Minunatii pentru sezonul cald

Zilele acestea  am intrat pe Polyvore si m-am imbolnavit de cate minunatii am zarit!
Am zis sa le impartasesc cu voi si de ce nu, sa ne inspiram cu toate din ceea ce ne prezinta site-urile din afara tarii.  Unele articole au preturi foarte piperate, dar asta nu inseamna ca nu ne putem lua ceva asemanator din magazinele noastre.
Imi plac foarte mult aceste sandalute roz pal, cu floricele. Din cate imi amintesc, am vazut la mercerie flori roz din voal, gata confectionate (in stilul agrafelor de la H&M), pe care le putem coase pe sandalute simple.




Desi pe mine nu ma prinde foarte bine rozul puternic, consider ca unei fete cu parul deschis la culoare i-ar sta de minune intr-o bluzita vesela cu funda neagra.


Daca va numarati printre persoanele care prefera sau sunt nevoite (din cauza locului de munca) sa poarte tinute simple si nu foarte colorate, eu zic ca puteti inveseli tinuta cu multe bratari colorate, pe care le puteti da jos in timpul serviciului. Am vazut ca unele fete poarta bratari multe si colorate si la plaja!




Imprimeul floral este din nou la inaltime in acest sezon. Cred ca este unul dintre putinele lucruri clasice, care nu se vor demoda niciodata. Fie ca au purtat saluri, fuste sau bluze inflorate, femeile au iubit intotdeauna florile si au dorit sa se impodobeasca cu vesminte inspirate de acestea!


O data cu venirea soarelui, pielea noastra va capata usor, usor o nuanta aurie. Culorile nude pun in evidenta pielea bronzata si spre deosebire de alb, care creaza un contrast puternic, culorile pale sunt complementare bronzului si il estompeaza in cazul in care este foarte evident. Ganditi-va la artistele de culoare, carora rochiile bej le vin atat de bine in comparatie cu cele albe!


Si cea mai evidenta tendinta a sezonului cald vor fi cu siguranta fructele! Numai cand ma uit la mure, coacaze si zmeura parca prind aripi!

Comentarii

Andreea♥ a spus…
E genial siteul Polyvore! Eu il iubesc! Ai ales niste hainute minunate. Sandalele sunt superbe.
Dorina a spus…
Vai ce hainute frumoase!
Aaahhh as vrea sa am un card cu buget nelimita sa-mi iau toate lucrusoarele frumoase pe care le vad :))
Cate tentatii! Si mie imi place mult Polyvore, e o sursa nesecata de inspiratie :)
Toma Aurora a spus…
Da, e cel mai interesant site de moda! Imi place ca poti cauta un articol, iar apoi poti studia pe indelete cum au ales altii sa il combine (cu alte articole vestimentare). Sau, iti poti crea singur tinutele!
Toma Aurora a spus…
Dorina, mie imi spui de bugetul nelimitat! Dar uneori stau si ma gandesc ca daca am avea foarte multi bani, nu ne-am mai face liste de dorinte, planuri de economisire, ci am lua totul de-a gata. Cred ca ne-am plictisi deatatea cumparaturi :))
Alina a spus…
frumoase toate!

zmeura aia imi face cu ochiul :)
Gina Cristiana a spus…
Cate lucruri frumoase,,cum sa nu iubesti vara cand poti purta lucruri usoare si vesele.
Am pofta de cirese, caise, pepene..yami
ilda76 a spus…
Mereu ma gandesc ca am incredere deplina in gusturile tale atunci cand vad alegerile pe care le faci! Adorabile!:)
Pupicei, Aurora!