Produse Lush de la Ceopatra +primele impresii despre ele


In prima jumatate a lunii mai norocul s-a tinut ca scaiul dupa mine. Am castigat multe premii la concursuri si am prins si foarte multe oferte la haine si produse cosmetice. Sper ca si in cea de-a doua parte a lunii sa am parte de aceeasi bafta desi aceasta perioada pare mai degraba predestinata timpului grabit. Uneori ma simt sufocata de toate treburile si fac totul pe fuga. Mananc pe fuga, citesc pe fuga....pana si la televizor am impresia ca uneori stau ca pe ace si astept cu nerabdare sa ma culc. Apoi, cand aproape adorm, ma gandesc ca abia astept sa vina dimineata sa fac aia, aia si aia.

Am castigat la giveaway-ul organizat de Cleopatra trei premii simpatice de la Lush: sapun mentolat, ulei-spumant de baie si masca detoxifianta pentru corp. Sa le luam pe rand!

Sapunul Ice Blue Soap este foarte mentolat si revigorant. I l-am dat surorii mele, pentru ca i-am promis ca unul dintre produse va fi al ei. Mi-a spus ca nu face multa spuma, dar este cu adevarat inviorator. Mie imi place culoarea si consistenta sa, de jeleu solid. Pretul sau este de 23 de lei, pe site-ul Lush.

Spumantul de baie Pop in the Bath miroase foarte frumos, a portocale si flori si face muuulta spuma. Are o cosistenta usor uleioasa si este hidratant. Parfumeaza nu numai pielea ci intreaga casa :D. Pretul sau este de 24 de lei pe site si eu il recomand pentru momentele in care doriti sa va simtiti ca niste printese rasfatate.

Masca de corp este efervescenta la contactul cu apa. Miroase tare vanilat si eu am folosit-o si pentru ten. Curata bine pielea si o lasa placut parfumata. Costa 27 de lei in magazinele Lush si o consider un produs de curatare bland si eficient. Cantitatea este micuta si se consuma rapid daca o folositi pentru corp, acesta ar fi singurul dezavantaj.


Multumesc mult, Cleo, pentru premiu! Sunt incantata de produsele primite, mai ales de uleiul-spumant! I have a big crush on it :X

Comentarii

claudia_mami a spus…
stiu ca miroase superb - niste mici bombe ce iti vor placea nespus de mult .
Ma bucur draga mea Aurora ca esti incantata de produse si ca ti-au venit in timp util! Sper sa le folosesti cu drag si sa te bucuri de ele pentru ca si eu m-am bucurat cand am vazut ca esti una din castigatoare si m-am gandit cat de incantata ai sa fii!
te pup cu drag si te imbratisez:)
An a spus…
Bravo norocoas-o ! Sapunul & uleiul imi face cu ochiul :)) Sa le folosesti sanatoasa :*
mania blog a spus…
Ador produsele Lush, iar spumantul de baie e demential!
Pe mine produsele Lush ma iubesc :)) Am incercat anul acesta peste 10 produse , majoritatea castigate la ga :D
Toma Aurora a spus…
Claudia, ai dreptate! Foarte placut miroase spumantul!
Toma Aurora a spus…
Cleo, multumeeeesssscccc!
Chiar ma gandeam ce fericita as fi daca random-ul m-ar alege drept una dintre castigatoare si uite ca s-a intamplat minunea! :*
Toma Aurora a spus…
Andra, chiar am fost norocoasa luna aceasta. :D Multumesc mult pentru urare!:*
Toma Aurora a spus…
Eu nu am incercat foarte multe de la ei, dar sunt multumita de produsele testate pana in prezent. Ma bucur ca si tie iti plac aceste produse! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Vai, Oana, atunci tu ai fost si mai norocoasa :))
Aliceee Traveler a spus…
eu inca nu le-am incercat desi am tot auzit de ele!
Vision By Mila a spus…
arata sweet, la fel cum cred ca si miros :)
Unknown a spus…
Nu am încercat până acum nicio mască pentru corp...interesant !
Am avut ocazia, chiar recent, să încerc două produse Lush și ambele s-au remarcat prin parfumurile lor.