Shopping Day: Yves Rocher + Fares



Buna, dragilor!

Astazi o sa va vorbesc despre doua comenzi primite recent, de la Yves Rocher si Fares.

Am facut o pasiune pentru gelul de dus cu rodie, cu aroma dulceaga si fructata. Este genul de miros care ma revigoreaza si care imi face pofta de suc de fructe. Rodiile se numara printre fructele mele preferate, desi, trebuie sa recunosc, de multe ori le-am cumparat stricate (aratau perfect in exterior, dar erau stricate inauntru) :(.  Acest gel de dus de la Yves Rocher faca o spuma destul de bogata,lasa pielea discret parfumata si are si un pret mic, de 8,5 lei. Este unul dintre preferatele mele din gama Jardins du Monde, alaturi de cel cu bob de cafea, cel de portocale si cel cu floare de Tiare.

Cadou pentru newsletter in luna aprilie a fost tot gelul de dus cu liliac, pe care il mai am deja nedesfacut si pe care l-am folosit in trecut, alaturi de laptele catifelat pentru corp din aceeasi gama. Momentan astept parfumul si laptele din gama pentru a incepe sa le folosesc impreuna. Sunt pe drum comenzile si abia le astept! Toate fetele lauda parfumul si  mor de nerabdare sa il testez. Am fost fana no.1 a parfumului Volare de liliac si sper ca varianta YR sa fie asemanatoare.

Am mai primit in colete gel de dus Moment de Bonheur, un produs din gama de lux a cosmeticelor de baie, foarte frumos parfumat. Negresit imi voi lua si parfumul din gama, cu aroma discreta de trandafir. Am avut o mini-sticluta de cativa ml si am fost impresionata atat de miros cat si de persistenta sa pe pielea mea. Si dupa 12 ore se simtea foarte puternic. Imi place ca este nu este la fel de dulce precum Rose Absolue, este mai potrivit pentru sezonul cald si nu imi provoaca dureri de cap. Eu il aseman oarecum cu Comme une Evidence- un parfum absolut superb, pe care l-as folosi la orice ora din zi si din noapte. Mi se pare perfect echilibrat si nu este deloc violent, sufocant, tipator.




Ultimele produse primite au fost in varianta mini: luciu de buze pentru volum si mascara pentru volum , din gama Sexy Pulp. M-am indragostit iremediabil de gloss. Este transparent, nu roz cum pare in ambalaj, miroase a zmeuraaaaaaaaa! Dar chiar miroase a zmeura, exact ca luciul mic pe care il foloseam in liceu, in recipient transparent, scos din productie acum 4-5 ani. Formula sa nu este lipicioasa dar nu am observat un volum spectaculos oferit buzelor. Oricum, le face netede si suficient de lucioase, precum un balsam fin si usor. Rimeul nu l-am incercat inca, dar are o perie foarte interesanta. O sa revin cu o descriere a sa pe viitor. Produsele sunt foarte mici, au in jur de 2 ml, dar sunt suficiente pentru cateva aplicari serioase.



De la Fares am primit multe cutiute de ceai, care de care mai aromat si interesant. Preferatul meu ramane ceaiul Mai drag pentru copii, cu fragute, absolut delicios, cu aroma intensa de fructe rosii. Ceaiul cu mere verzi si melissa mi se pare putin artificial si nu o sa-l mai cumpar pe viitor. Cel cu citrice este bun, aromat, gustos, la fel si cel de kiwi si cel de capsuni. Ceaiul cu fructe exotice este interesant, de asemenea.

Ceaiurile verzi nu le-am incercat inca, dar sigur o sa imi placa, pentru ca ceaiul verde este dragostea vietii mele. Mie imi place chiar si daca il las mai mult la infuzat si devine amar. Mi se pare foarte revitalizant si racoritor. Eu nu consum cafea decat o data pe luna, maxim. Ceaiul verde mi se pare mult mai stimulant, mai sanatos si imediat ma inviorez dupa ce beau o ceasca. Unori fac o ceasca concentrata din doua pliculete si o amestec cu 2 litri de apa rece. Consum amestecul pe parcursul intregii zile. Absolut delicios!

In acest weekend voi pregati impreuna cu sora mea miere de papadie. Reteta o am din cartea Mariei Treben. O sa las un lik pentru persoanele interesate, cu retata in imagini, descrisa pas cu pas:
http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/sirop_din_flori_de_papadie-8219/

Acest tip de sirop gros este foarte benefic pentru organism, are un puternic rol antioxidant, este un pansament gastric foarte bun, are efect laxativ, depurativ, ajuta la buna functionare a rinichilor si are si rol energizant. Papadia mi se pare o planta greu de consumat, din cauza ca este tare amara. Siropul e o varianta dulce, placuta tare la gust, asemanata de multi cu cea a siropului de artar. Ce ziceti, preparati si voi acest sirop? Papadie este din belsug peste tot, iar costurile sunt foarte scazute!

Comentarii

Gina Cristiana a spus…
Vai, cate geluri de dus. Trebuie sa imi cumpar si eu unul cu rodie insa astept sa termin ce am desfacut. Gelurile acestea la 8,5 lei se termina incredibil de greu, ceea ce ma bucura si fac o spuma incredibila, merita toti banii gelurile lor de dus.

Si cate ceaiuri :) din pacate pe vremea asta nu prea mai beau insa la vara as bea unele reci cu lamaie si multa miere, gheata..
Toma Aurora a spus…
Gina, eu le-am luat de pe internet, cand au fost promotii.
Si mie imi plac la nebunie aceste geluri de dus.Imi place mai ales ambalajul lor mic si practic si spuma parfumata.

Ceaiurile le beau reci, fac o cana concentrata si o amestec cu apa rece, ca nu am rabdare sa astept sa se raceasca. Am dat 30 de lei pe toate cutiile si acum nu ma mai vait de caiuri.

Si mie imi plac tare mult reci, cu miere si gheata. Sunt delicioase!
Universul DADA a spus…
Ceaiul meu preferat este cel de iasomie. Am incercat si eu ceaiul de kiwi si guarana de la Fares, dar nu mi-a placut prea tare, insa miroase foarte bine:):):)
coco a spus…
ce de ceaiuri...asteptam mierea cu papadie !
Alina a spus…
uuuuuu! geluri si ceaiuri!!

nu ti-a placut ceaiul cu mere?:(
cel verde cu vanilie si lamaie a devenit momentan preferatul meu.
endre a spus…
De gelurile de dus Yves Rocher nu cred ca ma voi plictisi vreodata.Sunt delicioase!
Sa le folosesti cu placere,draga mea :*
wow ce de bunatati....si eu am gelul de dus cu rodie de la YR si sa nu mai zic de cel de liliac ca l-am avut de vreo 4 ori, deja ma saturasem de el la un moment dat:) Sa le folosesti sanatoasa pe toate..si Moment de Bonheure ce elegant arata..parca ma tenteaza sa mai dau o comanda desi astept una.
Spor la baut ceai si incearca sa o faci cu sufletul(asta am citi-o intr-o carte mai demult) ceaiul e viu si se bea cu sufletul!
Te pup!
Cleo
Toma Aurora a spus…
Da, miroase super bine, fructat si exotic. Dar gustul nu mi-a placut in mod deosebit. De iasomie nu am incercat inca, o sa il pun pe lista :D
Toma Aurora a spus…
Abia astept sa o prepar, Coco!
Toma Aurora a spus…
Pardon, credeam ca te-ai referit la cel de mere. Cel cu kiwi chiar mi-a placut!:ops
Anonim a spus…
Eu nu sunt o mare consumatoare de ceaiuri,beau ceai mai mult cand sunt racita cu multa lamaie si miere:)) si in general imi plac ceaiurile clasice de musetel,tei si fructe de padure.Am incercat sa beau ceai verde,la inceput mi s-a parut groaznic nu am putut sa beau decat 2-3 guri,apoi ma obisnuisem si beam 2-3 cani pe zi dar tot nu mi se parea delicios.Ma gandesc ca poate nu am nimerit eu un ceai bun,imi doresc sa incerc si de la alta firma si as vrea sa imi recomanzi ce folosesti tu:)
Toma Aurora a spus…
Alina, acum am incercat si valinatul. Are un gust foarte....cremos. Imi aminteste de budinca cu vanilie. Si nu e amarui deloc!
Toma Aurora a spus…
Endre, iti multumesc!
Categoric sunt minunate gelurile de dus YR.
Toma Aurora a spus…
Cleo, ce super-fana a gelului de dus cu liliac ai fost!!!
Ai dreptate, bautul ceaiului trebuie sa fie un adevarat ritual, dar uneori este greu sa ma concentrez si il beau ca pe apa. Mereu imi imaginez cum serveau fetele de altadata ceaiul, citind o carte frumoasa, asezate langa fereasta intr-un fotoliu deosebit!
Toma Aurora a spus…
Buna, cel de la Fares cu lamaie si vanilie nu e deloc amarui. E cel mai cremos si interesantceai verde incercat vreodata. Ma duce cu gandul la prajituri de casa.


Eu in general beau ceai verde cu lamaie de la Celmar, dar este amar, sa stii! Cel de la Fares (cu lamaie si vanilie) cred ca este ceea ce cauti. Costa 3 lei o cutie cu 20 de plicuri si o poti gasi in supermarket, in farmacii sau online.
mania blog a spus…
Ador gelurile de dus de la YR! Imi plac atat de mult, incat imi este greu sa aleg o aroma :) Referitor la ceaiuri, preferatul meu este cel de macese pentru ca e foarte bun pentru ten :P Sa folosesti gelurile cu placere si sa bei ceaiurile cu placere :) Pupici
Alina a spus…
mi-a disparut comentariul? :((((((((((

ziceam ceva de genul wow! geluri si ceaiuri :))

si apoi ma aratam distrusa ca nu-ti place ceiaul cu mere :))


te pup!
Alina a spus…
Si acum, vad si celelalte comentarii!! Bata-l norocu de blogger!
anida a spus…
si mie imi plac produsele de le yves...mai ales parfumul de liliac cu care in perioada asta fac furori...toata lumea de lenga mine se intreaba daca a inflorit deja...:)) cat despre ceaiuri,le-ai incercat pe acelea de la LIDL,LORD NELSON? sunt foarte aromate,mie imi plac mult...te pup!
Anonim a spus…
Iti multumesc pentr raspuns.O sa imi cumpar de la Fares si sper ca va fi pe gustul meu.Eu am baut ceai verde de la Celmar si nu mi-a placut,nu numai ca este amar dar avea si un gust ciudat.
Amelia a spus…
Yves Rocher are intotdeauna arome imbietoare :)
Toma Aurora a spus…
Cu placere! Cel de la Celmar chiar este ciudat. Mi se pare foarte amar si intens, asa ca il dilue cu foarte multa apa. Dar este tare energizant!
Toma Aurora a spus…
Multumesc pentru informatia oferita despre ceaiul de macese! Am macese uscate si doar mama mea face ceai din ele. O sa imi fac si eu de acum inainte. Preferatul meu este cel de soc, cules din padure. Este super aromat! Din pacate nu mai am- am baut un sac pana acum. Anul acesta o sa il rog pe tatal meu sa culeaga mai mult! :D
Toma Aurora a spus…
Oooo si mie cate farse imi joaca uneori :))
Toma Aurora a spus…
Anida, am aflat ca nu ar mai fi pe stoc si este posibil sa nu il mai primesc :(. Voi fi nevoita sa il comand in ambalaj nou, deci presimt ca se vor trece si florile de liliac pana il voi primi :(

Am incercat un ceai din Lidl cu mere, a fost grozav. Nu mai retin exact firma, dardata viitoare o sa fiu cu bagare de seama si o sa aleg ceva de la Lord Nelson. Multumesc pentru recomandare!
Toma Aurora a spus…
Amelia, ai dreptate. Sunt foarte feminine si variate!
Anonim a spus…
buna!imi poti spune te rog de la yves rocher care sunt produsele pe care le-ai comandat si care au fost cele primite cadou?anca
Miss Ellie Sugar a spus…
OMG caut disperata parfumul Lilas si nu'l gasesc..cica nu e disponibil ca ii schimba ambalajul..si-mi trebuia neaparat.sau cel putin un gel de dus:D sau ceva din gama.ma poti ajuta cu ceva idei cum as putea da de ele?:D mersi
An a spus…
OMG :O cate ceaiuri . Sa le bei sanatoasa <3 Eu ador tot ce are liliac in componenta <3
Toma Aurora a spus…
http://www.okazii.ro/cautare/pur+desir.html?autoc=write

Le poti gasi pe Okazii.ro, in ambalajele vechi. Sau in brosura nou aparuta, disponibila aici:

http://www.elle.ro/forum/viewtopic.php?t=815&postdays=0&postorder=asc&start=195
anida a spus…
am eu un gel de dus de liliac sigilat daca vrei,ma poti contacta pe mail adyna_2oo6@yahoo.com
Lili a spus…
Parfumul de liliac YR este minunat!!
Ela a spus…
Ceaiuri Fares!Le iubesc!Sunt excelente!
Anonim a spus…
Fetelor, ati dat comanda online din catalogul YR?am comandat de ceva timp produsele si nu stiu daca sa le mai astept.vroiam sa fac cadou unele produse din comanda si a trecut si ziua persoanei aleia si tot nu am mai primit coletul.voi ati asteptat tot atat de mult?
Toma Aurora a spus…
http://www.yves-rocher.ro/control/main/

Eu de aici am comandat de vreo 10 ori si mereu mi-au venit produsele in 5-6 zile lucratoare.