Review: Produse minerale Erth Mineral


Am cumparat acum cateva zile de pe blogul Cosmeticsalltheway cateva produse marca Erth Minerals. Preturile mi s-au parut foarte bune in comparatie cu cele de pe site-ul oficial, asa ca nu am stat mult pe ganduri. Eu m-am impacat intotdeauna cu fardurile minerale si am avut mereu in portfard cel putin un produs de acest gen.

Am primit produsele in perfecta stare, cu sigiliu in interior. Le-am testat si ieri si azi si mi-am facut deja o prima impresie despre ele. Fondul de ten, l-am ales in nuanta 2.5, dupa ce am consultat bine tabelul Colour skin match de pe site. Se potriveste perfect tenului meu si poate fi folosit si ca pudra peste fondul de ten lichid. Nu lasa pete si se aplica uniform. Are o cantiatate generoasa, de 9 grame, dubla fata de cea a fondurilor de ten minerale pe care le-am folosit in trecut. Eu l-am aplicat cu ajutorul pensulei Erth Mineral, confectionata din par natural.  Este o varianta mai soft a unui kabuki obisnuit si ma ajuta sa aplic foarte bine atat fondul de ten cat si fardul de obraz, pudra iluminatoare. Este multifunctionala si foarte placuta la atingere.

Mi-am comandat si un kit cu mini-produse minerale diverse: fonduri de ten, corectoare, bronzer.  Au fost 7 cutiute in total, dar i-am dat surorii mele doua (la alegere). Mi se pare un kit foarte practic si interesant. Eu am folosit produsele pe post de fond de ten, iluminator, blush, fard de pleoape, fard pentru contur, corector. Foarte practic mi se pare- ca o mini trusa completa de machiaj.

Dar mai bine sa exemplific prin fotografii rezultatele obtinute:

                                                                       fara machiaj
                                                   
                                                    cu fardurile minerale Erth Mineral


Rezultatul final mi se pare foarte natural, discret. Nu imi simt fata incarcata si machiajul nu s-a strans in liniile de expresie. Bronzerul are un aspect foarte discret si se completeaza perfect cu fondul de ten. L-am aplicat si pe post de fard de pleoape si rezista foarte bine, fara sa se stranga in pliurile pleoapei. Eu nu folosesc primer niciodata si nici nu am probleme cu fardul de pleoape in general. Daca aplic putina pudra pe pleoape imi rezista fardul toata ziua in stare perfecta. Mi-am comandat totusi un primer de la Elf si astept sa vad daca observ ceva remarcabil la el.

Am intrebat-o si pe sora mea ce parere are despre cele doua mini-produse pe care le-a ales si mi-a spus ca ii plac si ca i se par de calitate. Ea le-a folosit pe post de fard de pleoape si a fost multumita de rezistenta si pigmentatie.

Eu imi mai doresc o pudra iluminatoare, pentru ca fondul de ten mineral iluminator de la Yves Rocher nu mai este tocmai plin si obisnuiesc sa il folosesc zilnic. Voi ati incercat ceva de la aceasta firma? Aveti recomandari de facut?

Preturi pe site: fond de ten 15$
                          pensule 14-18$
                          kit mini-produse 22$

Eu am platit 50 de lei pentru produsele de mai sus si consider ca am facut o alegere foarte buna. 




Comentarii

S.S a spus…
Imi place mult pensula,se vede ca este de calitate.
Imi place mult ca te intelegi asa bine cu sora ta si ca impartiti aproape tot:*
Gina Cristiana a spus…
Wow doar 50 de lei.Arata foarte bine pe tenul tau.
Bronzer mineral chiar nu am incercat, in schimb fond de ten si fard da, insa nu au fost produse de mare claitate cu toate astea mi se par cea mai buna "inventie" :) poti lucra mult mai bine cu ele decat cu cele lichide sau compacte.
Mie una asa mi se pare ca daca aplic fondul de ten mineral il pot intinde cu pensula pana obtin ceea ce vreau in schimb cu fondul de ten lichid este atat de greu sa mai retusezi atunci cand s-a uscat pe ten..
Pupici
An a spus…
Ma asteptam sa fie mai scumpe pt rezultatu care a fost dat ! Se vede ca esti machiata , dar e intr-un mod asa natural si placut si..cald. :))
Pensula pare chiar moaaale :*
Sa le folosesti sanatoasa <3
ilda76 a spus…
Da, cu siguranta o alegere buna! Mai mult decat evidenta diferenta before-after!
In privinta fardurilor minerale, ma retine gandul ca nu ma descurc la aplicarea lor, altfel chiar mi-as dori sa incerc!
Sa le folosesti cu bucurie, Aurora!:*
ilda76 a spus…
Am omis sa spun: ai un pm pe forum!:)
fuchsia a spus…
E foarte reusit machiajul si apreciez ca ai pus si poza fara el-multa lume nu pune, bineinteles e decizia fiecareia si o respect, dar trebuie sa admitem ca pozele before-after sunt foarte utile postarilor cu caracter informativ, ne ajuta sa ne facem o parere mai clara despre un produs.

Am mai spus si repet: ai trasaturi foarte frumoase si mi-ar placea sa vad cat mai multe poze cu tine!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Fuchsia. Eu mereu am incercat sa pun poze inainte/dupa, pentru ca cititorii sa isi faca o parere exacta despre diferentele pe care le constat dupa folosirea unui produs. Ma bucur ca apreciezi acest lucru si promit sa pun mai multe poze atunci cand voi avea :d Pupici!
Toma Aurora a spus…
Ilda, pm back :D

Cat despre fardurile minerale, sa stii ca se aplica foarte usor. Eu nu sunt vreo experta, dar reusesc sa le folosesc chiar si cu o pensula normala, pentru pudra de fata.

Multumesc mult pentru gestul tau :*
Toma Aurora a spus…
Andra, pensula este moale intradevar si nici nu se simte cand o folosesc. Este foarte practica si o pot folosi si pentru zonele in care cu pamatuful kabuki nu ajungeam, in mod normal.

Multi pupici!
Toma Aurora a spus…
Gina, nu-i asa ca pretul a fost grozav?
Ai mare dreptate in ceea ce priveste diferenta intre fondul de ten lichid si cel mineral. Mai ales daca ai un fond de ten mai problematic, care lasa urme si se usuca rapid dupa aplicare, cu tot cu dare. De cate ori nu am fost nevoita sa ma demachiez dupa ce foloseam un astfel de produc. Cu cele minerale e mai usor pentru ca e aproape imposibil sa aplici prea mult :).

Mie mi-au placut si fardurile minerale de la Elf, dar se consumau extrem de repede :(
Toma Aurora a spus…
Ne intelegem foarte bine,chiar daca uneori ne mai ciondanim. Aproape de fiecare data impartim tot ce cumparam sau primim...parca nu ma simt bine daca nu ii dau si ei sau daca nu primesc si eu de la ea. :D
ilda76 a spus…
Stii ca este cu mare drag!:) :*
Si eu detin cateva produse minerale : doua fdt , un blush , un bronzer si cateva farduri de pleoape. Le-am pastrat pentru vara si abia acum am inceput sa le folosesc. Sunt foarte incantata de ele !
Ela a spus…
Nu am produse minerale dar la cate review-uri pozitive am vazut peste tot,de curiozitate as lua si eu ceva.