Comanda Oasap


Astazi am primit ultima comanda de pe Oasap, prin posta !
Pachetul a ajuns in 14 zile de cand am plasat comanda, mai rapid decat prima data, ceea ce m-a facut extrem de fericita. De data aceasta am cedat bonusul primit surorii mele, pentru ca am hotarat ca o data sa il folosesc eu si o data ea, samd.
Ea si-a ales o pereche de ghete caramel, cu insertii cu imprimeu leopard. Ghetele sunt comode si au un aspect foarte frumos. Sunt suficient de groase pentru a fi purtate si in sezonul de toamna-iarna, dar nu sunt imblanite si de aceea sunt bune chiar si pentru vremea aceasta super-calduroasa.


Ghetele le puteti gasi pe site, in 3 variante :crem, camel sau negru. Pretul lor este de 43 de dolari si consider pretul rezonabil, avand in vedere faptul ca transportul este gratuit, iar pentru o prima comanda obtineti si un voucher de 20% reducere.


Am mai avut credit suficient pentru a-mi cumpara si eu aceasta agrafa cu perlute. Din cate observ stocul sau s-a epuizat intre timp si ma bucur ca am comandat-o . Am zarit acest accesoriu si la Dorina si m-am convins ca arata grozav in realitate, nu numai pe site. Pretul nu stiu daca este justificat (8 dolari), dar cert este ca mi-e tare draga!

Probabil multe dintre voi ati aflat de giveawayul organizat pe site. Nu va  mai repet si eu pentru ca nu sunt mare fan al concursurilor, dar va urez tuturor mare bafta! Daca mai doreste cineva invitatie pentru site, va pot trimite cu mare placere. Nu uitati insa ca trebuie sa aveti cel putin 300 de followers ai paginii voastre online (blog, site, etc.).

Pe voi va tenteaza ceva de pe site? Cum vi se par preturile si conditiile de livrare?


Comentarii

Simona Tucu a spus…
Mie imi place agrafa foarte mult, chiar mi-as fi luat si eu :P
Sa le folositi cu placere! :)
Pupici!!!
Georgiana a spus…
Eu consider preturile cam mari, dar inteleg ca sunt necesare pentru a asigura transportul gratuit. Mi-au placut cateva rochite, dar am ales o geanta in final, o astept cu nerabdare :)
Toma Aurora a spus…
Merci, Simo!
Ti-am raspuns la mail! Rectific aici ca era vorba de My posts nu de My Links, cum te-am informat in mail!:*
Toma Aurora a spus…
Georgiana, preturile sunt maricele. Multe produse se gasesc pe alte site-uri, de 3-4 ori mai ieftine, dar transportul este usturator pe site-urile din China.
Astept poze cu gentuta pe care o vei primi si detalii despre ea! Pupicei!
Dorina a spus…
Si mie mi-a placut agrafa mult. Eu o am pe argintiu :)
Si mie mi se par cam scumpe produsele lor, dar e transportul gratuit si de aceea probabil.
Vroiam sa te intreb daca poti sa nu-ti folosesti tot creditul odata si sa mai iei data viitoare din banii care ti-au ramas?
Eu credeam ca daca ai 40 de dolari, spre exemplu trebuie utilizati toti o data, ca altfel nu ii mai poti utiliza la comanda viitoare. Sper ca ai inteles ce am vrut sa-ti zic :)
fashion doctor a spus…
foarte frumoase!
Ce fruuumosi sunt! Sa ii porti cu placere :* In functie de ce mai primesti un credit? Eu inca nu am publicat postarea cu rochita primita :) Pup!
Sandra Bendre a spus…
Sunt super cute :X si imi place si outfitul!

SandraB.ro
Toma Aurora a spus…
Dorina, nu cred ca mai ramane creditul respectiv in balanta. Am vazut ca ei au o atentionare: foloseste cat mai mult din credit pentru ca nu se mai cumuleaza restul ramas cu viitoarea suma adaugata :( Cred ca la asta se refera, la faptul ca trebuie sa ii cheltuim pe toti deodata.
Multi pupicei!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, doamna Stella!
Toma Aurora a spus…
Multumesc pentru invitatie!
Toma Aurora a spus…
Oana, trebuie sa postezi produsele primite pe blog si apoi sa treci linkul postarii in sectiunea My Post din contul tau. In maxim 14 zile vei primi un credit nou pentru cumparaturi!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Sandra!
ilda76 a spus…
M-a cucerit agrafa! Imi imaginez ca arata foarte bine si pe argintiu (cineva mentiona asta intr-un alt comentariu)!
Sa le purtati cu bucurie!
Voi intra sa vad ce ofera Oasap, nu sunt familiarizata cu ceea ce se afla acolo...
Pupicei, Aurora!:)
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Ilda!
Da, este grozava agrafa si pe argintiu si cred ca in acea varianta rezista si mai bine in timp. Lucrusoarele aurii se innegresc mai rapid!
Dorina a spus…
Pai da, asta vazusem si eu si niciodata nu am lasat, dar am inteles eu gresit din postarea ta :)
Eu am inteles ca ti-a mai rams credit de data trecuta si l-ai folosit acum: )
Anonim a spus…
cat de calitate sun lucrurile?ma gandeam sa fac si eu o comanda da multe din rochite le-am vazut si pe wholesale-dress.net la un pret muult mai mic si ma gandesc sa nu fie aceleasi chinezarii.
De exemplu asta ii exact aceeasi rochie numa diferenta de pret ii vreo 23$:
http://www.wholesale-dress.net/fashion-style-double-flouncing-dot-dress-green-g1544003.html
http://www.oasap.com/dresses/9104-sweet-double-layered-flouncing-dots-detail-dress.html
Toma Aurora a spus…
Anonim, pai sunt Made in China ca si cele de pe site-urile chinezesti. Dar sa stii ca preturile de pe wholesale se tripleaza dupa ce calculezi taxele de 42% dela vama si transportul foarte mare.
Iti recomand mai degraba Asos, daca iti doresti ceva de calitate. Eu nu am comandat depe Oasap decat cu creditul oferit de ei, niciodata din banii mei.
Anonim a spus…
buna aurora..am vazut ca acum au joculetul ala cu monstrul pe site-ul lor...daca acumulezi suficient credit sa iti cumperi o rochita spre exemplu nu trebuie sa mai platesti absolut nimic pe langa?si transportul e prin posta sau curier?nu am dat niciodata com dl ei si de aceea intr.ms anticipat.ank
Toma Aurora a spus…
Hello!

Da, daca strangi suficient credit iti poti lua orice fara sa platesti nimic. Chiar si o pereche de cercei sau ceva foarte scump, in functie de cati banuti vei primi.
Transportul se face prin posta (vine la posta normala, nu la cea vamala) si dureaza cam 14 zile din momentul confirmarii comenzii. Transportul este gratuit, indiferent de valoarea comenzii.

Pup!
Unknown a spus…
Foarte dragute, sa le porti cu placere!
Mi-am comandat si eu un inel, nu am casigat prea mult din "monstru", mereu cate 1 sau 2$
pup
Onu a spus…
Buna.
Am si eu cateva intrebari legate de ghetute. In primul rand, marimile corespund? Partea cu animal print e din piele intoarsa sau e acelasi material ca restul ghetutei?
Vreau si eu sa imi cumpar o pereche. De aceea cer detalii :)
Toma Aurora a spus…
Buna,

Marimile corespund.
Ghetele sunt facute in intregime din poliester, iar partea cu animal print este la fel ca restul ghetelor. Desi sunt inalte sunt foarte comode.