Review: Lac de unghi Essence Trendsetter


Astazi o sa va vorbesc despre oja pe care am primit-o zilele trecute de la Alice, de la giveaway. Astazi se implinesc 4 zile de cand o am pe unghii si arata impecabil (o sa va pun si o poza facuta ieri seara, ca sa va convingeti).
Este de departe cea mai rezistenta oja pe care am folosit-o pana in prezent, iar marcile mai scumpe ar trebui sa ia exemplu si sa isi imbunatateasca formulele astfel incat lacurile lor de unghii sa nu mai sara dupa o zi-doua sau mai grav, dupa cateva ore. Eu am unghiile foarte subtiri si probabil si din aceasta cauza ma confrunt cu astfel de probleme.


Oja se aplica uniform si sunt necesare doar doua straturi pentru acoperire perfecta a unghiei, perfect opaca. Al doilea strat se usuca in 10 minute, ceea ce mi se pare un timp satisfacator de asteptare. Culoarea obtinuta este lucioasa, iar nuanta 71 Trensetter seamana foarte bine cu A-taupe the space needle de la OPI (am gasit aceasta asemanare pe Google), cu precizarea ca fotografia mea este facuta in casa, la lumina naturala, iar cea de pe google este facuta afara, la lumina naturala.

Oja rezista cel putin 4 zile pe unghii. Eu azi o voi sterge pentru ca mi s-a facut pofta sa imi lacuiesc unghiile, dar cred ca voi alege aceeasi oja pentru a scapa de problema manichiurii pentru saptamana ce urmeaza.

Asa arata oja a treia zi, dupa ce am facut de doua ori baie si am trebaluit prin gradina cu flori. Unghile mele n-au avut niciun stres si s-au mentinut impecabile si lucioase.

O sticluta de oja Essence are 5 ml si costa 7 lei. Le puteti gasi in magazinul Obor  si magazinul Bazar Expres din Crangasi (intrarea pe langa Tip Top, ca sa ii raspund si lui Carres la intrebare). Eu o sa ma duc saptamana aceasta sa imi cumpar cateva culori, de la standul din Obor. Am gasit nuante foarte frumoase pe Google, pe care mi le-as dori:





Comentarii

coco a spus…
superbe ! inca nu am niciuna...poate apar si pe la noi in oras !
Simmonne87 a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Simmonne87 a spus…
culoarea de pe unghiile tale nu este tocmai pe gustul meu insa cele pe care iti doresti le cumperi arata bestial! eu am 2 nuante Essence: ''choose me!'' si ''let`s get lost''. Ultima nuanta nu-mi rezista decat max. 1 zi! iar pe prima abia reusesc sa o sterg de pe unghii! multumim pentru review, grozav ca intotdeauna :) Te pup
Simona Tucu a spus…
Ultimile doua arata sublim, vai, cat de mult imi plac...
Toma Aurora a spus…
Sau macar online sa apara, Coco!Casa ne putem bucura cu toatede produsele Essence, nu doar fetele care locuiesc in Bucuresti!
Toma Aurora a spus…
Simonne, nici eu nu pot sa spun ca nuntele acestea taupe sunt tocmai pe gustul meu. Este prima oja in aceasta culoarepe care o detin, dar nu este chiar atat de greu de purtat pe cat ma asteptam. Imi plac cele doua nuante de albastru pe care le-ai amintit mai sus, in special cea fara sidef, darce pacat ca nu rezista!
Toma Aurora a spus…
Da, Simona, si eu tare m-am minunat de ele. Mi-am comandatde la Oriflame o oja asemanatoare cu ultima din fotografie si sper sa se vada la fel de frumos cum este prezentata in catalog!
Adamantix a spus…
Mi-am luat si eu vineri 2 oje de la Essence si imi plac mult, mai ales ca pretul e foarte convenabil. Iti recomand "make it golden", poate fi aplicata peste o oja mai monotona si ii schimba aspectul imediat. Sfatul meu e ca atunci cand mergeti la standul din Obor sa stiti cam ce nuante vreti, pentru ca produsele Essence sunt asezate in asa fel incat trebuie sa rugati niste tanti sa vi le arate, ceea ce nu e tocmai pe placul meu. Mie imi place sa stau sa ma uit indelung la produse inainte sa le cumpar.
Gina Cristiana a spus…
Arata impecabil dupa atatea zile. Mi-as dori niste culori pastelate si unele cu slipici.. Nu as da bani pe oje scumpe mai ales ca se gasesc atatea oje frumoase si mult mai bune la preturi mici.
pupici
Alina a spus…
cea albastra e super!

cu maro-ul nu ma impac, dar imi place foarte mult ca luceste.
ilda76 a spus…
Super nuanta, pe mine ma reprezinta, as purta-o (chiar daca primavara ma indeamna - sau vreau sa ma indemne - la mai mai multa veselie)!
Si-mi mai place la nebunie ultima dintre cele gasite pe Google...
Timpul e rara avis pentru mine-acum insa atunci cand voi veni in Bucuresti, pe langa DM, mai am ca obiectiv magazinul Obor pentru produsele Essence!:))
Pupicei!
Ioana a spus…
Arata foarte bine! Imi place nuanta aceasta de maro, eu am gasit ceva asemanator la Seventeen. E normal sa nu placa asa mult finnd o culoare calda pe care eu o asociez automat cu toamna ;)
Imi plac tare mult nuantele pe care ti le-ai propus sa le achizitionezi, mai ales rozul acela pal. E asa de delicat... love it :)
Toma Aurora a spus…
Adamantix, multumescpentru sfaturi. Voi cauta swatch-uri pe net, ma uit si pe site-ul lor si o sa ma duc cu listutafacuta. Oricum nu am mult timp liber la dispozitie. Nici eu nu suport sa nu fiu lasatasa ma uit in voie, dar sunt fericita ca au ajuns aceste produse si la noi si voi trece peste aceste piedici. Pupici!

p.s: Make it gold este si el pe lista!
Toma Aurora a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Toma Aurora a spus…
Gina, eu cand am dat mai multi bani pentru o oja (Bourjois, Yves Rocher)am ramas cu un gust amar desi initial eram incantatade achizitie. Oje frumoase am vazut si la Trendy, Farmasi,Flormar si toate aceste firme au preturi foarte mici si o calitate buna.Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina, este foarte lucioasa si dupa 10 minute se intareste ca stanca. Am niste lacuri de la Avon pe caredaca le aplic in 2-3 straturi stau si o ora pana se intaresc perfect.
Toma Aurora a spus…
Ilda,la urmatoarea vizita in Bucuresti sunt sigura ca iti vei umple iar sacoselele cu bunatati. Imi amintesc cum ai devastat DM-ul ultima data :))Ai noroc ca ai langa tine un sot atat de calm si rabdator si mai ales ingaduitor. Mai rar asa ceva! In general barbatii exclama- Iar ai dat banii pe prostiile alea! :))
Toma Aurora a spus…
Ioana, ai dreptate, chiar pare o nuanta tomnatica. Dar este usor de asortat si eu ma bucur ca o am desi in mod normal nu as fi cumparat-o. Am mai vazut o multime de nuante frumoase pe internet de la Essence, imi va fi foarte greu sa ma decid ce voi alege prima data, mai ales ca o sa fiu calculata si nu o sa ma intind la prea multe cumparaturi.Pupici!
Descude a spus…
Nu am incercat nicio oja essence,insa culoarea acesteia este foarte frumoasa!

Ultima oja este absolut superba!
ilda76 a spus…
Dar de-atunci, nici n-am mai ajuns!:P
I'm a very lucky woman!:D
Sotul meu nu mi-a zis niciodata astfel chiar daca, poate, a gandit-o!:))
Toma Aurora a spus…
Descude, nici eu nu incercasem oja Essence. O vazusem pe multe bloguri, dar pana in prezent nu am reusit sa fac personal rost de una. Noroc cu acel giveaway castigat! Pupicei!
Adina Aruştei a spus…
foarte frumoase. iubesc ojele Essence si le folosesc des, dupa cum ai vazut si pe blogul meu :))
sa o porti cu placere :*
Anda Zelenca a spus…
Culorile ojelor Essence sunt intodeauna deosebite!:X Imi pare rau ca nu am inca acces la ele. :(

Pupici!
Hannelore Gurbet a spus…
nici eu nu am acces la essence si sunt asa de multe produse din gama pe care mi le doresc:((
Astept,poate apar si prin Brasov sau macar pe vreun site sa le putem achizitiona cu toatele:))