Review: Mascara Sexy Pulp Yves Rocher


Am primit acest mini-produs datorita unei oferte de pe site-ul Yves Rocher, pe care am anuntat-o si pe blog in momentul desfasurarii sale. Mascara Sexy Pulp va fi in curand lansata si in Romania si se doreste a fi o varianta imbunatatita a rimelurilor YR. Acestea au de regula o formula mai uscata si ori devin imposibil de folosit dupa o vreme, ori sunt greu de aplicat chiar de la inceput.

Noua mascara are o periuta superba,mare si deasa, de care m-am indragostit. O voi pastra pe viitor, pentru ca este foarte buna si chiar ajuta la sporirea volumului genelor. Culoarea rimelului este intensa, iar formula este mai cremoasa si mai usoara decat a celorlalte rimeluri YR. Dintre cele incercate de mine, acesta este cel mai bun produs din categoria sa, apartinand acestei firme de cosmetice. Ofera volum genelor, se aplica usor, are o super-periuta si o culoare intensa.

Comparativ cu rimelurile mele preferate, cele de la Oriflame, este mai putin cremos si nu face genele lucioase, plastifiate. Formulele Oriflame mi se par oricum imbatabile si sunt cele ma potrivite pentru genele mele. Chiar daca trebuie sa execut mai multe miscari cu periuta, rezultatul va fi intotdeauna bun, fara picioare de musca, fara rimel care se scutura dupa 5-6 ore de la purtare.

Asada, nu as cumpara rimelul YR niciodata la pret intreg (in jur de 60 de lei), cand am la indemana o varianta mult mai ieftina si eficienta.
                                                                        
                                                                           fara mascara
                                                  
                                                             cu mascara Sexy Pulp- un strat



                                                                    
Din gama Sexy Pulp mi-a placut mai mult luciul de buze pentru volum, cu o textura usoara si o nuanta aproape transparenta. Aroma sa de zmeura m-a cucerit!

Comentarii

Simona Tucu a spus…
Arata bine pe gene, intr-adevar, insa e prea scump si pentru cat as fi dispusa sa dau eu pe un rimel.
Ramanem tot la Oriflame. :P
Ce draguta e mostra aceea, sau mini-rimel, e asa simpatic :P
Gina Cristiana a spus…
WOW ce volum da..insa 60 de lei nu as da, asteptam sa fie cadou la o comanda, full size. ;))
Simmonne87 a spus…
60 lei ar fi destul de scump avand in vedere ca si mie mi se potrivesc rimelurile Oriflame....WonderLash e preferatul meu ! :)
claudia a spus…
Hm, arata chiar bine rimelul, mai ales periuta...cred ca daca ar fi la vreo promotie l-as lua, eu foarte greu imi gasesc un rimel care sa ma multumeasca...asa ca tooot caut ;)!
Toma Aurora a spus…
Simona, e mai bine sa ramanem la Oriflame!
Eu am o experienta destul de neplacut cu unele rimeluri mai scumpe (Revlon si Löreal, variantele pentru alungirea genelor). De atunci m-am lecuit si nu am mai fost tentata sa dau mai mult de 30 de lei pe un rimel.

Ma gandesc ca pe viitor poate se va oferi gratuit acest rimel, in ofertele din reviste sau pe internet. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Da, Gina, tot asa il astept si eu :D
Chiar ofera volum genelor, iar periuta este foarte buna si separa fiecare geana in parte.
Toma Aurora a spus…
Simonne si eu sunt fana WonderLash, dar momentan mi s-a consumat si folosesc Power Curl. Toate rimelurile lor mi s-au parut bune, cu exceptia celui cu doua capete (unul alb si unul negru), a carei baza alba era imposibil de astupat cu cea neagra.
Toma Aurora a spus…
Claudia, periuta e interesanta tare. E mare si deasa, dar nu se incarca cu mult rimel. Este perfecta, pot spune!
claudia a spus…
Deci clar, e pentru mine. La mine, spre exemplu, functioneaza cel mai bine Lash Injection, nu as putea renunta in veci la el, sunt deja la al doile tubulet si toata lumea ma intreaba daca am gene false cand il port!
Asa ca periuta asta mare si deasa mi-ar "coafa" genele numai bine :)! Multumim pentru review :*!
Alina a spus…
In sfarsit un rimel yr care-mi place din poze :)
Unknown a spus…
Şi mie îmi place setul Sexy Pulp! Mi-am comandat şi gelul de duş cu rodii, păcat că nu rămâne mirosul prea mult pe piele. Dar măcar în baie miroase divin după ce faci duş :) Mi-am comandat şi un creion de ochi negru, dar acesta chiar nu mi potriveşte... m-am ales cu o iritaţie pe pleoapă :(
Ela a spus…
Ca efect imi place dar ca pret :(
Pentru mine tot ce depaseste 15 lei e scump ca rimel asa ca ma rezum la un rimel de 30 sau 40 de lei maaaaaxim pe care il incadrez la rimeluri medii din punct de vedere calitativ.
Innocent Demon a spus…
Acum e in revista femeia la 11 lei si e mai mult decat tentant pentru mine desi eu as vrea ceva care sa-mi faca genele dese nu luuungi si curbate :-??