Despre clubul Walmark+ pareri Clarinol & Ceai Verde



M-am inscris in Clubul Walmark in urma cu 5-6 luni, completand formularul online. In scurta vreme am primit acasa cardul meu de cumparator, dar abia in mai am plasat prima mea comanda. Datorita faptului ca am devenit membru am primit livrare gratuita la orice comanda de peste 40 de lei, livrata prin intermediul Postei Romane. Timpul de livrare al produselor este de pana la 20 de zile (!!!), dar eu am primit pachetul in numai 3 zile. Cred ca depinde de disponibilitatea produselor in momentul efectuarii comenzii.

Am comandat Beta Caroten , cutie de 30 de pastile, pe care am platit 11 lei (pret standard: 12 lei). Este bun pentru protectia solara si pentru sanatatea ochilor. Eu nu port ochelari, dar imi obosesc ochii foarte usor si se  inrosesc. Pretul nu este chiar atat de excelent in comparatie cu iherb, dar am zis macar sa le incerc pana imi voi lua un tub mai mare de pe site-ul din SUA.

Am plasat comanda in special pentru Clarinol+ Ceai Verde, cel pe care l-am primit in oferta pe mail, la numai 20 de lei (pret standard 45 lei). In cutie am gasit doua recipiente: unul cu Clarinol, iar altul cu capsule de ceai verde. Se iau de 1 pana la 3 ori pe zi cate unul din fiecare, iar eu am luat numai o data, dimineata, pentru a evita concentratia de cofeina din ceai.
Ce am observat dupa prima saptamana de consum? Absolut nimic. Nu am slabit nici macar un gram, dar trebuie sa mentionez ca am mancat haotic si nu am facut deloc miscare.
Ce am observat dupa a doua saptamana de consum? 4 kg in minus, dar am avut un regim strict si am facut multa miscare. Nu cred ca aceste pastile au vreun efect in cazul in care nu tineti regim si mai ales, daca nu faceti sport. Nu le voi mai cumpara pe viitor, dar voi continua sa le iau pana consum ciocanelul.

Pentru a completa Clarinolul am luat o cutie de capsule cu fibre. Fibrele se lauda ca ar reduce pofta de mancare, dar nici aici nu am observat vreo imbunatatire. Cea mai buna cale de a reduce pofta de mancare este sa nu mancati dupa ora 5 macar 3 zile. O sa constatati ca nu va mai preocupa deloc gustarelele sau cantitatile duble de mancare.

Daca va intereseaza cum am reusit sa slabesc aceste kilograme,o sa va fac un mic rezumat al meniului zilnic si al activitatilor fizice. O sa vedeti ca metoda mea nu este deloc costisitoare si nici nu este drastica.

Dimineata si seara am alergat cate 20-30 de minute pe loc, prin casă. Daca as fi avut vreun parc in apropiere ar fi fost grozav, dar cum stau la tara si am langa mine un parc de 20 de metri patrati nu am alta optiune. Dimineata am mancat cereale (musli cu multe fructe, Hahne- super delicios) cu lapte si 1-2 fructe (piersici momentan, ca au aparut in magazine si sunt si foarte ieftine). La pranz am mancat mancare gatita si 2-3 felii de paine, iar seara o budinca cu ciocolata Danette sau un iaurt de baut. Pe timpul zilei am mai consumat cate o doza de bere cu limonada (de la Ciuc) sau de suc. Mi-am calculat in prima zi meniul pe slabute.ro sa vad daca ma incadrez in limitele de proteine, glucide, grasimi si vazand ca totul este in regula am continuat in acest mod.

In concluzie, acord nota 10 Clubului Walmark pentru reducerile oferite membrilor, dar nu pot sa dau acelasi calificativ produselor, pentru ca  nu am observat vreo schimbare consumandu-le (cel putin nu pana in momentul de fata.

Comentarii

Alina a spus…
trebuie sa scriu si eu despre spirulina, mie mi-a dat pofta de mancare :))
nu cred ca mai incerc nimic de genul suplimentelor ca risc sa ma fac butoias.
Abyukina a spus…
felicitari pentru kilogramele pierdute. Regimul a fost ok. Cred ca depinde mult si de organism cat slabesti, dar este adevarat ca daca nu se mai mananca seara se vede :D Bafta in ocntinuare!
Liliana a spus…
Beta-caroten de la Walmark am cumparat cu 10 lei/flacon din farmaciile Belladona si cu 12 lei/flacon din Sensiblu (cu reducerea de 10% ca urmare a detinerii cardului Sensiblu), deci nu este avantajos sa comanzi de pe site decat daca locuiesti undeva unde nu exista farmacii :-).

Sanatate si numai bine!
Andreea a spus…
Daca mai vrei sa incerci produse de slabit, intreaba-ma pe mine inainte :) my bff are plafar, si noi stim tot ce functioneaza intr-adevar si ce nu :) clarinolul,nu! Ai slabit pentru ca ai mancat regulat si ai facut miscare.
grlcreative.com.mx a spus…
nice blog darling :)

Visit my blog :)
and join my giveaway if you want

www.ontomywardrobe.com
fuchsia a spus…
Aurora vezi ca e reducere pe asos la botinele inflorate din wishlist-ul tau :D
Toma Aurora a spus…
Le-am comandat deja, ieri! :D
Multumesc ca te-ai gandit la mine!
fuchsia a spus…
:D
Sa pui poze cand ajung! am vazut ca sunt reduceri destul de mari la pantofi, ti-ai mai luat si altceva?
Unknown a spus…
Da am observat si eu asta...daca ma abtin si fac un efort cateva zile, sa nu mananc dupa ora 6, pe urma nu mi se mai face foame...cu cat mananc portii mai reduse cu atat ma satur mai repede, daca 2-3 zile ma abat de la asta ajung sa infulec prea mult:D
Simona a spus…
interesant ca regimul a functionat. Si ma si bucur pentru tine.
In cazul meu, cred ca regimul asta mi-ar fi bun pt. ingrasare :)

Ca de obicei, postarea ta este foarte informativa.. Iar supriza mai multor postari in aceeasi zi, mi-a fost o bucurie :D
Toma Aurora a spus…
Nu am mai luat nimic altceva, dar si-a mai comandat sora mea niste pantofi. Sunt reduceri de pana la 50% la incaltamintea din colectia de vara, foarte tentante si avantajoase!
nicoleta a spus…
Buna numele meu este Nicoleta si as ori sami recomanzi si mie ceva pt slabit k am foarte mare nevoie multumesc!
Andreea a spus…
Am observat ca au mai aparut niste variante si combinatii interesante ale Clarinolului, spre exemplu cea in care este adaugata si Spirulina, care ar trebui sa dea un plus de tonifiere a musculaturii si organismului in general o stare de bine, precum si reducerea tesutului adipos, administrate conform recomandarilor.
Anonim a spus…
acum 8 ani am luat clarinol timp de 3 luni cu dieta si am slabit 25 de kg de la 116 kg am ajuns la 92 kg am fost fericita !dupa 2 ani am inceput sa ma n gras nu am mai tinut dieta acum iau iar clarinol dar nu mai este ca inainte a schimbat ceva in el si a inlocuit cu ceai verde si spirulina acum 8 ani era simplu si avea prospect in cutie mi se pare o hotie nu mai da aceleasi rezultate !pacat pt continea niste plante;garcinia etc parca si plante din india rusine celor care au facut asta !!!!