Produse Yves Rocher +revistele mele preferate


Nu demult am primit un cotel Yves Rocher ce continea produse comandate dintr-o oferta de recomandare. Toate ofertele le puteti gasi pe forumul Elle, scanate de membrele forumului. Nu este nevoie sa va faceti cont pentru a rasfoi forumul si ofertele noi apar intodeauna publicate in acest topic.

Aveam nevoie de un gel de curatare nou si stiam ca cel cu musetel este ceea ce imi doresc. Nu e prima data cand il cumpar si cred ca l-am mai avut de cel putin doua ori. Singurul sau minus este faptul ca nu face multa spuma, dar curata bine tenul si este delicat cu pielea. In plus are un miros fantastic, proaspat, care pe mine ma da pe spate. Comparativ cu alte geluri de curatare mai scumpe pe care le-am folosut (Sabon, Vichy, LRP) acesta se consuma mult mai repede. Eu il folosesc de o saptamana si deja s-a consumat aproximativ un sfert din flacon. Dar nu acest lucru conteaza neaparat, ci faptul ca nu simt ca ma mai strange pielea si iritatiile cauzate de gelul de curatare anterior s-au redus considerabil. Gelul de curatare cu musetel costa 15 lei la reducere si eu il recomand celor care vor sa incerce o varianta delicata pentru curatarea tenului.

Nu mai aveam nicio lotiune tonica prin casa si uneori simt nevoia sa imi sterg fata cu ceva, imediat dupa demachiere. Am ales lotiunea cu 3 ceaiuri pentru ochi si ten, care se prezinta sub forma unui gel usor, care improspateaza imediat pielea. Imi place si mirosul sau ierbos, dar simt nevoia sa imi clatesc fata dupa ce il folosesc. Elimina resturile de machiaj de pe fata, scapate din mana demachiantului si este perfect pentru persoanele care doresc o extra-curatare delicata. Imi plac toate produsele din aceasta gama, cu extract din 3 ceaiuri. Dintre toate as clasifica laptele demachiant pe ultimul loc, pentru ca nu il pot folosi pentru ochi (ustura) si neaparat trebuie urmat de o spalare a fetei (este putin lipicios).

Am primit cadou pentru recomandare apa de parfum Moment de Bonheur, varianta la 30 ml.Imi place foarte mult acest parfum, m-am indragostit de el de la prima mirosire :D. Initial l-am primit in varianta mini, de 4 ml si l-am folosit de doua ori. Am ramas placut impresionata de persistenta sa si de acordurile florale. Categoric este un parfum de primavara-vara, foarte optimist, feminin si curat.

Am mai gasit in pachet o mini-crema anti-oboseala, in varianta de 15 ml. Am stranse pana acum vreo 6 flaconase si tin sa va spun ca imi place la nebunie continutul sau. Crema este foarte aerata si se simte pe fata ca fondul de ten spuma. Se intinde usor si lasa pielea foarte moale. Se consuma greu si este necesara o mica cantitate pentru o aplicare. Un review detaliat gasiti pe blogul lui Cleo. Cum spune si ea, in scurt timp se observa o uniformizare a nuantei tenului. Este singura crema cu rezultate viibile pe care am avut-o. Poate au contribuit si suplimentele alimentare la aceasta performanța, dar tot o consider o crema pretioasa.


Reviste glossy nu cumpar decat uneori, cand au cadouri tentante. Mi se par pline de reclame si foarte putin muncite. Rareori am gasit un articol practic in revistele glossy si majoritatea sunt pline de reportaje cretine, de o jumatate de pagina, din care nu aflu nimic nou. Cu exceptia revistei Avantaje (care nu stiu sigur daca e glossy sau nu :?) nu am cumparat niciodata o revista din aceasta categorie doar pentru continut. De departe, Unica si The One mi se par cele mai lipsite de informatii si bombardate cu reclame (ascunse sau nu). In plus,le rasfoiesc in 15-20 de minute, asadar nici la omorat timpul nu sunt bune.

Revistele mele preferate sunt cele culinare. Imi place sa le citesc cap coada de cateva ori. Uneori probez si eu in bucatarie retele si sfaturile din paginile lor si mereu imi iau numere noi de la chioscuri. In plus, preturile lor sunt ridicole: intre 2 si 5 lei. Mi se pare foarte putin pentru o revista atat de muncita, pentru care s-a consumat atat timp si energie (prepararea retetelor, fotografierea lor, probabrea retetelor prospuse de cititori,etc.). Uneori le cumpar si de la posta, atunci cand le vad in avizier. De curand am luat un supliment de la Libertatea,plin de retete de salate si deserturi usoare cu fructe. Am platit 5 lei pentru ea si este o adevarata investitie. Este o revista groasa, ce nu constituie numai un retetar ci si o publicatie plina de informatii despre nutritie, despre dieta, despre caracteristicile anumitor fructe si legume. Bucataria pentru toti, Practic in bucatarie, Click Pofta Buna, sunt reviste pe care obisnuiesc sa le cumpar foarte des. Tot respectul meu pentru editorii si realizatorii acestor publicatii. Stiu cat este de greu sa iti reuseasca pana si o banala placinta, daramite sa te ocupi de atatea experimente gastronomice!

Comentarii

Coconut a spus…
Cred ca eu sunt singura care nu suspina dupa Yves Rocher, am incercat foarte multe produse de la ei, unele mi-au placut mai mult, altele mai putin, dar nici unul nu m-a facut sa-l recumpar.
Cat despre reviste, subscriu la tot ce ai zis despre cele glossy: scumpe, pline de reclame, texte aiurea de tot. Cumpar strict cand au un cadou atractiv. Nici reviste de retete nu prea cumpar, in schimb am in bookmark vreo 30 de bloguri culinare si ceva carti de bucate. Pentru placerea lecturii dar si pentru retete vechi, variate si demult uitate, iti recomand "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti" a lui Radu Anton Roman.
Descude a spus…
Cred ca ai foarte multe parfumuri,mai ai timp sa le termini?:))
Manases Andrea a spus…
Sa le folosesti cu bucurie! Gelul de curatare imi place si mie foarte mult, dar de la Yves Rocher imi place cel mai mult parfumul Naturell, este fresh si se potriveste pentru orice sezon.
Gisca Mihaela a spus…
O alta revista care costa fff putin( 1,70) si mie chiar imi place este Femeia de azi!!!
ilda76 a spus…
Hihiii, ce bucurie! De-abia astept si eu (cu toate ca stiu ca trebuie sa ma inarmez cu ceva rabdarica!)...
Sa folosesti cu bucurie noile produse, Aurora!
Am asa un "coltisor de gand" in legatura cu Moment de bonheur insa cred ca e mai bine sa nu stiu cum miroase!:))
Am colectionat cu ani in urma "Practic in bucatarie", chiar mi-era de folos, insa am renuntat la ea (printre altele)intr-o perioada de restabilire a prioritatilor financiare si-am ramas asa...Acum, blogurile culinare imi sunt de-ajuns!:)
Pupicei!
Caress a spus…
Buna, Aurora, am incercat sa intru pe elle sa vad si eu oferta de recomandare insa primesc urmatorul mesaj: "Forbidden

You don't have permission to access /forum/ on this server."
Poti sa ma ajuti sa o vad sau sa fac comanda din ea ? Multumesc mult :) !
Toma Aurora a spus…
Coconut, cred ca depinde si de preferintele fiecaruia. Eu m-am impacat bine cu produsele lor si pe multe le-m cumparat de mai multe ori.

Iti multumesc pentru recomandare. Am auzit de cartile lui Radu Anton Roman, stiu ca a fost si o colectie lansata de Adevarul parca, dar am ratat-o (ca pe multe altele). Cartea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti estedestul de scumpa, din cate imi amintesc, dar daca o prind cumva la o oferta o voi cumpara.Pupici!
Toma Aurora a spus…
Da, am cateva, dar le mai impart cu mama si cu sora mea. Ti-am cerut adresa de mail intr-un comentariu mai vechi pentru inscrierea pe Oasap :D
Toma Aurora a spus…
Andrea, da, foarte frumos miroase Naturelle. Il are sora mea si il mai folosesc si eu din cand in cand. Mi se pare ideal mai ales acum, in sezonul cald. Ma bucur ca iti place :D
Toma Aurora a spus…
Mihaela, o cumpara si mama mea. Este intradevar interesanta, cu informatii multe si bune. Stiu ca mama mea o cumpara initial pentru un concurs, dar apoi o puneam mereu sa o cumpere. Si Libertatea pentru femei imi place, tot un pret mic are si ea.
Toma Aurora a spus…
Ilda, in maxim 2-3 saptamani o sa ajunga coletul la tine. Hai ca nu mai este chiar asa de mult :D. Am pus si eu o comanda simultan cu a ta. Le vom primi probabil in aceeasi zi. Ne tinem la curent :P

Si eu urmaresc anumte bloguri culinare, dar uneori imi este mai la indemana sa iau revista in bucatarie decat sa stau sa printez reteta de pe net sau sa o scriu. Comoditatea asta :))
Toma Aurora a spus…
http://freakshare.com/files/xsmhm3ue/YR-Catalog-Primavara-Vara.pdf.html

Il poti descarca de aici, trebuie doar sa astepti 60 de secunde. Din pacate eu nu mai pot recomanda din aceasta oferta, deoarece am facut o comanda pe numele Simonei Vintage Look si una pe numele Ildei (din oferta derecomandare cu Comme une Evidence). Nu merge decat o singura data sa recomanzi, de preferat prin talon. Fetele au intampinat multe probleme pe forum. Li s-a spus ca nu au primit oferta, desi au primit-o. De aceea s-a ajuns la comandarea prin talon, in urma refuzurilor repetate la telefon. Eu iti pot lasa nr. de client pentru a comanda, dar iti spun de dinainte la ce sa te astepti. Nu stiu ce au patit operatoarele YR, acum 3-4 ani erau numai lapte si miere si deodata au devenit rele si iti vorbesc numai in 2 peri.
Toma Aurora a spus…
Gata,am primit mailul. Ti-am trimis invitatie! Pupicei
Caress a spus…
Da, tocmai am incercat sa fac o comanda si mi s-a spus ca nu am primit acest catalog si ca nu o pot efectua !!! Imi trebuie deci datele cuiva care a primit catalogul...Ce tampenie, ce rele sunt operatoarele astea, scopul jobului lor nu e vanzarea de produse ?!
Ador produsele Yves Rocher! Toate bunatatile de acolo le-am avut si eu si mi-au placut mult. Imi plac mult cremele din gamele parfumurilor si vreau sa imi achizitionez laptele din gama Moment de Bonheure. Sa le folosesti sanatoasa si iubita pe toate!
te pup!
Emerald a spus…
Foarte tare. Sa stii ca si mie imi plac revistele astea.
Sa le folosesti cu placere, ador YR :x
Freya

http://emeraldlilac.blogspot.com/
Fără Miere a spus…
Nici eu nu mă omor după produsele YR, dar am primit un parfum Moment de Bonheur care îmi place şi îl folosesc cu drag.
Alina a spus…
Buna! Stii cumva daca revista frumusetii toamna-iarna mai este valabila? http://freakshare.com/files/smha1qj1/Catalog-Nou.pdf.html. Mi-as dori sa dau o comanda din ea, dar mi-e teama sa nu fie prea tarziu.
Mersi anticipat.
Toma Aurora a spus…
Alina, nu mai este valabila oferta, din cate stiu eu. Acum se dau comenzi din catalogul de primavara-vara. Poti incerca totusi....poate merge!
Alina a spus…
Voi incerca. Multumesc frumos pentru raspuns!
Anonim a spus…
Buna!sunt Mihaela si as vrea si eu link-ul de la forum-ul yves rocher pt ca nu il mai gasesc.
Toma Aurora a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Toma Aurora a spus…
Buna, Mihaela!

Acesta este linkul: http://www.yves-rocher.ro/control/main

O zi buna iti urez! :)