Suplimente nutritive Iherb.com



Acum o saptamana am primit coletul cu suplimente alimentare de la Iherb, dupa un alt episod neplacut cu cardul de cumparaturi. Dupa ce am facut plata, banii mi-au fost blocati, dar am reusit sa plasez din nou comanda si sa mi se retraga banii opriti deja, fara sa mai fie nevoie sa pun alti bani pe card. Greseala a fost a mea, deoerece nu citisem plitica site-ului cu atentie si vroiam sa plasez o comanda pe numele unui al doialea membru al familiei mele. Conditiile programului de fidelitate spun clar ca pot recomanda oricati prieteni, dar numai un membru al familiei (cu acelasi domiciliu), dar nu stiu unde mi-a fost capul. Comanda a insumat in total peste 40 de $ si am beneficiat de transport gratuit. Eu mi-am comandat de 60 de lei, iar mama si sora mea de aceeasi suma fiecare. Ele aveau neaparata nevoie de anumite suplimente, mai exact de omega 3 si Q 10 pentru inima (mama mea) si de probiotice si omega 3 cu ulei de peste (sora mea). Eu am luat, dupa ureche, suplimente pe care nu le-am considerat periculoase, in concentratii moderate.


Impreuna cu mama mea am impartit un borcanel cu 150 de capsule de q10, in concentratie de 30 mg. Eu iau q10 de 2 luni de zile, in concentratie mai mica (10 mg),cumparata din DM. Pe 30 de pastile am dat 19 lei in DM, iar pe 150 de pastile de 3 ori mai concentrate, de pe Iherb 13 $ (44 de lei). In Dm un flacon cu 30 de capsule cu concentratia 30 mg costa 38 de lei. Se observa asadar ca diferenta de pret este de 5-6 ori mai mare in Romania :(.

Q 10 este buna pentru:
-buna functionare a inimii;
-regenerarea tesuturilor organelor interne;
-reducerea ridurilor si prevenirea imbatranirii;
-buna functionare a rinichilor, a ficatului si a creierului;


 Flaconul de vitamina B contine 60 de capsule si l-am facut pe jumatate cu sora mea. A costat numai 2,2 $ tot flaconul (7,5 lei). O pastiluta contina pana la 300% din necesarul zilnic de vitamine B (B2, acid folic, B6, etc).

Vitaminele B sunt bune pentru:
-regenerarea firului de par, a unghiilor si a parului;
-protectia solara;
-protejarea mamei si fatului in timpul sarcinii;
-sistemul nervos (mai ales in caz de depresie si insomnii);
-energizarea corpului.


Am ales un complex de calciu, magneziu, zinc si vitamina D, la un pret de 2,8$ (9,5lei) pentru un flacon cu 90 de pastile. Sunt necesare 3 capsule/zi pentru a atinge nivelul de 100% pentru toate vitaminele continute, dar eu ma limitez la o singura pastila, deoarece consum zilnic legume si produse lactate si iau si din alimentatie cele necesare.

Complexul este recomandat pentru:
-sanatatea oaselor si a dintilor;
-buna functionare a aparatului cardiovascular si a sistemului nervos.


Nu puteam sa nu includ in cosul de cumparaturi pretioasa vitamina E, atat de benefica pentru pielea noastra si nu tocmai ieftina pe plaiurile mioritice. Eu am platit pentru o cutie cu 110 capsule numai 4,25$ (14 lei), iar o singura capsula contine 667% din necesarul zilnic de vitamina E. Va spun sincer ca de cand iau Q10  si vitamina E chiar simt un efect de lifting al pielii, atat pe fata cat si pe corp. Ridurile de expresie s-au estompat , in ciuda demachiantului care imi usca putin fata.

Vitamina E este buna pentru:
-prevenirea imbatranirii pielii si parului;
-combaterea celulitei;
-mentinerea sub control a colesterolului;
-grabeste procesul de vindecare al ranilor si cicatricilor;
-ajuta la tratarea acneei si a iritatiilor grave.


Nu se putea sa nu imi cumpar pastilele cu otet de mere! Stiam de beneficiile acestui otet, dar eu nu suport gustul si mirosul sau decat in salate, dar si atunci folosit cu precautie. Uneori il mai foloseam si la clatirea parului, dar probabil puneam prea mult si mereu miroseam a otet :D. Pastilele vin in numar de 250, in ditamai borcanelul. Un flacon costa  3,5 $ (10 lei) si va scapa de gustul acru al otetului care ramane de obicei in gura multa vreme.

Otetul de mere este bun pentru:
-digestie: este cel mai recomandat tratament naturist pentru usurarea digestiei, dar nu se recomanda persoanelor care sufera de gastrita sau ulcer;
-eliminarea toxinelor, chiar si a celor puternice (recomandat in special persoanelor ce lucreaza in medii foarte toxice, fiind un mai bun curatator al sangelui decat laptele);
-slabit, fara a fi completat cu o dieta drastica;
-constipatie (mult mai bun chiar si decat ceiurile pentru slabit as adauga eu :D).

Se recomanda a se lua una, maxim doua pastile pe zi. Contine si calciu (11% din doza zilnica recomandata).


Si, in final, simpatica vitamina C, arma impotriva racelilor si a infectiilor. Pentru 100 de capsule am platit 3,65 $ (10,2 lei) si o pastiluta contine 417% din doza zilnica recomandata.  Un pret imbatabil!

Vitamina C este buna pentru:
-protectia organizmului impotriva radicalilor liberi, a racelilor si infectiilor cauzate de obiecte ascutite, insecte;
-sanatatea oaselor si a dintilor;
-incetineste procesul de imbatranire;
-reda stralcirea pielii;
-creste rezisteta sistemului imunitar.

O pastila are o concentratie de 250 mg si nu trebuie sa luam mai mult de una pe zi!

Sunt incantata de aceste produse, de pretul, dar mai ales de calitatea lor. Multe dintre ele se gasesc si in Romania, in aceleasi ambalaje, dar au preturi foarte mari. Eu am ramas blocata cand am vazut acidul folic la 18 lei (50 de capsule, 400mg) in Romania (link) si la 13 lei (250 de capsule, 400 mg, aceeasi firma, acelasi ambalaj) pe Iherb. Practic, suntem luati de fraieri daca suntem pusi sa platim de 7 ori valoarea produsului. 

Am pus in lista de dorinte de pe Iherb gelatina si vitamina A, foarte bune pentru par si piele si vitamine pentru protectia solara ( cu beta-caroten). Inevitabil imi voi lua si un borcan cu gem, 100% natural, fara zahar si indulcitori artificiali.

 Am primit cadou un mini-borcanel de marmelada de kumquat (nu auzisem pana acum de acest fruct, care face parte din familia citricelor si seamana izbitor cu portocala)si mi s-a parut delicios!Contine numai fructe kumquat, suc de struguri, pectina din fructe și suc de lamaie. Gustul este foarte natural, extrem de bun si pare preparat in casa. Pretul unui borcan de 280 de grame este de 3,5 dolari (10 lei).

Nota: Va anuntasem ca in DM se gaseste ulei de cocos. Se gaseste intredevar, dar este in stare lichida :(. Nu se asemana nicidecum cu uleiul de cocos solid ca si consistenta si culoare. Ma gandesc ca se simte si mai uleios pe piele si par, datorita faptului ca nu se solidifica. Am simtit nevoia sa fac aceasta precizare, in special pentru fetele care doresc ulei solid pentru masti si tratamente.Pentru gatit, cel din DM cred ca este ideal! Pe Iherb gasiti uleiul de cocos la promotie : 5 $ borcanul de 200 ml .

Comentarii

Esti castigatoare pe blogul acesta :

http://passionforstylishlife.blogspot.com/2012/05/castigatoare-giveaway-lush.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+BecauseADayShouldAlwaysStartAndEndInStyle+%28Because+a+day+should+always+start+and+end+in+style%29

Felicitarile mele :*:*
Universul DADA a spus…
Ma tot tenteaza sa imi comand niste vitamine de pe acest site, deoarece din farmacie imi cumpar o cutie de complex de vitamine cu 15 pastile care costa intre 30 si 40 de ron si folosesc 2 cutii pe luna.
Anonim a spus…
Draga Aurora, untul de cocos nehidrogenat are un punct de topire foarte scazut; la 24-25 de grade se transforma in ulei ;) Daca-l bagi la frigider se transforma la loc in unt. Aceasta trecere din stare solida in stare lichida nu-i afecteaza in niciun fel proprietatile nutritive.

in ceea ce priveste uleiul de cocos de pe iherb, nu e prea grozav pentru ca e dezodorizat; o versiune mai ieftina ar fi asta http://www.iherb.com/Cococare-100-Coconut-Oil-7-oz-198-g/41792

Un ulei de cocos cu adevarat ar acesta - virgin, presat la rece, nerafinat http://www.iherb.com/Now-Foods-Organic-Virgin-Coconut-Oil-12-fl-oz-355-ml/832
dedeea a spus…
Of.cred ca sunt singura care nu isi primeste coletul de pe iherb.Intru in a 4-a saptamana deja.Urasc cand se intampla asa ceva.
Ioana Rosu a spus…
De abia astept sa sa ne povestesti cum sunt pastilele cu otet de mere. Sunt curioasa daca te ajuta la slabit
Simona Tucu a spus…
Uite ca aflu si eu abia acum despre beneficiile otetului de mere si faptul ca exista suplimente...mi se pare super interesant... :)

Si mie mi-a placut tare mult gemul acela :P
blueroses a spus…
Cate tentatii sunt acolo ... pana la urma cred ca imi fac si eu curaj sa fac o comanda ...
Sa le folosesti cu ... folos (nu stiu daca la pastile e potrivit "cu placere" :)
Adamantix a spus…
Arata super toate. In cat timp ti-a ajuns comanda? Eu am asteptat 7 saptamani, renuntasem sa mai sper. Acum ca a ajuns, ma tot gandesc sa le mai dau o sansa si sa-mi mai iau niste suplimente, chestii pe care nu le gasesc pe la noi.
Kisstyana a spus…
Hey :)
Pastilele din otet de mere sunt si pe lista mea demult :))) dar tot am citit pareri negative despre ele, cum ca in urma folosirii te-ai alege cu gastrita, cel mai rau..ulcer ..Oricum parerile sunt impartite, unora le poate face bine, altora nu. O sa-mi asum si eu acest risc :)
Sa ne tii la curent !

Pupici,
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Oana! M-a informat si cleo pe facebook! :*
Toma Aurora a spus…
Pe acesta din urma il am eu, virgin,presat la rece. Cel pe care l-am pus in link am vazut caeste destinat uzului cosmetic, de aceea l-am mentionat pe el. Este si foarte convenabil ca pret si il folosesc de luni bune pentru par si pielea de pe corp.

Stiu ca uleiul de cocos se topeste rapid, darcel din DM era foarte lichid, iar in magazin nu cred ca erau mai mult de 20 de grade (era pornit aparatul de aer conditionat chiar in acea zona, langa produsele alimentare).
Toma Aurora a spus…
Dedeea, ai rabdare! Unele fete l-au primit si dupa doua luni. Nu dispera! Intr-o buna zi te vei trezi cu el la posta!
Toma Aurora a spus…
Ioana, o sa va povestesc depre experienta mea cu el. Am mai incercat de pe Iherb ceaiul de slabit dar l-am abandonat rapid pentru ca imi provocacrampe si trebuia tot timpul sa merg la toaleta :/
Toma Aurora a spus…
Simona, sigur o sa il cumpar. Are un gust nu foarte dulce si usor racoritor, perfect pentru vara.
Toma Aurora a spus…
:D Multumesc, Blueroses! La inceput si eu am fost retinuta, dar nu am intampiant probleme legate de livrare asa ca am revenit mereu cu incredere.
Toma Aurora a spus…
De data asta mi-a venit in 8 zile lucratoare. De obicei imi venea in 4 zile, dar nu a fost o problema. Uneori ma gandesc ca este posibil sa astept cateva luni (cum a fost si cazul tau) si acest lucru ma linisteste. Nu cred ca depinde de ei cand ajunge coletul ci de cei care il trasporta (poate semai si rataceste si apoi face cale intoarsa si escala :D).
Toma Aurora a spus…
Kisstyana, pentru cei cu stomacul sensibil nu cred ca sunt recomandate. Otetul, in general nu este indicat celor cu probleme, la fel si citricele si mancarurile/bauturile acidulate.

In prezent am un stomac de fier, ca sa zic asa. Niciodata nu am avut probleme grave si foarte rar m-am plans de dureri de burta (cand mai beam cate un ceai de slabit si imi provoca crampe).

Sper sa nu am neplaceri nici de data asta!
Liliana a spus…
Sa le folosesti cu placere!

Referitor la uleiul de cocos din DM, l-am cuparat eu si este OK. Asta iarna acesta era solid, dar s-a topit acum vreo doua-trei saptamani, cand s-a incalzit afara. Asta inseamna ca este un ulei de calitate buna, care se topeste la 24 grade Celsius.
Toma Aurora a spus…
Liliana, asa imi amintesc ca l-am vazut si eu in trecut, dar saptamana trecuta am luat un borcan in mana si uleiul arata ca o pasta, nici macar nu era lichid si extrem de galben. Chiar m-am mirat si m-am gandit ca o fi un nou sortiment.
Toma Aurora a spus…
Ca o pasta aproape lichida, mai exact.
ralucatm25 a spus…
Buna,Aurora,am o intrebare :ai cumparat vreodata de pe Vegis.ro?Daca da,cum ti s-au parut produsele?Am vazut ca au si ei ulei de cocos la 43 lei parca,imi poti spune parerea ta despre el,chiar si asa vizual.Vitaminele sunt destul de scumpe,am vazut probiotice,100 cp la 87 lei,si pe iherb aceleasi,dar 200 cp la 12 dolari!!Cred ca pana la urma o sa-mi fac curaj sa comand si eu de pe iherb.Sa-ti foloseasca tot ce-ai cumparat.pup.
Toma Aurora a spus…
Raluca, sunt maricele preturile pe Vegis.ro, iar transportul este de 10 lei la comenzi de sub 150 de lei. Pe iherb, daca introduci un cod de recomandare (al meu este de exemplu URO424) primesti si un credit de 5$ la prima comanda si transportul va fi de numai 1$. In plus ai si reducere de 5% pana la finalul lunii,iar preturile sunt mult mai avantajoase. Uleiul de cocos bio, presat la rece, cca. 400 grame eu l-am luat cu 7 $ si ceva, adica nu mai mult de 25 de lei. Vitaminele sunt iarasi foarte scumpe. Eu zic mai bine sa iti faci curaj si sa comanzi de la ei. Sunt bune si produsele de pe vegis, arata in regula, dar au preturile foarte mari.
ilda76 a spus…
Ce idei bune imi dai!
Ma bate gandul sa iau Omega3 o perioada buna de timp, apoi as mai vrea si ceva cu ginseng...Si ulei de cocos!!!
Sa folositi cu sanatate (tu, sora si mama ta) toate cele comandate!:)
Pupicei!:)
Suplimentele alimentare sunt foarte bune pentru pastrarea sanatatii corporale.
Raluu a spus…
Are miros uleiul de cocos din DM?
Anonim a spus…
Am auzit ca suplimentele alimentare favorizeaza cresterea in greutate.Este adevarat?Care suplimente ti se par cele mai bune?Nu ai avut probleme cu biotina(am auzit ca provoaca acnee)?
Toma Aurora a spus…
Bună!
Nu sunt specialist, însă am citit că suplimentele alimentare sporesc apetitul și prin urmare pot duce la îngrășare. Dar ele, de sine stătătoare, nu au valoare nutrițională, deci nu îngrașă. În primăvara asta se împlinesc 2 ani de când iau biotină zilnic, n-am observat nicio modificare în privința apariției coșurilor, în sensul că îmi mai apar, dar în aceași ritm ca și-n perioada de dinainte. Personal nu iau deât botină și vitamina C zilnic, iar în rest fac cure scurte (1-2 luni/an) cu vitamina A, calciu, Vitamina E.
Ema a spus…
Buna, Aurora! Te urmaresc si eu de cateva zile, deja imi fac listute cu lucruri pe care vreau sa le cumpar, datorita tie (sau din cauza ta :))
Stii de site-ul driedfruits.ro? Eu de acolo imi comand unt de cocos, cacao, shea etc Si au preturi bune, numai ca pentru a beneficia de transport gratuit trebuie sa dai o comanda mai mare, de 300 lei (anul trecut era 500, deci au mai scazut-o).
Toma Aurora a spus…
Bună! Nu știam de acest site, mulțumesc pentrru recomandare! :D