Sticlute noi de oja


Ei bine, nu sunt chiar atat de noi, dar le-am cumparat in ultima luna!

Am asteptat sa le folosesc o vreme, pentru a le face si o scurta descriere. Toate lacurile de unghii sunt de la firme mai putin pretentioase si au preturi foarte scazute. Calitatea unora este superioara ojelor scumpe si consider ca se merita sa cumparam si produse mai ieftine, daca se ridica la numite standarde.

Ojele mai scumpe nu imi sunt straine si am incercat de-a lungul timpului lacuri de unghii Revlon, Bourjois, Avon, Lóreal, Oriflame, Yves Rocher. Niciunul brand nu m-a convis sa ii raman fidela sau sa manifest o dragoste nebuna pentru produsele pentru manichiura. Dar am gasit oja perfecta pentru nevoile mele si ea este....Trendy by Cosbell. Variantele acestea mini sunt super-grozave: acopera bine dintr-un singur strat, se usuca foarte repede si culorile sunt opace si lucioase. Pretul lor este foarte mic, de numai 5-6 lei.

In poza de mai sus sunt fotografiate urmatoarele oje:

-Kallos  54- se aplica usor, se usuca rapid, rezista bine pe unghii. Sticluta arata foarte bine si imi aminteste de lacurile de unghii ale generatiei trecute;
-Trendy 55- o nuanta de mov inchis, foarte placuta, care se asorteaza cu cea de la Kallos:


-Glamour 165- nu se intinde uniform si se usuca greu. Cu siguranta nu voi mai cumpara o oja noua de la aceasta firma. Initial am crezut ca este de la Golden Rose si de aceea am ales-o.  Culoarea este foarte frumoasa, in schimb- un maro-ciocolata.


Pe timpul verii, pielea bronzata trebuie pusa in valoare prin nuante vii pe unghii. Rosul aprins, coraiul si portocaliul tangerine nu trebuie sa ne lipseasca din trusa de infrumusetare. Eu va propun doua variante foarte ieftine si rezistente pe unghii:

-Flormar 401- o oja de culoarea mandarinei, indrazneata si rezistenta;


-Trendy  42- un rosu superb, usor de aplicat si foarte lucios. Ojele Trendy se aseamana perfect cu cele de la Yves Rocher. Arata pretios pe unghii si sunt si mai rezistente decat corespondentele lor mai scumpe.

Pe viitor voi cauta nuante de albastru, pentru ca am obsevat ca sunt in mare voga lacurile de unghii de culoarea denimului. As dori si un inlocuitor pentru lacul de unghii nude de la Essence, care e pe sfarsite. Standul Essence nu imi este foarte la indemana si as prefera sa gasesc o alta varianta. Voi ce culori veti purta pe unghii in aceasta vara?

Comentarii

S.S a spus…
De obicei prefer nuantele de albastru,de la cea mai deschisa nuanta pana la bleumarin,dar vara cand ma plictisesc de ele deobicei fac un french cu galben/verde/rosu. :*:*
Alina a spus…
Am avut un Kallos bleu, dar se usca foarte greu. Flormarul acela imi face cu ochiul :))
Catallina a spus…
Ce frumoase sunt culorile!! Cea de la Kallos e superba!Pe cea de la Flormar o am si eu, dar..nu stiu, park nu are o acoperire asa cum imi place mie. La unghiile scurte,poate nu se observa, dar la unghiile mai lungi...se vede. Poop
sunt foarte frumoase culorile. si trebuie sa iti spun ca am o oja de la flormar de 3 ani si inca nu s-a uscat, e ca noua si o folosesc si astazi...am ramas foarte placut impresionata de caliatea lor. sa le folosesti sanatoasa. voi pune un artico despre oja respectiva cat de curand:)
Simona a spus…
Oja trendy 55 imi aduce aminte de zmeura :)! Arata foarte bine iar culorile alese sunt pe gustul meu !

Sa le stapanesti si folosesti cu drag!
Alina a spus…
iar vin eu cu prostiile mele :)) dar daca tu esti miniprix guru, ce sa fac?:))

m-am hotarat sa-mi iau un tricou de pe miniprix, mai mult ca sa verific daca mi se potriveste marimea, ca n-am luat nimic de imbracat de la ei si ma incanta ca pot sa comand cu transport gratuit pt orice comanda, dar, dupa ce am bagat in cos, imi apare transportul curierului 14 lei si mi-l adauga la suma totala :((

Asa se intampla de obicei? nu vreau sa platesc transport 14 lei pt un tricou de 19 :(
Alina a spus…
eu, din nou :)))))))))))))) astazi sunt sub orice critica:)) m-am bagat pe fb pe pagina miniprix si am vazut ca la toata lumea apare asa, dar se va corecta in momentul emiterii facturii:))
acuma stau si ma gandesc, oare nu puteam sa caut direct pe fb, decat sa te stresez??:))
Adina Aruştei a spus…
Foarte faine ojele! imi place portocaliul in mod deosebit.. :)
Coconut a spus…
Imi place movul de la Trendy. Nici eu nu cumpar oje scumpe, de fapt oja e cea pe care dau cei mai putini bani. Din ce am incercat, mi-a placut mult Golden Rose, Medusa, Flormar, Farmec, Miss Sporty, Mini Colorama, Rimmel si unele oje Orkide (la Orkide e chestie de noroc, sunt nuante care rezista pana te plictisesti si altele care se desprind efectiv de pe unghii a 2-a zi). Nu mi-a placut Farmasi, toate pe care le-am avut s-au intins greu. Kallos am una singura, un albastru intens care din pacate pateaza foarte tare unghia. Trendy nu am incercat, neaparat o sa iau ceva de la ei cand le voi observa pe undeva :)
Toma Aurora a spus…
Hi, hi! Nu-i nimic! Da, asa procedeaza...lasa si taxa de transport, dar o scad din factura ulterior, dupa verificarea comenzii. Sper sa iti placa tricoul si sa nu fi dezamagita :D
Toma Aurora a spus…
S.S, eu nu am nicio nuanta de albastru :/ Trebuie sa remediez situatia :D
Toma Aurora a spus…
Da, se usuca mai greu, dar dupa ce se usuca...uscat ramane. Eu dupa ce il aplic ma pun la laptop si o jumatate de ora nu mai duc grija lacului de unghii :)) In 30 de minute se usuca total, chiar daca imi aplic 2-3 straturi.
Toma Aurora a spus…
Catalina, 2 straturi imi dau cu cea de la Flormar. Nu este foarte opaca asa ca o aplic repetat. Pe unghiile scurte, ai dreptate, nu prea se observa!
Toma Aurora a spus…
Cleo si eu am una de vreo 2 ani si este in stare perfecta. Culmea este ca de curand am aruncat si lacuri cumparate in 2012, pentru ca s-au uscat imediat in sticluta. Sunt curioasa ce culoare ne vei prezenta :D
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Simona. Am vazut o multime de nuante frumoase la Trendy...imi venea sa fur standul cu totul :))
Toma Aurora a spus…
Eu inainte fugeam de oja portocalie :)) Dar acum o folosesc foarte des si mi se pare perfecta pentru zilele calduroase :*
Toma Aurora a spus…
Coconut, chiar iti recomnad Trendy, varianta aceasta mica. Exista si versiunea mare, la 14 ml, dar formula lor e mai putin rezistenta. Golden Rose imiplace si mie foarte tare, chiar daca se usuca mai greu. Rezista incredibil de mult pe unghii si este foarte ieftina!
Simona a spus…
te ajut ! :)))
Diana Tudor a spus…
Hei, Aurora ! Voiam sa te intreb de unde ti-ai luat oja Kallos, eu nu am vazut pana acum, desi mi-as dori si eu :-<
Iulia a spus…
Imi place portocaliul de la Flormar. Arata tare bine! :D
Emerald a spus…
I love love love ojele tale. Si eu am o multime. De la Trendy nu am, dar am rujuri si sunt extraordinar de pigmentate si hidratante.
Kissez
blogul meu handmade http://emeraldlilac.blogspot.com/
Descude a spus…
Foarte frumoase sunt toate,o pofta mare de cumparaturi mi-ai facut!
Anonim a spus…
ador oja portocalie de la Flormar :X
Toma Aurora a spus…
Diana, am luat-o dintr-un magazinel din Targoviste. Incearca pe la magazinelele mici de cartier.:D
Anonim a spus…
I blog frequently and I truly thank you for your information.
The article has truly peaked my interest. I will bookmark your website and keep checking for new
information about once per week. I subscribed to your RSS feed as well.



Also visit my web page: registry cleaner software