Review: Crema de maini cu violete Sabon


Incep prin a va spune ca nu utlizez foarte des crema de maini, dar cea pe care urmeaza sa o prezint este cea mai minunata crema de maini incercata. Cremele de maini folosite pana in prezent au fost Nivea Q10, cele de la Yves Rocher cu extract de arnica, cateva de la Avon si Oriflame si celebra Neutrogena.
Nu le foloseam decat seara pentru ca mi se parea grase si trebuia sa astept ceva pana se intrau total in piele. Altele, din contra, faceau pielea mata si imi creau impresia de maini uscate si simteam mereu nevoia de a reaplica produsul.

Crema de maini cu violete de la Sabon nu este extrem de hidratanta, are o textura lejera, usor apoasa si se absoarbe instantaneu in piele. Nu lasa nicio pelicula la suprafata si o folosesc cu mare placere, mai ales ca are un miros superb, de violete. Va spun sincer ca nu stiu exact cum miros violetele de gradina, dar mirosul cremei este identic cu cel al violetelor salbatice (caltunasi, cum se mai numesc popular).


Imi place ambalajul usor, din aluminiu, sub forma unui unguent! Crema pare luata de pe rafturile magazinelor din secolele trecute si cutia o face perfecta pentru a fi oferita cadou. Ambalajul are si un aspect practic deoarece putem apasa pana vom scoate ultima picatura de crema din interior, fara prea mult efort (aluminiul este foarte subtire si se indoaie foarte usor).

Desi contine extracte naturale de aloe vera si vitamina E , aceasta crema este posesoarea a 7 prabeni+ alte ingrediente chimice. Parfumul se afla si el in lista, dupa cum era de asteptat, avand in vedere faptul ca aroma cremei persista foarte, foarte mult timp pe maini.

Pretul sau este de 32 de lei pentru 50 ml (tubul pe care il vedeti in poza) sau 54 de lei pentru 200 de ml (in recipient din sticla, doar ca nu exista aceasta varianta pentru aroma de violete).

Alte doua creme care m-au cucerit prin miros au fost de la Oriflame: cu zambile si cu narcise, dar din pacate ambele lasau o pelicula grasa la suprafata.

Comentarii

Simona Tucu a spus…
Ce fain arata, adica, in superficialitatea mea, imi inspira incredere tubul acela farmaceutic cumva. :)
Nici eu nu prea folosesc crema de maini, adica profit de crema de corp si imi hidratez mainile cam numai cand aplic lotiunea respectiva, crema de maini nu imi amintesc sa imi fi cumparat vreodata. Am oroare de maini unsuroase, nu stiu de ce...

In general, desi nu am incercat niciun produs, imi place cum arata toata gama Sabon, cand ma gandesc la tine mereu te asociez cu un produs Sabon, nu stiu de ce... :)
Ioana Anca a spus…
Mi se pare cam mult 7 parabeni :D
Gina Cristiana a spus…
E frumos rau ambalajul..Folosesc in fiecare dimineata crema de maini :)) altfel nu imi merge bine ziua.

te pupic
Alina a spus…
seamana cu cea de la L'Occitane. Si aceea e foarte buna.
Toma Aurora a spus…
Simona, exact asa procedez si eu, adica aplic lotune si pe maini si gata, renunt la o crema complementara pentru acestea.
Produsele Sabon arata foarte frumos, sunt si bune, dar nu pot sa exagerez si sa zic ca sunt nemaipomenite. Se vede ca au un capital enorm si ca si permit sa creeze nste ambalaje foarte frumoase, exclusiviste. In rest nu consider ca este o diferenta imensa intre ele si alte produse mai ieftine. Nici macar lista de ingredieente nu este una incantatoare, ceea ce arata ca nu prea se pune accent pe formulele cremelor ci doar pe aspectul lor.

Produsele merita cumparate (eu le-am luat de fiecare data cu ajutorul unui cupon de reducere) pentru a fi facute cadou, sau pentru momente rare de rasfat, dar in rest nu isi justifica investitia. Crema de maini imi place atat de tare datorita mirosului si formulei usoare, apoase. Ca si rezultate nu am observat nimic nou, nemaivazut la alte creme!
Toma Aurora a spus…
Ioana, sunt foarte multi si pe langa ei mai sunt si alte substante daunatoare, precum sulfati, alcool, parfum, etc.
Toma Aurora a spus…
Gina, inseamna ca ai un bun obicei. Se spune ca mainile imbatranesc cel mai repede si hidratarea lor este esentiala de la o varsta frageda. Trebuie sa iti urmez si eu exemplul! Pup!
Toma Aurora a spus…
Da, char seamana cu aceea. Oricum si Lóccitane are niste ambalaje grozave si mereu am ravnit la produsele lor (dar am avut doar un sampon si un mini gel de dus pana acum).
Juliet a spus…
Imi place mult sa folosesc crema de maini. ;)