucurie, Aurora!
Sandra Bendre a spus…
Cred ca este nemaipomenit untul de corp:X

SandraB.ro
Toma Aurora a spus…
Alina, am disparut pentru o vreme si cred ca o sa mai dispar in curand, din nou. Si in Germania se gasesc gelurile astea de dus! Eu nu am fost atenta daca existau si scruburi la Thai Spa (Fennel). Tu stii ceva?
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Ilda! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Sandra,miroase sublim!
Universul DADA a spus…
La Fennel am vazut anul trecut un scrub cu cacao
Toma Aurora a spus…
Multumesc pentru raspuns. Trec zilele astea sa ma uit dupa el!
Abyukina a spus…
zmeura si pepene galben! fructele mele preferate, alaturi de cirese, in toate combinatiile posibile: iaurturi, sucuri, cosmetice, etc.
Cred ca iti vine sa mamananci gelul. In ceea ce priveste untul de corp, din pink boxul de luna trecuta eu il folosesc pe cel cu avocado si imi place foarte mult cum miroase. cand il voi termina, acesta e pe lista :P
Sa le folosesti cu placere!
Alina a spus…
eu n-am vazut si m-am uitat si pe pagina celor de la apollo mod care le importa.

si eu o sa dispar, in primul rand ca raman fara unitate :(
Milena a spus…
si mie imi place DOP! mama locuieste in vestul Frantei si mereu imi aduce cateva sau imi iau eu cand merg la ea. am incercat pana acum cu lapte si miere, cirese, caise, magnolie si acum am unul cu flori de cires. e minunat! am avut si eu unt fennel cu aroma de cocos si mi-a placut mult, dar la produsele de corp mereu experimentez ceva nou. acum sunt indragostita de o lotiune de corp de la Yves Rocher cu agave. e extraordinara!