Sa-ti faci iarna car, iar vara sanie :D


Vorba asta din popor pe mine cred ca ma caracterizeaza! Iarna mereu alerg dupa rochii, iar vara dupa cizme si haine groase, de iarna. Mi se pare ca astfel reusesc sa fac cele mai bune alegeri si sa profit de cele mai generoase reduceri.

Inca de la inceputul toamnei lui 2011, Asos ne-a incantat cu zeci de modele de hainute din blana artificiala, care de care mai vesela, mai chic sau mai stufoasa. Sora mea si-a luat in plin sezon hainuta-leopradut, care a costat 80 de lire (450 lei). In scurt timp, leopardutii au zburat prin toate colturile lumii si hainuta nu a mai fost bagata la reduceri.

Imi doream si eu o hainuta de blana artificiala, care sa imi tina de cald si sa ma faca sa ma simt pufoasa. Cand am vazut haina-tigrut la reduceri, m-am rugat de sora mea sa mi-o plateasca (pentru ca eram cam stramtorata) si i-am dat banii in rate inapoi :D. 22 de lire am platit pentru ea, redusa de la 65 de lire. M-am grabit sa prind masura cea mai mica, deoerce la jachete si sacouri tot ce sare de UK6, EUR 36 imi vine larg. Daca la rochii port si cu 3-4 masuri peste, aici nu pot sa risc pentru ca nu imi vin bine pe umeri.

Abia cand am primit hainuta am vazut cat de simpatica poate sa fie! este micuta, calduroasa, comfortabila si abia astept sa vina vremea urata sa o port (dupa o vara de cel putin 5 luni, bineinteles :D). Daca stau bine si ma gandesc, cred ca si acum ar merge purtata, la ce friguri s-au abatut asupra tarii noastre.

Pe Asos  puteti gasi multe alte modele, reduse de la 70-80 de lire la numai 20-30.





Comentarii

S.S a spus…
In ultima postare car eimi apartine exact acelasi lucru am specificat:)). Acum gasesc tot felul de pulovere la preturi foarte mici! nu mai zic de design:)).
Foarte draguta haina,dar nu e genul meu.
Sa o porti sanatoasa. O investitie foarte bune as spune!:*
fuchsia a spus…
E foarte frumoasa, sa o porti cu placere! O aveam si eu in watch list cu cateva luni in urma, dar pana la urma mi-am luat-o pe asta (varianta mov): http://www.asos.com//ASOS/ASOS-Coloured-Faux-Fur-Coat/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1724720
Gina Cristiana a spus…
Asa am zis si eu,mereu gasesc hainute de iarna si cizme la super preturi care nu au rost sa dau dublu ,triplu in plin sezon. Super blanita. Sa o porti cu drag. pupici
Alina a spus…
foarte faina, mai ca mi-as lua si eu asa ceva :)
ilda76 a spus…
Frumoasa haina, pe gustul meu!
Si celelalte alegeri imi plac...
Sa o porti sanatoasa, Aurora!:)
Pupicei!
Dorina a spus…
Sa o porti sanatoasa!
Nu e chiar genul meu, dar e draguta :)
Si eu cred ca o poti purta si acum la cat e de frig. Eu azi am avut gecuta de piele si cu o bluza si imi era putin frig :)
An a spus…
Si eu am vrut iarna trecuta o astfel de haina , dar pe negru...cu toate astea nu mi-am luat-o :(
Georgiana a spus…
Cea alba cu pete negre e favorita mea. E foarte intelept cum procedezi tu, chiar sunt oferte bune in magazinele online la hainele extra sezon :)
Toma Aurora a spus…
Multumesc! Chiar este vremea potrivita pentru a face achizitii la super preturi.
Toma Aurora a spus…
Vai, ce pufosenie draguta!
Este mai frumoasa pe mov decat pe visiniu,asa ca apreciez alegerea ta! :D
Toma Aurora a spus…
Merci, Gina! Dupa niste cizme/ghete trebuie sa ma mai uit.Poate voi gasi in cele din urma pe undeva.:*
Toma Aurora a spus…
Alina, eu zic sa te incumeti.Este foarte calduroasa si cred ca va fi perfecta daca vom avea din nou parte de o iarna friguroasa!
Toma Aurora a spus…
Multumesc,Ilda!
Abia astept sa o port.Ma gandesc serios sa imi mai cumpar una in aceasta vara si cred ca voi incepe de pe acum sa strang banii necesari.
Toma Aurora a spus…
Dorina, este intradevar destul de frig afara:( Eu nici nu am mai iesit foarte des din casa.Abia astept sa vina iarasi caldura,sa iasa din nou soarele.:D
Toma Aurora a spus…
Andra,poate vei reusi sa cumperi ceva asemanator in aceasta iarna.:D
Toma Aurora a spus…
Georgiana,este foarte frumoasa si dalmatiana:D Eu pe aceea o ochisem prima data, dar mi-a fost frica sa nu o murdaresc prea repede.:ops
Irina a spus…
Sa o porti cu placere.
Si eu vara alerg dupa hainute de iarna , preturi avantajoase :)
Si culmea e ca fie vara sau iarna , mereu am impresia ca nu am toate cele necesare in materie de hainute :)
Pupici.
fuchsia a spus…
thx :D
Descude a spus…
E atat de dragutaaaaa!
Sa o porti cu placere!
Si eu am obiceiul sa imi cumpar iarna hainute de vara,insa nu si invers!
Ela a spus…
Prima si a doua sunt pe gustul meu!Prima e mai de femeie fatala iar cea de a dpua mai de femeie eleganta si chic.

Sa porti cu placere hainuta!

Eu am retinut de mult acest mic truc,sa cumperi ceea ce iti trebuie atunci cand trece sezonul caracteristic acelui lucrusor.Asa si-a luat o prietena role in anotimpul rece mult mai ieftine decat daca si le-ar fi luat vara ;)

Te pup!
Vision By Mila a spus…
bine faci ca-ti faci sanie si car exact de-andoaselea ;) cateva piese "de rezistenta" merita cumparate in plin sezon, in rest eu de exemplu nu am mai cumparat haine la pret intreg de o gramada de vreme, dar ma si bucur de multe reduceri aici unde sunt (finlanda)
Scarlet a spus…
Foarte dragute, sa le porti cu placere>:D<