Tag: Cat costa fata ta?


Am primit acest tag de la Alina lui Brumarel si mi s-a parut interesant. Provocarea presupune calcularea tuturor cosmeticelor pe care le folosim intr-o zi pentru  machiajul fetei. Cum spunea si Alina, aceasta suma nu rezprezinta un calcul zilnic,ci unul pe o perioada indelungata (pana la ispravirea produsului cosmetic :)).

-crema de fata Anew Rejuvenate- cca. 40 de lei (folosita drept baza pentru machiaj);
-fond de ten Bourjois 10 hours sleep efect (varianta mini- am 3 sticlute in 3 nuante diferite) -8-9 lei (atat am platit pe o sticluta, pe Cool Cosmetics);
-pudra minerala Yves Rocher- 90 de lei (pentru fixarea fondului de ten pe nas si frunte);
-creion de ochi Avon Supershock -10 lei;
-mascara Manhattan Long&Curl- 20 de lei.


Am foarte multe lucruri de machiaj in portfard, dar le folosesc doar pe acestea in prezent. De cateva zile folosesc fard de pleoape din trusa Essence primita cadou, dar nu ii pot estima un pret intrucat folosesc o singura nuanta din paleta (o nuanta deschisa, naturala). Totalul meu este de 169 de lei, o suma decenta. Dupa ce voi consuma pudra Yves Rocher o voi inlocui cu cea minerala de la Avon, cea care contine particule mici iluminatoare (fond de ten mineral). Niciodata nu mi-a stat in fire sa dau multi bani pe produsede machiaj, ci doar pe cele de ingrijre. Mi se pare esential ca pielea noastra sa arate bine si fara machiaj si de aceea as da cu mare drag sume mari pe masti si exfoliante faciale sau pe produse pentru ingrijirea corpului decat pe un fond de ten.

Dau mai departe tag-ul oricui doreste sa il completeze, dar in special Ildei (care nu detine o pagina personala, dar il poate completa de forumul Elle, unde a deschis un topic special pentru chestionare)!

Comentarii

fuchsia a spus…
aurora, cum ti se pare pudra YR?

preiau si eu tag-ul, insa neavand blog raspund in sectiunea ta de comentarii. :D

crema avon solutions - aproximativ 30 de lei
fdt loreal accord parfait- 60 de lei
pudra revlon 75 de lei
tus kallos- 7 lei
rimel seventeen - cred ca 25 de lei
fard avon color trend- nu stiu
------------------------------------------
total aproape 200 de lei
Toma Aurora a spus…
Fuchsia, merci ca ai completat chestionarul.Pudra YR minerala este foarte buna, iluminatoare, dar nu se vede sclipiciul din ea foarte tare. Din cauza aceasta poate fi folosita pe intreaga fata, fara a straluci ca un glob de Craciun. Eu o folosescuneori si pe post de fond de ten, dar din cauza ca are o greutate mica (4-5 grame) prefer sa o utilizez peste fondul de ten obisnuit si in acest fel economisesc din continut si obtin aceleasi rezultate. Sa stii ca nuantele sunt mai inchise in realitate dect in catalog, asa ca iti recomand cele mai deschise culori din paleta (bej deschis, roz deschis).
fuchsia a spus…
multumesc pentru raspuns. :*
Alina a spus…
tot pe la aceeasi suma suntem amandoua :))
Gina Cristiana a spus…
:) foarte interesant. Il voi prelua si eu mai ales ca nu am facut niciodata un calcul la cosmeticele zilnice folosite.
Vreaau si eu sa fac tag-ul!!!
Toma Aurora a spus…
Da, am observat! Multumescinca o data pentru nominalizare!
Toma Aurora a spus…
Gina si mie mi s-a parut interesant. E bine sa evaluam uneori cat cheltuim si distractiv, in acelasi timp! Pup!
Toma Aurora a spus…
Esti invitata mea!