Review: Gel de dus Fior di Loto Tesori d'Oriente


Gelul de dus cu aroma de floare de lotus de la Tesori d"Oriene este unul dintre produsele de baie cele mai bune pe care le-am incercat. Initial m-a atras prin ambalajul sau foarte interesant, iar lantisorul-agatatoare m-a facut sa il doresc cu ardoare.

Mi-a fost foarte greu sa aleg o aroma cand l-am comandat de pe internet, pentru ca nu eram familiarizata cu produsele acestei firme. Asa ca am intrat pe Fragrantica.com si am studiat parfumurile si cosmeticele Tesori. Am aflat ca Fior di Loto are o aroma unisex, puternica, dar mai fresh decat a surorile sale (Fiore di Giava, Hammam,etc). Eu nu sunt o fana a parfumurilor fresh, usoare, dar am zis sa echilibrez balanta si sa aleg o apa de parfum foarte puternica (cea de iasomie) si un gel de dus cu aroma mai soft (acesta, cu lotus).

Cand am primit produsul am fost fericita sa constat ca miroase floral, dulgeag. Mirosul este intradevar unisex si este foarte persistent. Din cauza aromei puternice, uneori evit sa il folosesc si optez pentru geluri de dus al caror parfum dispare repede de pe piele.

Textura sa este cremoasa, iar spuma este bogata,laptoasa si fina. Nu am simtit ca imi deshidrateaza pielea si nici nu am avut vreo rectie naplacuta in urma utilizarii sale.




Desi imi place acest gel de dus, nu cred ca il voi cumpar din nou prea curand. Voi incerca in schimb alte arome, deoarece ador textura si spuma bogata pe care o face. De asemenea, acord punctaj maxim parfumurilor Tesori d"Oriente, care miros excelent si persista timp indelungat, chiar mai bine decat parfumurile foarte scumpe.

Pretul unui gel de dus variaza intre 12 si 25 de lei, iar cel al unui parfum intre 25 si 60 de lei, in functie de magazinul de unde il cumparati. Preturile cele mai mari le gasiti in Sensiblu, iar pe cele mai mici in supermarket si online.


Comentarii

Gina Cristiana a spus…
Chiar am vazut un astfel de gel de dus in real cu 14 lei, imi pare rau ca nu l-am luat. Am mirosit in DM un parfum si mi s-a parut potrivit, puternic si cred ca este si persistent, cred ca pretul era de 35 de lei.
Si pe mine m-a atras lantisorul :))
pupici
Blue Lady a spus…
Eu am parfumul Jasmin du Giava care miroase de a dreptul minunat si ma tenteaza Fiore del Dragone, dar si cel cu lotus imi pare tentant..sa il folosesti cu placere.
ca sa iti inseninez ziua te invit sa participi la un super concurs!
http://passionforstylishlife.blogspot.com/2012/04/concurs-lush.html?showComment=1335631303141
bafta!
Cleo :*
Lavender Thoughts a spus…
Nu-mi amintesc sa-l fi incercat si pe acesta,insa toate gelurile de dus Tesori d`Oriente mi-au placut in mod deosebit.E bine sa le alternezi,ca sa nu te plictiseasca aroma.O sa ma uit dupa el in dm data viitoare
Alina a spus…
si la mine o sa urmeze postarea despre gelul meu de dus, dar mai dureaza putin :)
Anonim a spus…
Acesta miroase la fel cu parfumul Angel - Mugler, acum sunt la oferta in real si la dm.
Anonim a spus…
Jasmin di giava miroase ca Angel... scuze.
Gina Ionela a spus…
cred ca miroase divin!
p.s. ai un blog award de la mine! :)
Toma Aurora a spus…
Gina, multumesc mult pentru premiu! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Da, exact!
Seamana izbitor si este foarte persistent. Cu siguranta il voi cumpara dupa ce se va termina!
Toma Aurora a spus…
Ooooo, Alina, asteptam cu interes!:*
Toma Aurora a spus…
Ma bucur sa aud lucruri bune despre aceste produse. Mie mi-a atras atentia de curand gama cu lemn de santal. Nu stiu exact cum miroase, dar ambalajelemi s-au parut foarte atractive. :D
Toma Aurora a spus…
Da, Cleo, sigur voi participa. Am bookmarkuit pagina de cand ai scris postarea si sigur ma voi inscrie si eu. Imi plac produsele Lush si poate,poate voi fi norocoasa!
Toma Aurora a spus…
Ramo, Jasmin di Giava miroase superb, dulce-floral.Este parfumul meu preferat in momentul de fata si cu siguranta voi incerca si alte arome Tesori. Cel cu lotus e putin mai masculin, de aceea voi evita parfumul.
Toma Aurora a spus…
Gina, chiar este foarte persistent parfumul comercializat de Tesori. Eu le cumpar de pe Internationaltibecom.ro, unde momentan sunt la promotie (in jur de 20 de lei sticluta de 100 ml de parfum). Cred ca voi plasa o comanda in curand si voi incerca arome noi. Multi pupici!
Anonim a spus…
am vazut si eu aceasta gama in Carrefour, si m-a atras instant ambalajul elegant, care face produsul sa para de o calitate superioara! mirosul de asemenea..
Am observat si eu produsele acestea in Carrefour , o sa trag o fuga zilele astea sa vad ce au pe acolo . Am pus ochii pe o masca de par :D
Unknown a spus…
hm...nu stiam ca se gasesc in DM...
data viitoare cand trec pe acolo, sigur pun manuta pe un gel de dus :D
Anonim a spus…
si eu sunt indragostita de produsele lor. eu le iau de pe internationaltibecom.ro. preturile sunt la jumatate si se gaseste toata gama.