Wishlist de mai

Inainte de imi prezenta lista de dorinte, va comunic oferta Asos nou lansata: 15 % reducere pentru orice comanda, folosind codul SALE15. Nu trebuie sa bagati niciun cod de referinta, asadar nu am nimic de castigat informandu-va, decat satisfactia de a fi de folos cuiva care este in cautare de hainute noi pentru un eveniment sau pentru vacanta.

Eu am un portofelas mic din piele in care imi pun mereu cativa lei, care imi raman uneori prin buzunare sau aruncati prin geanta. La sfarsitul lunii scot banii din portofelas si imi cumpar ceva din ei, ceva de care nu am neaparata nevoie, dar care ma tenteaza. De obicei nu strang mai mult de 30-40 de lei, dar este suficient pentru o placere vinovata. Din banii stransi in aprilie imi voi comanda ceva de pe Triodeluxe.ro. Am descoperit curand pe site-ul lor sapunurile Savon de Marseille, cu cele mai superbe arome: pepene galben, fragi, cirese, coacaze, trandafiri, verbina, iasomie, lavanda, violete, smochine, liliac.....ce sa mai, o nebunie! Eu mi le doresc pe cel cu fragute si pe cel cu pepene galben! Pretul unui sapun de 100 de grame este de 10 lei.


De cand tot zic ca iau masca Anian fara clatire si am tot amanat momentul! Astazi va fi pusa in cosul de cumparaturi si in curand va ajunge in mainile mele. Despre acest produs ati citit cel mai adesea pe blogul Simonei, care ne-a pus si multe fotografii cu dovada reala a rezultatelor sale. Pret: 25 lei



De la Dorina am aflat de site-ul Oasap.com si ea a fost super draguta sa imi trimita o invitatie! Am aplicat ca blogger si am primit un credit de 20 de dolari, pe care i-am folosit pentru a-mi cumpara aceasta vestuta crosetata. Am mai pus cativa dolari de la mine si abia o astept, pentru ca o mai vazusem pe niste site-uri din SUA, dar transportul ma costa foarte mult. Aveam deja fotografia salvata pe laptop din decembrie :D



Imi doresc sa prepar dulceata de trandafiri! In fiecare an am preparat sirop, dar niciodata nu am facut dulceata. Am cumparat din Mega Image si a fost intradevar foarte buna, dar nu foarte ieftina. Din banii aceia pot cumpara trandafiri de la vreun vecin si imi pot face muuuulte borcanele. Pentru cei interesati de  produsul din Mega Image, un borcanel costa 13-15 lei si nu contine zahar (il gasiti la raionul pentru diabetici). Este foarte bun, chiar daca nu contine zahar si daca nu voi apuca sa imi prepar singura dulceata imi voi lua in continuare acel sortiment.



Dulceata de trandafiri nu este singura bunatate de pe lista, marmelada de portocale fiind un alt produs pe care vreau sa il prepar. Reteta este foarte simpla si usor de preparat: la 3 portocale decojite si fara pielita alba adaugam 100 ml apa si 200 grame zahar. Lasam sa fiarba 2 ore la foc mic si putem adauga scortisoara sau vanilie, in ultimele minute de fierbere. Pentru fanii gustului acrisor, putem adauga si o lamaie decojita si fara pielita alba si 100-150 grame zahar in plus.


Imi place foarte mult acest tip de incaltari, numite clogs, daca nu ma insel. Nu stiu exact cum le-as combina, dar mi se par comode si rustice. Am vazut pe Miniprix un model asemanator, din piele, sper numai sa il prind in stoc pe masura mea.



Mi-am dat seama ca nu am niciun articol cu animal print, cu exceptia cutiei de servetele :)). Mi-as dori niste pantofi cu toc mic cu imprimeu leopard, precum cei de la Persun Mall.


Si mai mult decat orice imi doresc sa fac cumparaturi vintage! Ultima data cand am fost am gasit multe minunatii, pe care vi le voi arata cat de curand pe blog. Ce frumos este sa faci cumparaturi pe o vreme frumoasa! Imi amintesc iarna cat de incomod era, cand aveam 5 haine pe mine si cand imi ingheta nasul de frig :(

Comentarii

Marra a spus…
Sweetie nu am intrat pe site-ul pe care l-ai pus sa vad cat costa vestuta crosetata dar am gasit un magazin in iasi unde e 30 de lei.daca vrei ma interesez si te anunt,fac si poze si ti-o trimit eu de la iasi.te pup
Dorina a spus…
E foarte draguta vestuta, e vintage asa. Mi se pare ca ti-au dat prea putin 20 de dolari, nu stiu de ce , poate a fost in functie de followeri....
Nu am mancat niciodata dulceata de trandafiri, daca faci sa-mi trimiti un borcan :))
Nici eu nu am decat un maieut cu animal print si as vrea o esarfa cu acest tip de imprimeu, insa nu am gasit pe nicaieri si sa fie dragute.
ilda76 a spus…
Ce ma fac eu cu tine?! Foarte tare ma instigi!!!:P :))
Gina Cristiana a spus…
Pantofiorii animal print sunt super tari. Nu am mancat niciodata dulceata sau sirop de trandafiri, insa as vrea sa te intreb daca este amara, pe mine una ma duce cu gandul la asta dar nu stiu de ce.
Pe vremea asta asa de frumaoasa am un chef sa cutreier prin magazine si in nici un caz sa stau toata ziua sa invat :)) pana termin eu cu astea trece si vremea frumoasa..

Sper sa iti indeplinesti dorintele si sa gasesti tot ce vrei.

pupici
Alina a spus…
si eu stangeam intr-o vreme tot ce primeam rest, dar ajunsesem atat de nebuna incat ori de cate ori cumparam ceva, schimbam o bancnota mare :)) atunci logic ca strangeam repede :))
Alina a spus…
hei! acum am vazut ca ai castigat o excursie! supeeeeeer!!!! oare unde o sa mergi???

Felicitari!
Raluca a spus…
HEI..IAR ai in plan multe lucruri frumoase..

poate ne intalnim si facem cumparaturi vintige impreuna..mi-ar face mare placere..si incepi sa ma molipsesti si pe mine cu acest curent vintige..pp
An a spus…
super :)) Mi-ai dat idee de post :P Si eu sunt nebuna dupa clogs si dupa aia cu animal print . Vreau si tricouri , vreau multe :))
Toma Aurora a spus…
Marra, 2 dolari am mai platit pentru ea. Costa 22 initial, dar am avut reducere de 20$. Oricum, preturile sunt foarte umflate pe site....nu as fi cumparat-o nicidecum la pret intreg. Transport nu am platit, este gatuita livrarea oriunde in lume. Pupici multi!
Toma Aurora a spus…
Dorina, eu am fost multumita si cu acei 20$. Vestuta este cel mai dorit obiect de pe site (cu exceptia unei rochite foarte scumpe).

Daca reusesc sa fac dulceata iti voi trimite. Este foarte buna si parfumata!

Iti multumesc inca o data pentru invitatia pe site-ul Oasap! :*
Simona Tucu a spus…
Si eu mi-am adus acum doi ani din Mallorca niste saboti asemanatori, insa ca si tine nu prea stiu la ce sa ii port, sunt foarte draguti.
Imi place ce ti-ai ales de pe Oasap, eu evident ca mi-am luat geanta :P
Eu imi doresc o curea animal print, mi se pare suficient, insa nu o gasesc "pe aceea" ... :)

Pupici!
Toma Aurora a spus…
Ilda.....oooooppppsssssss.....iar am uitat de oferta! Maine garantat o vei primi pe mail !:*
Toma Aurora a spus…
Gina, nu este deloc amara. Este super-dulce. Siropul este foarte bun cu apa minerala. Bei pana mori :D

Daaaaaaaa si pe mine ma framanta disertatia. O simt ca pe un ghimpe si abia astept sa o termin :( Lasa ca trecem noi si peste examene si facem apoi tot e vrem!Pup:*
Toma Aurora a spus…
:))))))))))))))))))))) Ce-am ras! Eu nu pun niciodata mai mult de 2-3 lei. Si aia la cateva zile, dar pana la sfarsitul lunii tot se strange ceva.
Toma Aurora a spus…
Alina, nu stiu inca. Ma vor anunta in curand. Multumesc pentru felicitari! :
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Raluca!

Mi-ar face placere, sa stii. Din pacate sunt foarte dezorganizata si hotarasc de pe o zi pe alta ce fac si unde ma duc. Noroc ca sora mea este la fel ca mine si ne putem bizui una pe alta cand avem vreo apucatura si ne vine pofta de cumparaturi. :))
Toma Aurora a spus…
Andra, abia astept sa vad lista ta de dorinte! Clogs-ii astia i-am ochit de cativa ani dar multa lume spune despre ei ca arata ca niste galosi si am avut o retinere in a-i cumpara. Dar nu mai rezist....trebuie sa ii am. Vad eu apoi cum si cat de des ii voi purta!
Toma Aurora a spus…
Simona, cum s-a facut oare de ti-ai ales o geanta ?! :)) Chiar nu pot sa imi explic! :D

Sper sa gasesti curelusa visata....stiu cat de greu este sa gasesti ceea ce iti doresti cu adevarat si la un pret acceptabil. Ma gandesc ca poate pe la magazinele sh se gasesc curele de calitate si foarte ieftine. Sora mea are o multime, o cutie intreaga. Eu nu port curele decat foarte rar si nu inteleg de ce. Intr-o buna zi poate iti va iesi cureaua leoparduta in cale!
Raluca a spus…
Ma anunti cat de tarziu poti..poate cine stie...Mi-ar face mare placere sa te cunosc! Te rog sa iei in considerare dorinta mea, ar fi pacat sa nu ne cunoastem,,stam destul de aproape !Mi-ar mai face mare placere sa o cunosc pe SIMona dar ea este tocmai din Timisoara...dar cine stie..poate candva ne vom intalni! Pup
Diana Tudor a spus…
Foaaaarte draguta e vesta :x, dar cred ca marmelada aia de portocale o visez la noapte ! Maine, prima grija, ma duc si imi cumpar portocale si o fac :-? Sper sa iasa buna. Dulceata de trandafiri mananc des si e preferata mea, mai ales ca primesc de la rude facuta in casa, fara prostii in ea, dar marmelada de portocale e ceva nou pentru mine, sunt foarte curioasa...
Buna, Aurora!

Poti sa-mi spui, te rog, cum ai facut ca sa te inscrii ca blogger pe oasap? Multumesc!
Ionny a spus…
Masca de par fara clatire ti-o recomand si eu cu mare drag! Tare mi-ar placea sa iti gust delicatesele candva:x mereu imi faci pofta!

Vreau si eu o recomandare pentru oasap! Pup:*
Trebuie sa am invitatie ca sa primesc si eu credit?:D Am vazut niste lucruri foarte dragute pe site .

Masca de par de la Anian o vreau de un an de zile cred :)) Nu am mancat niciodata marmelada de portocale , i-am zis mamei sa facem si noi . Pup!
Toma Aurora a spus…
Ionny, te-am invitat. Vei primi un mail de instiintare si trebuie sa iti pui banneruloasap pe blog si sa aplici. Vei afla mai multe in mail. Vei primi in 2-3 zile lucratoare un credit intre 20 si 120 de dolari, in functie de cum iti vor evalua ei blogul. Pupicei
Toma Aurora a spus…
Sadie, ti-am trimis o invitatie. Vei primi un mail cu conditiile (sa pui bannerul lor pe blog si sa iti faci cont) si in cca 2 zile lucratoare iti vor da mail cu creditul acordat, intre 20 si 120 de dolari, pe care ii veei putea cheltui dupa bunul plac, pe unul sau mai multe produse.
Toma Aurora a spus…
Diana si mie imi place mult mai tare dulceata facuta in casa, fara adaosuri si conservanti. Marmelada vreau si eu....am primit un mini borcanel de pe iherb si asa mult mi-a placut. Neaparat trebuie sa o fac si eu!
Sadie a spus…
Iti multumesc! Esti o draguta!
Simona a spus…
subscriu la tot wishlist-ul tau, in special la masca Anian. Si cea roza, pentru reparare, mi-ar prii....
Nu am facut niciodata un shopping de ''vintage'', insa sincera sa fiu, de cand iti citesc blogul, sunt tentata sa incerc...

Pupici
S.S a spus…
Nu ai idee cata placere imi place sa.ti citesc fiecare postare!
O sa ma uit si eu pe Oasap si daca vad ceva te voi ruga sa imi trimiti invitatie.
Transportul pe Asos e gratuit?siii,cumparaturile vitange de unde le faci mai exact/
Dorina a spus…
Hey, daca va intalniti as vrea si eu sa vin :)
Aurora, am glumit cu dulceata, stai linistita :))
Toma Aurora a spus…
S.S, transportul pe Asos este gratuit pentru orice comanda. Astazi va expira oferta,la mieul noptii.

Cumparaturile vintage le fac cel mai adesea din magazinele sh delamine din zona sau de pe Okazii.
Toma Aurora a spus…
Abia astept masca. Fetele au vorbit asa frumos despre ea, incat sunt sigura ca voi fi surpinsa in mod placut.
Inainte nici eu nu mergeam prin magazinele sh si nici pe la targuri vintage nu treceam, dar de vreo 4 ani am devenit dependenta. La targuri merg mai rar pentru ca uneori preturile sunt mari.
Diana Tudor a spus…
Ma apuc chiar acum de reteta. Daca imi iese, te-ar deranja sa fac o postare pe blogul meu despre ea? O sa specific ca am luat reteta de la tine :D
Toma Aurora a spus…
Diana, nu este nevoie sa mentionezi numele meu. Si eu am gasit-o pe google, la randul meu. Multa bafta si abia astept sa vad rezultatul! :*
Maya a spus…
Aurora mi-ar place mult sa merg la cumparaturi cu tine. Cred ca as ramane pe minus foarte repede, imi place ca vazand unele lucrursoare la tine mi se par mult mai interesante decat daca le-as fi vazut de una singura in magazin, tu esti vinovata. :)) Pup.
Adina Aruştei a spus…
Foarte interesanta postarea :)
Incearca si dulceata de trandafiri de Raureni :) mie imi place foarte mult. Asta daca nu reusesti sa faci in casa...!
te pup
Georgiana a spus…
Daca nu ti-ai comandat inca masca de par fara clatire, as dori sa ti-o ofer pe a mea, am consumat sub 1/4 din ea si personal, nu sunt atat de incantata incat sa o termin.

Dulceata de trandafiri am luat si eu de la Raureni, este chiar deosebita, iar siropul l-am pus si pe salata de fructe, sau inghetata... o nebunie :D

As vrea si eu invitatie pt oasap pretty pls :)
Toma Aurora a spus…
Maya sa stii ca nu sunt chiar o risipitoare :D Rareori mi s-a intamplat sa raman fara un ban, asaacesti pe maini bune :))
Toma Aurora a spus…
Merci, Meg! Cu siguranta o voi incerca, chiar daca reusesc sa fac. Nu am cum sa fac rost de trandafiri decat pentru 2-3 borcane, pe care in mod normal le-as manca in 2 luni. Multumesc pentru aceasta recomandare!
Toma Aurora a spus…
Georgiana am comandat-o deja, impreuna cu sapunul cu pepene galben. Iti multumesc pentru intentie, esti o draguta! :/ Imi pare rau ca nu te-ai inteles foarte bine cu ea, sper ca pe parul meu sa se comporte mai bine.

Daaaaaaaaaa, peste inghetata o sa pun si eu dulceata sau siropul de trandafiri, mai exact pestecea alba, de iaurt sau vanilie. Doamne ce bunanate o fi!!!!

Iti trimit imediat invitatie!
Pupici!
imi trimiti si mie o invitatie te rog?:D
Toma Aurora a spus…
Gata! Ti-am trimis! Urmeaza pasii pe care ii vei primi pe mail si vei primi un credit cu valoare intre 20 si 120 $ in maxim 3 zile lucratoare. Puici!
Descude a spus…
La fel fac si eu cu banutii,ii pun deoparte si apoi imi iau ceva din ei.
Am si eu o pereche de sandalute asemanatoare cu cele pe care ti le doresti;)

Poti sa trimiti mai multe invitatii?Am pus ochii pe o pereche de cercei si sunt destul de scumpicei:D
Toma Aurora a spus…
Lasa-mi te rog adresata de mail,pentru a trimite invitatia! Pupici!
Descude a spus…
ely_2ss(@)yahoo.com
Anonim a spus…
hei ai putea te rog sa imi trimiti si mie o invitatie? bejinariu.madalina@gmail.com
Lavinia Gabriela a spus…
si eu vreau inviatie....

sisealavinia@yahoo.com
Toma Aurora a spus…
Am nevoie de numele blogului tau (minim 300de persoane interesate, minim 10 comentarii pe postare-cerintele obligatorii)!