Oferta DM: Pachetele Bourjois pentru ingrijire corporala


Sora mea a cumparat ieri doua pachete promotionale din DM (probabil se gasesc si in alte locatii, dar ea de aici le-a achizitionat), unul pentru ea si altul pentru mine. Pretul unui pachet format din gel de dus  si deodorant 24h este 16 lei.Mi se pare foarte avantajos, avand in vedere faptul ca in mod normal un produs din cele doua costa 12 lei. Un alt motiv pentru care am anuntat aceasta promotie este faptul ca eu mereu m-am inteles excelent cu produsele Bourjois.

Sa va spun cateva cuvinte despre produsele din pachetul meu, cel roz, pe care l-am folosit ieri. Gelul de dus afrodisiac are consistenta unui gel transparent, lichid, roz inchis. Miroase deosebit, senzual, a fructe de padure, a ghimbir si a flori (ylang-ylang, ne informeaza producatorul). Spuma sa nu este extraordinara, dar lasa pielea foarte fina si senzual parfumata. Deodorantul mineral Beaute miroase floral, usor dulceag si sunt sigura ca este si eficient. Deodorantul Bourjois cu citrice a fost produsul meu antiperspirant preferat de aceea am incredere si in noul deodorant ca isi va face bine treaba.

Setul verde al surorii mele este format din produse cu arome mai fresh: gel de dus mineral si deodorant mineral Respect. Probabil in unele magazine exista si alte variante, in diverse combinatii. Eu va recomand setul roz cu mare drag si cu siguranta voi mai cumpara unul nou in viitor, in special pentru gelul de dus (momentan il prefer in locul tuturor cosmeticelor de imbaiere pe care le am).


Comentarii

Anonim a spus…
Au fost si oferte mai bune... eu am luat un astfel de set de 8 martie cu 9 ron de la Real. E drept ca nu erau in cutie de carton, dar tot astea erau.
Toma Aurora a spus…
Clarra si in DM au fost in set fara cutie la 12 lei, dar nu am mai prins oferta. Oricum in Dm preturile sunt in general mai mari, dar eu nu am in zona un hipermarket gen Real sau Cora. Merci de info, daca ajung in Real poate mai gasesc si eu setul!
Ioana a spus…
Foarte interesant setul roz :) De ceva timp am ochit deodorantul de la Bourjois. O sa ma duc in seara asta sa vad ce gasesc la Real si DM ;)
Gina Cristiana a spus…
Buna oferta. Din pacate nu m-am inteles foarte bine cu deodorantul lor, insa as incerca gelurile de dus.
:*
Adina Aruştei a spus…
Nici mie nu mi-a placut deodorantul. Efectiv ma ustura pielea dupa ce il folosesc.. iar cele roll on parca nu prea fac fata.
Sa le folosesti cu placere! Ma bucur ca tie iti plac!
Alina a spus…
le-am avut pe toate patru:))

oferta e foarte buna in Real cand e la vreo 10 lei pachetul, pacat ca nu se gaseste mai des.
Mie mi-a placut mult deodorantul respect.
shopaholica a spus…
Am avut si eu deodorantul cu portocale de la bourjois..si mi-a placut ca era foarte eficient,dar mirosul mi s-a parut foarte puternic si de aceea nu il voi mai cumpara,dar cred ca voi incerca alt deodorant bourjois care sa nu miroasa la fel de puternic,poate gasesc unul asa.
Sa le folositi sanatoase si tu si sora ta!
Toma Aurora a spus…
Ioana, ar fi super sa il gasesti in Real, pentru ca pretul este mult mai mic. Daca nu, chiar si oferta din DM este avantajoasa!
Toma Aurora a spus…
Gina, te inteleg. Sunt multe persoane cu pielea sensibila si unele produse nu priesc tuturor persoanelor. Recunosc ca si pe mine ma ustura putin daca il aplic imediat dupa epilat, ceea ce nu am patit cu deodorantul cu bumbac de la Yves Rocher, spre exemplu!
Toma Aurora a spus…
Mie o senzatiede usturime imi provoaca deodorantele Adidas, cu bila, in prezent. Ciudat este faptul ca inainte nu aveam nicio problema cu ele. Chiar si varianta Sensitive ma ustura uneori.
Multumesc pentru urare! Sper sa nu intampin neplaceri pe parcurs! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Ah, ce oferta la Real! Pacat ca nu am in zona si nici nu urmaresc mereu cataloagele lor online. In DM preturile sunt mai mari, dar chiar si asa consider ca setul este avantajos. Gelul de dus m-a impresionat cu adevarat!
Toma Aurora a spus…
Deodorantul cu portocale chiar ca mirosea foarte puternic. Mai puternic si decat parfumul :)). Multa lume imi spunea ca miros numai a portocale. Cel nou pe care l-am luat este tot foarte puternic, dar cel al surorii mele (cu scris verde) este mult mai usor ca aroma!
ilda76 a spus…
Am incercat toate produsele aflate in cele doua pachete, am revenit uneori la ele - chiar imi plac foarte mult!!!Asa cum spui si tu, ma inteleg de minune cu produsele de ingrijire Bourjois!