Review: Iluminator Revlon Bare it all+ ruj Sally Hansen


Astazi o sa va vorbesc despre doua produse care mi se par numai bune pentru vara. Amandoua subliniaza frumusetea naturala si au formule usoare, potrivite pentru temperaturile ridicate.

Iluminatorul Bare it all de la Revlon, se prezinta sub forma unui tub cu pompita, ce contine 22 ml produs. Pompita este foarte practica pentru ca se poate doza cantitatea perfecta pentru aplicare. Eu am cumparat nuanta 375 Goldi-Looks,  care se potriveste tenului mediu spre inchis. Culoarea nu este cea pe care o vedeti in tub, ea estompandu-se cu multe tonuri in momentul aplicarii.

Dar cum se foloseste acel iluminator-crema? Ei, bine, fie il amestecam cu putin fond de ten/crema corectoare inainte de a-l aplica pe fata, fie il aplicam sub sau peste fondul de ten, pentru a ilumina anumite parti ale fetei. Aspectul final nu va fi tare sclipicios, ci natural si proaspat.


In aceasta fotografie eu l-am aplicat peste fondul de ten Lóreal Visible Lift, un fond de ten bun, dar pe care nu l-as cumpara din nou din cauza ca imi lasa tenul putin incarcat. Am observat ca acest iluminator, dupa ce este aplicat, se ususca pe piele si ramane la locul sau pana la sfarsitul zilei. As putea spune ca are o formula asemanatoare cu cea a fondului de ten Colostay, doar ca are o putere de acoperire mica.
Pretul unui tub este de 38 lei pe strawberry , de unde va puteti alege una dintre cele trei nuante disponibile: roz, auriu si piersica.

Rujul Natural Beauty de la Sally Hansen este cel mai minunat ruj pe care l-am incercat vreodata. Din toate rujurile pe care le detin numai acesta si Wattershine de la Maybelline ma fac sa le folosesc foarte des. Rujul Sally Hnasen nu are niciun fel de miros, ceea ce reprezinta un mare plus, din punctul meu de vedere. Multe persoane se plang de mirosul prea puternic al rujului/luciului de buze, iar acest produs vine ca un colac de salvare pentru nasurile sensibile. Eu nu sunt deranjata de mirosul rujurilor, dar am tinut sa precizez aceasta caracteristica a produsului.


Eu am ales nuanta Rosy Brown, un nude foarte frumos, opac si cremos. Textura rujului este foarte cremoasa si hidratanta. Desi momentan am buzele putin crapate, nu am simtit niciun discomfort in momentul purtarii rujului. Rezistenta sa nu este impresionanta, dar rezista mai bine decat Watershine, asa ca il prefer pe el in locul celui de la Maybelline.
Pretul sau variaza intre 20 si 50 de lei in magazinele online, asa ca aveti grija de unde il cumparati :D.

Comentarii

coco a spus…
interesant rujul...nu stiu unde am vazut...la magazinul farduri.ro parca...???
Manases Andrea a spus…
Imi plac ambele produse pentru ca arata foarte natural.
Descude a spus…
Iluminatorul mi-l notez,arata minunat pe tenul tau.
Si rujul se vede foarte bine pe buzele tale!
Simona Tucu a spus…
Rujul chiar arata sublim, nu stiu daca mi s-ar potrivi culoarea si mie, insa imi place mult de tot..
Iluminatorul nu ma incanta, nu prea folosesc produsele de genul acesta decat foarte rar, mi se pare si destul de scumput, dar precum spun nu este un produs dupa care sa ma dau in vant...

Sa le folosesti cu placere, pupici! :)
Raluca a spus…
Rujul arata foarte bine! Si nuanta mi se potriveste de minune..o sa il caut si eu..poate il gasesc la un pret bun!Pup
mania blog a spus…
E foarte frumoasa nuanta rujului. In ceea ce priveste iluminatorul, cu siguranta este bun pentru ca e Revlon :) Pana acum am fost foarte multumita de toate produsele Revlon folosite.
Coconut a spus…
Iluminatorul il am si eu, intr-o nuanta mai deschisa, nu mai retin care. Imi place foarte mult, il mai aplic si pe decolteu, sau uneori il amestec cu crema de corp si-l aplic pe picioare :)
Toma Aurora a spus…
Coconut, ce idee buna mi-ai dat. Il voi aplica si eu pe corp, amestecat cu putina lotiune. Merci:*
Toma Aurora a spus…
Si mie mi-au placut produsele Revlon folosite, mai putin fondul de ten Colostay si rimelul Luxurious Lenght. Fondul de ten nu mi s-a potrivit, dar altor fete le merge de minune.
Toma Aurora a spus…
Merci, Oana! :*
Toma Aurora a spus…
Raluca, este si foarte cremos. Eu zic ca o sa iti placa tare. Am citit numai comentarii favorabile la adresa sa pe alte bloguri.
Toma Aurora a spus…
Simona, nici eu nu sunt mare fana a iluminatorului.Uneori simt ca imi incarca prea tare fata, mai ales daca este sub forma de pudra.

Rujul cred ca ti s-ar potrivi, dar te stiu adepta culorilor indraznete pentru buze :D
Toma Aurora a spus…
Multumesc.Sunt foarte multumita de ambele produse si probabil le voi cumpara din nou dupa ce se vor termina. :*
Toma Aurora a spus…
Andrea, da, arata natural si au o textura usoara, numai buna pentru vara.
Toma Aurora a spus…
Coco, da, au si la Farduri.ro. Acolo am vazut mai multe produse Sally Hansen interesante: lacuri de unghii, pudra, kit pentru manichiura frantuzeasca. Iar preturile sunt foarte bune.
fondul de ten a spus…
Un articol foarte util si detaliat. Felicitari
Catallina a spus…
BUnaaa!! Si eu mi-am cumparat chiar saptamana aceasta Bare il all, e super!!
Ela a spus…
Rujul m-a impresionat si pe mine(de aceea am si pus poza in postare)!Chiar este o nuanta placuta,perfecta pentru zi si poate fi versatila,combinata cu alte rujuri obtinem fel si fel de nuante chiar mai indraznete pentru seara.

Te pup si ma bucur ca ti-a placut postarea!
Toma Aurora a spus…
Multumesc! :)
Toma Aurora a spus…
Ma bucur, Cata, ca iti place si tie! Pupici:*
Toma Aurora a spus…
Ela, iti multumesc inca o data. Ai fost o draguta! :*

Imi doresc sa mai incerc cateva nuante de la Sally Hansen pentru ca imi place foarte mult textura acestui ruj.