Favoritele lunii martie


O sa va prezint in aceasta postare o parte dintre produsele pe care le-am folosit cu mare placere in luna martie, fara sa mai amintesc de cele care au facut parte din postarea dedicata lunii februarie.

Voi incepe cu gelul de curatare Effaclar, singura exceptie din lista (pe el l-am prezentat si luna trecuta), deoarece am vrut sa va informez ca nu am avut neplaceri legate de el nici dupa multe saptamani de utilizare. Este un produs bun si economic, comparandu-l cu vechea mea spuma de curatare de la YvesRocher, care avea un pret asemanator si se consuma in cca. 30 de zile. L-am alternat uneori cu sapunul pentru ras de pe Iherb. Am auzit la Dr. Oz ca sapunul de ras este potrivit pentru pielea sensibila si iritata, pentru ca are o consistenta cremoasa si fina. Intradevar acest sapun este delicat cu pielea si nu o usuca deloc. Are un mare plus si pentru faptul ca este 100% natural.

Parfumul preferat din aceasta luna a fost cel de la Tesori Dóriente- Jasmin di Giava. Nu am intalnit pana in prezent un parfum atat de persistent ca acesta. Mirosul sau de iasomie este copia fidela a parfumului Angel de la Th. Mugler, care imi este foarte familiar deoarece cunosc o persoana care a consumat pana in prezent zeci de sticlute. Nu pot sa ma decid care dintre cele doua parfumuri este mai persistent, ambele sunt extrem de puternice si rezista zile intregi pe haine si chiar dupa spalare se mai simt cateva arome raspandite prin tesaturi. Inclin totusi in favoarea celui de la Tesori, care are si o cosistenta mai uleioasa (dar care nu ramane la suprafata pielii). Datorita acestei texturi  se pastreaza mult mai bine pe piele.

Gelul de dus afrodisiac de la Bourjois  reprezinta o surpriza placuta, recenta. Imi place sa il folosesc seara, pentru ca ma relaxeaza total. Alaturi de el il folosesc pe cel Iris Noir de la Yves Rocher, dar o sa fac o postare separata  despre aceasta gama.



O alta surpriza placuta a fost mascara Manhattan Long&Curl, cumparat din DM cu pretul de 20 de lei, desi exista un afis cu 50% reducere la stand. Nu mi s-a aplicat reducerea si am observat abia acasa ca doar corectorul fusese redus. Asadar fiti atente daca luati mai multe produse. Eu am intampinat aceasta problema la magazinul DM de pe Gabroveni, unde am mai avut astfel de experiente neplacute. Totusi, rimelul este foarte bun si merita chiar si de doua ori pretul platit.


Eu aplic un singur strat si mi se pare suficient. Este cremos, se aplica usor si periuta acopera repede toate genele. Corectorul este si el ok, nu are acoperire foarte mare, dar nu se strange in ridurile de expresie si este foarte bun pentru zonele cu pori dilatati. Chiar ii face sa para invizibili! Am testat in DM si corectoarele Lóreal, care au ajuns la 60-65 de lei si care pentru mine nu functioneaza de nicio culoare, in sensul ca mi se par prafoase si fara pudra nu le pot fixa nicicum. Eu nu ma pricep foarte bine la corectoare (am avut foarte putine), dar consider ca un astfel de produs trebuie sa fie cat mai stabil pe piele pentru a-l putea apoi acoperi cu fond de ten. Eu m-am inteles bine cu Mastertouch de la MaxFactor, mi s-a parut mult mai convenabil si mai eficient decat cele de la Lóreal (mult prea scumpe de altfel si potrivite pentru fetele cu pielea normala si uscata, dupa parerea mea).


De curand am inventat si un lac de unghii nude-rozaliu, in recipientul ojei Colorama. Am amestecat oja din sticluta (culoare bej pal, semi-opac) cu lac de unghii alb-opac de la S-he (apropo de acest produs, nu stiu daca ati observat, dar intre timp pretul sau s-a dublat in DM, ajungand de la 5,99 lei la 11,99 lei) si cateva picaturi dintr-o oja Flormar de culoare maroniu-rose, destul de inchisa. Am amestecat si am obtinut o culoare nude, placuta si mata. Nu stiu cum am facut, dar se usuca si extrem de repede- in cca. 5 -10 minute daca aplic 2 straturi.

Ati observat probabil ca am pus si oja Essence in fotografia de grup. Chiar imi place aceasta oja, este foarte rezistenta pe unghiile mele subtiri. Maine sper sa ajung cu bine la standul Essence si sa gasesc macar un lacde unghii din cele dorite.

La capitolul machiaj, preferatele lunii au fost fondul de ten mineral Avon (numit si pudra minerala) si pudra iluminatoare Elf, pe care o am de multa vreme si de care sunt foarte multumita. Alaturi de pudra bronzanta Trio de la Yves Rocher, se numara printre putinele produse din aceasta categorie care au aspect natural, foarte apropiat de culoarea pielii. Astfel il pot folosi si ziua si seara, fara a colora exagerat obrajii si il pot aplica si pe frunte, nas si barbie, fara sa se vada o diferenta de culoare majora.



P.S.: Corectorul Manhattan a costat 9 lei (18 lei pret intreg) si era disponibil numai in nuanta 4, una dintre cele mai inchise. Pentru mine e destul de inchis, dar il acopar cu fond de ten si nu se mai vede diferenta de culoare.

Comentarii

Dorina a spus…
Of, ce vrednica esti zilele astea! Ai scris la postari de le-am pierdut sirul :)
Ce super arata rimelul MAnhattan pe genele tale.
Cred ca in weekend trec si eu prin DM sa-l cumpar daca e asa ieftin.
Si eu urasc corectoarele si fondurile de ten care se strang sub ochi.Mai bine sa aiba acoperire mica si sa nu se stranga, decat sa acopere si sa se formeze sentulete:))
Foarte draguta nuanta ojei, exact genul asta de nuante prefer si eu: pastelate, calde.
Aurelia a spus…
Nu am vazut pana acum fond de ten mineral dar arata bine.
Gina Cristiana a spus…
Ce bine arata rimelul.
Articolele tale ma indeamna la multe cumparaturi, numai cand le vand acolo in poze asa frumos. :)) e de bine oricum.
:*
Descude a spus…
M-ai facut curioasa de parfumul Tesori Dóriente- Jasmin di Giava,mai ales ca eu sunt fan iasomie.
Ana a spus…
buna...as vrea si eu sa "dau de tine" pentru ca as vrea sa te intreb daca o cunosti cumva pe o tipa care e de aceeasi varsta cu tine, din Pucioasa...imi poti lasa un comentariu cu id-ul tau? :*
Ioana Anca a spus…
Ai dreptate in privinta persistentei aromei parfumului Tesori d'Oriente in haine. Eu am un tricou pe care nu stiu cum se face, dar de cate ori il imbracam, tot cu acest parfum ma dadeam. Chiar si dupa repetate spalari, nu a mai iesit din el mirosul!!!
Toma Aurora a spus…
Dorina, am avut mult timp liber si m-am relaxat! Din cauza aceasta am scris mai multe postari! Rimelul m-a impresionat tare. Azi o sa ma duc la Essencesa vad daca rimelul lor Multi Action e mai bun decat acesta. Tot la Essence am vazut o oja asemanatoare, din gama Nude Glam. Sa vad daca o gasesc la stand! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Aurelia eu am fost multumita de toate fondurile de ten incercate-ELF, Avon, Yr, Vichy.
Toma Aurora a spus…
Gina, sunt multumita de acel rimel. In curand Manhattan se retrage din Romania, de aceea au reducerede 50% la toate produsele. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Descude, il poti testa in DM sau in Sensiblu! Sper sa fie si pe placul tau! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Hello, Ana!Ce mai faci?:*

Eu nu prea intru pe messenger, dar iti laso adresa de mail (lace.bunny@yahoo.com). Daca este de varsta cu mine trebuie sa o cunosc! Spersa iti fiu de folos! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Ioana, foarte rezistent este. Pe mine m-a plouat azi foarte tare, m-a prins o ditamai furtuna si cand am ajunsa acasa, miroseam in continuare a parfum, iar hainele -ude si ele- miroseau frumos!
Miuri a spus…
sunt de acord ca parfumelele astea Tesori D`oriente sunt super. Eu am mai mirosit la cineva cu orhidee si m-am indragostit instant, asa ca o sa mi-l cumpar :) Te pup
Alexandra a spus…
Mai este o tipa aici din Pucioasa si eu nu stiam?:O
Sau mai exista un oras in afara de cel din jud.Dambovita cu acelasi nume?!
Sper ca anu am facut o gafa!:D:D:D
:*
Toma Aurora a spus…
Alexandra, nu stau in Pucioasa, dar acolo am facut liceul, la N. Titulescu. :D Asadar, nu ai facut o gafa, este vorba despre acelasi oras.