Comanda ELF: impresii si fotografii


De-a lungul timpului am testat numeroase produse Elf. Cu unele m-am impacat bine, cu altele mai putin bine, ceea ce m-a facut sa revin ocazional cu o comanda pe site-ul lor. Printre produsele Elf care m-au impresionat placut se numara: tusul crema, bronzerul in patru nuante, pudra iluminatoare, fondul de ten mineral, pensulele studio, luciul de buze pentru volum. Produsele care m-au dezamagit au fost: batonul  3 in 1, fondul de ten din gama Essential, rimelul, gloss-ul in cutiuta metalica.

In ultima comanda am ales: trusa de farduri Beauty Book Neutral, ruj Nostalgic si pensula pentru buze. Pentru fiecare produs am beneficiat de o reducere de  20%, daca imi amintesc eu bine. Cei de la Elf au mereu promotii pe site, de aceea este bine sa va abonati la newsletter-ul lor.


Trusa de farduri se prezinta sub forma unei agende, cu o coperta cartonata foarte frumoasa. In interior gasim 6 farduri in nuante neutre, un primer pentru fardul de pleoape,un creionel maro inchis si un aplicator cu doua capete. Avem si o oglinda in partea de sus si o folie de protectie,incorporata si lipita pe sub trusa cu farduri.


Imi plac fardurile,desi nu sunt extrem de pigmentate. Unele sunt mate,altele sidefate,dupa cum puteti observa din fotografie. Se amesteca usor intre ele si se aplica uniform pe pleoape. Eu le consider ideale pentru machiajul de zi, fiind cumiti si neutre.


Creionul maron mi se pare mai moale decat cel clasic, din gama Essential. Este pigmentat si completeaza bine fardurile din paleta. Pentru Beauty Book am platit 24 de lei, o suma mica, depasita de calitatea produselor. Eu recomand aceasta trusa persoanelor care prefera fardurile discrete, in tonuri maronii si care au un buget limitat.



Rujul Nostalgic imi place foarte mult! Este cremos si are o nuanta placuta (un nude rozaliu). Ambalajul lasa de dorit, deoarece rujul este greu de infiletat si  exista riscul de a-l rupe foarte usor. Pretul sau este foarte mic,eu platind pentru el numai 6,4lei. Am auzit ca unele nuante ar fi uscate, asa ca cel mai bine este sa cautati detalii pe Google despre culorile dorite.


Nu stiu sigur dar cred ca am mai avut pensula pentru buze si ca am ratacit-o printre pensulele pentru pictura. Pensula este buna,nu arata cu nimic mai prejos decat o pensula normala pentru buze, este moale si nu are peri ciufuliti. Tot 6,4 lei am platit si pentru ea.


Comentarii

An a spus…
Paleta este super , imi surade si mie ideea sa mi-o cumpar. E exact ce as avea eu nevoie. Poti sa ne spui cat rezista?
Abyukina a spus…
Si eu am o gama variata de produse ELF si sunt ok avand in vedere pretul lor. La ruj am patit-o si eu, mi s-a rupt batonul exacte de unde este incastrat in ambalaj :( Pensulele sunt si favoritele mele.Sa le folosesti cu placere!
Toma Aurora a spus…
Andra, rezista in jur de 8 ore in stare perfecta, daca folosesti si primer sau putina pudra pe pleoape. Eu sunt multumita de rezistenta lor!

P.S: Am fost ieri in Max Store si am gasit niste lucruri foarte dragute! :D Multumesc mult pentru faptul ca ai recomandat acest magazin.
Alice wonders a spus…
Vai ce frumos se vede rujul! Sa le folosesti sanatoasa pe toate!
Toma Aurora a spus…
Aby,ma gandeam eu ca se rupe rujul imediat. Eu il desfac cu mare grija dar mereu se intepeneste tubul din platic :( Dar sunt multumita de produs, asa ca voi trece si peste acest aspect.
Multumesc pentru urare!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Alice!
De mult cautam o astfel de nuanta.Mi se pare ca seamana putin cu Pout de la Avon,doar ca este putin mai deschis.
ce dragute sunt produsele ! sa le foloseti cu drag!:) si rujul se vede foarte fumos! e o nuanta foarte placuta..si apropo, ai buze foarte frumoase:)
Oanna Maria a spus…
Am comandat si eu produse de curand, dar pana m-am hotarat a disparut promotia aia :)). O sa scriu zilele astea.
Toma Aurora a spus…
Merci, Cleo!
Nu mai comandasem demult din Romania produse Elf.De obicei cumparam din Uk,alaturi de alte fete.Preturile erau mult mai reduse pe site-ul britanic decat la noi, dar din pacate nu mai livreaza in Roamnia de ceva vreme.
Toma Aurora a spus…
Eu am comandat chiar cu 30 deminute inainte sa se incheie promotia. Afalsem de ea de pe un blog si am intrat repede sa vad daca ma atrage ceva.M-au atras multe, dar m-am limitat la cateva produse.Astept impresiile tale despre produselepe care le vei primi!
Coconut a spus…
Am si eu un ruj de la ei, charming, e cremos si hidratant, rezista relativ putin pe buze si da, trebuie atentie cand ii pui capacul la loc. Mai am unul din gama mineral, nu retin nuanta, dar la asta chiar nu i-am gasit defecte, l-am consumat aproape pe tot :).
DOPE Beauty a spus…
chiar ca e superb rujul acela:D:D
coco a spus…
am avut si eu un luciu la care s-a rupt pensula de la prima intrebuintare , un baton 3in 1 care a iesit din cutiuta lui si nu a mai intrat neam si un alt luciu foaartee lipicios...eu m-am lecuit :)
Aurelia a spus…
Nu am produse Elf insa acestea arata bine.
Gisca Mihaela a spus…
Nuanta rujului este superba!!1
Toma Aurora a spus…
Coconut,am vazut si eu nuante frumoase in gama Mineral, dar am zis sa il incerc pe acesta ieftin,pentru inceput. Este primul meu ruj Elf si sunt multumita de culoarea si de consistenta sa.
Toma Aurora a spus…
Am mai vazut si alte nuante frumoase ale acestui ruj.Iar pretul sau este chiar mic!
Toma Aurora a spus…
Coco si eu m-am confruntat cu aceste neplaceri. De atunci evit sa mai iau ceva de la Elf fara sa caut informatii despre acel produs.
Toma Aurora a spus…
Aurelia, daca intentionezi sa iti comanzi ceva de la ei, te sfatuiesc sa cauti informatii pe Google despre produsele dorite.Multe lasa de dorit asa ca e de preferat sa le eviti din timp:D
Toma Aurora a spus…
Mihaela, este un nude foarte placut si usor de purtat :D
Diana Tudor a spus…
Toate arata foarte dragut :x Si pe mine ma batea gandul sa fac o comanda de la Elf, mai mult pentru primerul lor atat de laudat. Vine repede comanda? :D
Toma Aurora a spus…
Diana, cam in 5 zile mi-a venit din momentul plasarii comenzii.
Emerald a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Emerald a spus…
Mie nu`mi plac cine stie ce fardurile lor, am vreo 3 truse dar sunt foarte slabe. Rujurile in schimb, cred ca am 8. Pensulele sunt iarasi foarte bune, si pudrele iluminatoare. Ah si sa nu uit de tusul crema, am vreo 4 nuante. Cel negru este fff bun. Sunt incantata
Pup
Ela a spus…
Imi place tot ce ti-ai luat de la ei!
Trusa de farduri are cam tot ce trebuie pentru un machiaj al ochilor discret,potrivit chiar si la scoala sau la servici.
Aplicatorul este tip burete sau pensula?Nu vad bine in poza.

Rujul e foarte dragut desi pare cam deschis pentru gustul meu dar combinat cu alt ruj se poate rezolva asta :)

Pensula pare bunicica iar pretul este foarte bun!
Toma Aurora a spus…
Ela, aplicatorul este tip burete, la ambele capete. Ai dreptate, trusa e tot ce iti trebuie pentru un machiaj natural al ochilor, doar ca nu este foarte practica (am uitat sa precizez acest lucru), pentru ca este de dimensiune mare (cam cat un caiet clasic).
Toma Aurora a spus…
Emerald, am observat ca fardurile lor (in special cele colorate) nu sunt foarte pigmentate si nici nu au intensitatea pe care o prezinta in pozele de pe site.Tusul negru il am si eu de luni bune. Nu s-a uscat si este forte intens. Si eu sunt incantata de el!
Ela a spus…
Merci!Era bine daca era tip pensula,atunci chiar ar fi fost perfecta.
Nu e ea micuta dar pana la urma cum majoritatea femeilor au genti mari intra si asta acolo daca vrei sa te machiezi pe drum desi multe femei se machiaza inainte de a pleca deci nu ar fi asa o problema.

Te pup si la multi ani ca doar e ziua noastra azi! :p
Alice wonders a spus…
Sa stii! Si din amintirile mele, Pout e putin mai roz.
Imi place mult alb-ul acela sidefat din trusa . Pup!