Indragostita de....cerceii fulgosi




De curand mi s-a pus pata pe cerceii cu fulgusori, inspirati de cultura traditionala a indienilor, frumos colorati si accesorizati cu snururi din piele,margele, lanturi metalice.

Din pacate, tot ce am vazut si mi-a placut cu adevarat, costa si foarte mult. Unii cercei treceau de 500 de lei si depaseau cu mult bugetul alocat. Asa ca m-am gandit sa imi fac singura unii, daca tot ma descurc la creat bijuterii si accesorii. Primul pas a fost deja facut si am comandat materia prima. Ramane sa mai caut accesoriile din piele si imi voi confectiona cerceii visurilor.

Am gasit fotografia de la mai sus pe Google si am aflat ca fetele brunete, cu tenul mediu spre inchis obligatoriu trebuie sa includa un fulgusor verde sau albastru in buchetul fulgos, pentru un contrast spectaculos.













Nu stiu cat de des as purta acesti cercei, dar cred ca acum, in sezonul cald, pot fi usor asortati la tinute lejere. I-am vazut foarte des purtati la rochii caramizii scurte, drepte, cu imprimeu aztec si cu cizme cu franjuri.

In culori pastelate sau foarte vesele pot fi combinati ton pe ton (de exemplu cercei fuchsia cu rochita in aceeasi culoare) si incalaminte simpla, in culori neutre.

Pentru fetele indraznete se pot purta fulgusori in par, la capatul unei codite impletite, sau prinsi cu clips printre suvitele de par:


Comentarii

Manases Andrea a spus…
Chiar azi m-am jucat cu ideea sa imi cumpar unul :)
Amelia a spus…
draguti, hippie-style :)
Simona Tucu a spus…
In par chiar mi-ar placea, cred ca mi s-ar potrivi de minune, cum de nu m-am gandit... :P
Multumesc!
Ebony Vintage a spus…
I love them all, need them all :)) (shtock)
An a spus…
MEGA LIKE! Sunt felu meu de cercei preferati ! Am doar o pereche si la bani am in plan sa imi mai cumpar , sunt sublimi :X
Ioana a spus…
Acum doua zile mi-a picat si mie pata pe acesti cercei, intamplator. Am dat la TV peste melodia "I hate this part" si m-am uitat la tot clipul, pata picandu-mi pe cercelul lui Nicole (accesoriu care mi se pare ca se asorteaza demential cu un maieu simplu, alb) [ http://www.last.fm/music/Nicole+Scherzinger/+images/67718910 ]. Nu am apucat sa ma uit prea bine prin magazine, insa tot ce am vazut era cu pene artificiale sau margele super-fosforescente. :)) Asa ca m-am hotarat sa ii fac singura, apeland doar la materiale "brute" (in general nu port lucruri cu margelute, paiete si pietricele). De pene, de sfoara, de adeziv si de agatatoarea de cercei am facut rost. Mai am nevoie de putina motivatie sa ma pun pe lucru. Sunt convinsa ca tu ii vei termina pana sa ma apuc eu de ei... .Bafta Aurora! Abia astept sa vad ce iti iese!
Anonim a spus…
eu am unii verzi-kaki ;))
mania blog a spus…
Sunt superbi cerceii! Ma duc cu gandul in America de Sud.
Toma Aurora a spus…
Andreea, trebuia sa il iei :D
Toma Aurora a spus…
Amelia, da, foartedraguti si mai ales usori. Pe mine ma enerveaza cerceii lungi si grei pentru ca imi fac imediat rani. Dari acestia sunt usori ca....fulgii:D
Toma Aurora a spus…
Simona, iti dai seama cum ar veni in parul tau cel lung?! Minunat! Cred ca un fulgusor mai colorat,albastrui, ar face treaba buna cu ochii tai :D
Toma Aurora a spus…
Stockuto, cum ai aparut tu repede pe blog! O sa iti fac si tie o pereche, sau macar o sa iti imprumut cativa fulgi ca sa te joci singura cu ei! Bezea!
Toma Aurora a spus…
Anida, am vazut si pe la noi, prin magazine, dar multe modele erau de tot rasul, cu un fulgusor amarat si o margica. Pe internet sunt mult mai multe modele, care decare mai stufoase si mai frumos alcatuite. O adevarata sursa de inspiratie!
Toma Aurora a spus…
Andra, te invidiez ca ai deja o pereche! Am vazut si la sora mea unii roz, dar nu m-as apropia de ei (pentru ca ii iubeste si s-ar supara daca i-as sterpeli).

Sper sa iti gasesti o noua pereche pe gustul tau!Pupici!
Simona a spus…
Aurora, si mie imi plac enorm cerceii in genul acesta. eu am gasit multe astfel de modele in mag. Unirii, la parter, la SIX.
Ba chiar mi-am cumparat unii de acolo prin ianuarie. I-am postat pe blog si aici : http://light-blonde.blogspot.com/2012/01/update-si-shopping-de-accesorii.html
Si totusi sunt sigura ca facuti de tine, vor iesi muuultt mai interesanti :)
Toma Aurora a spus…
Ioana, da, imi amintesc de Nicole si de cercelul ei. Cred ca in acel videoclip mi-a placut cel mai mult de ea. Pe ea o ajuta foarte mult si trasaturile, pielea foarte inchisa la culoare si parul negru de abanos. Chiar seamana cu o indianca bastinasa!

Eu iti doresc bafta in confectionarea cerceilor si sper sa iti iasa superbi!Voi posta si eu poze, dupa ce ii confectionez, probabil in weekendul urmator! Pup!
Toma Aurora a spus…
Super, Magda! Sa ii porti cu placere, sunt foarte la moda anul acesta!
Toma Aurora a spus…
Da, si pe mine! Sunt minunati! :X
Toma Aurora a spus…
Simona, ce draguti sunt!!!!

Eu am zis sa ii fac singura ca sa iasa cat mai bogati. Ai tai sunt totusi destul de bogati, fata de ce am vazut eu, cu un singur fulg si o bila amarata. Sa ii porti cu drag!
Alina a spus…
Imi plac, insa sigur nu m-ar avantaja, mi-ar face fata si mai lunga :(
Simona a spus…
Am vazut si mai bogati insa nu am parul suficient de bogat pentru a-i purta.... multumesc frumos!
Sunt superbi iar mie imi plac la nebunie! sa pui poze cu cerceii realizati de tine! eu una abia astept sa imi achizitioez cat de curand o pereche:)
Te pup!
Unknown a spus…
oh...ce frumosi sunt :X
Anda Zelenca a spus…
Love them too!:X
Adina Aruştei a spus…
Imi plac si mie! Am doua perechi :)
Likeeee :X Daca reusesti sa iti faci singurica , poate ne arati si noua un DIY :*
Ce frumosi sunt toti cei alesi de tine! Am si eu 3-4 perechi, cea mai veche (si cea mai frumoasa) cred ca are 7-8 ani. Intotdeuna am fost fascinata de bijuteriile fabricate din materiale naturale si, in general, de toate hippioteniile :)))
Sper sa reusesti sa-ti faci pereche visurilor tale! Si sa ne arati si noua, te rugaaam :)
Toma Aurora a spus…
Alina,ai putea alege unii mai stufosi, care sa nu iti alungeasca trasaturile.
Toma Aurora a spus…
Cleo,o sa pun,promit!:*
Toma Aurora a spus…
Ma bucur ca s-a inventat acest model de cercei! Mi se par foarte placuti, usori si veseli!
Cya a spus…
La mine in oras vin frecvent un grup de peruani sa cante, sa promoveze cd-urile cu muzica si sa vanda diverse bijuterii hand made specifice culturii lor.Acolo sa zic ca am vazut si cercei cu pene, mega artizanali si de efect.Cand mai vin chiar o sa iscodesc mai bine marfa, ultima data eram prea croita sa iau niste bratari friendship impletite, cu care btw chiar ar da bine genul asta de podoabe cu pene, inclusiv pandantele tip dream-catcher alaturi de o tinuta hippie/70s.
fuchsia a spus…
Si mie imi plac, si am o pereche destul de simpla cu pene bleo de la MeliMelo, dar simt ca nu se potrivesc niciunei tinute de-ale mele, nu i-am purtat niciodata...
Descude a spus…
Ar trebui chiar sa si pui la vanzare cateva perechi,sigur ai avea succes...eu mi-as dori tare mult o pereche si abia astept sa vad rezultatul:)
fuchsia a spus…
aaa, am uitat sa iti spun, e foarte probabil sa gasesti un model de cercei cu pene care sa iti placa pe ebay :D
Maya a spus…
Descude are dreptate Aurora, vrem si noi din minunatiile facute de tine.. De unde ai comandat penele, de pe Ebay? Cerceii in genul acesta sunt cam scumpi pe Ebay, pretul nu este deloc justificat, singura problema pentru mine ar fi ca trebuie sa le pun tortita etc... dar vreau si eu neaparat o pereche cel putin. :(
Toma Aurora a spus…
De pe Breslo i-am comandat Maya! Nu sunt la fel de frumosi si diversi ca pe Ebay, dar sunt suficienti daca ai prin casa margele, snururi, etc. cu care sa imbogatesti penele!
Toma Aurora a spus…
Si eu am vazut cateva modele la sala Dalles, la un stand de peeruani, dar mi-am luat niste modele din lemn la momentul respeciv :(
Toma Aurora a spus…
Descude, am avut si in magazin o pereche cu fulgi si pisicute, dar penele erau simple si cerceii nu aratau deloc ca ai bastinasilor indieni. Pot spune ca am profanat putin modelul :)). O sa mai fac probabil si cateva perechi pe care le voi expune in magazin, daca voi nascoci mai multe modele. Multi pupicei.
Toma Aurora a spus…
Fuchsia eu ma cam tem de Ebay din cauza ca stau la tara si posta vamala lucreaza doar cateva ore pe saptamana in orasul-resedinta al judetului. Ar fi o alergatura prea mare pentru niste cercei. Mulumesc pentru indicatie, totusi. Poate cineva va citi comentariul si ii va fi de folos! Pup!
fuchsia a spus…
Aurora, daca ti-i iei dintr-o tara din UE vin la posta normala. Doar cele din tari gen China vin la posta vamala. Sunt si vanzatori din Anglia care au cercei cu pene.
Ela a spus…
Me too!!!!!!Sunt superbi!Si eu imi doresc macar o pereche dar tot ce am vazut pana acum au fost fie prea scumpi,fie prea de proasta calitate.Still looking for the right pair...