Cumparaturi Essence + reviews


Iata ca am reusit sa ajung ieri la standul Essence din magazinul Bucur Obor!

Desi am locuit fix intr-un bloc din acel sens giratoriu timp de 4 luni, nu circulasem in acea perioada deloc cu metroul (mie imi place mai mult RATB-ul pentru ca pot sa ma mai uit si pe geam sa mai vad magazine, oameni mergand). Se mai adauga si faptul ca urasc  curentul de la gurile de metrou si de multe ori mi s-a intamplat sa racesc dupa ce ieseam infierbantata din metrou si ma izbea un curent rece la iesire). Spre norocul meu am iesit fix la gura de metro dinspre magazinul Obor, un lucru in premiera pentru mine, care de obicei ies prin gura opusa :))

Mai greu a fost sa gasesc standul si abia cand m-am intors spre iesire l-am observat. Standul Essence se afla pe aleea directa de la intrare, cam pe la jumatatea drumului inspre iesire, pe partea dreapta. Nu este un stand de sine stratator si este inclus intr-un magazinel de cosmetice unde se mai gasesc produse Maybelline , Astor, etc. Standul e amenajat precum cele din B&B- adica rafturile cu produse se afla in spate, iar testerele in fata. Intre voi si rafturi se va afla asadar o vanzatoare, destul de amabila, care nu m-a stresat si mi-a aratat tot ce i-am cerut. Nu a incercat sa imi bage nimic pe gat si nici nu a stat sa se  uite la mine cum ma joc cu testerele.

Am testat cu atentie produsele si revin cu o prima prezentare a lor. Mi-am cumparat: corector Stay Natural, fond de ten spuma , oja Nude Glam si mascara Multi Action.  O sa spun cateva cuvinte despre fiecare si o sa ma servesc si de fotografii pentru exemplificari.


Fondul de ten Soft Touch, in nuanta 02 matte beige, este un produs pe care il recomand cu mare drag. Am mai avut un singur fond de ten cu aceasta consistenta si anume Dream Mousse de la Maybelline, un fond de ten matifiant, dar foarte prafos,care nu rezista deloc pe pielea mea. De atunci am evitat fondul de ten spuma si nu am fost atrasa sa incerc ceva nou. Pretul celui de la Essence este de doar 20 de lei, asa ca am zis ca nu am ce sa pierd, mai ales ca vazusem ca fetele din Germania erau tare incantate de el.

Consistenta sa este foarte usoara si imi face deosebita placere sa il aplic cu degetele. Acoperirea este foarte buna, superioara produsului de la Maybelline, iar rezistenta e notabila, chiar si fara pudra.  Eu nu am fixat fondul de ten cu pudra ca sa va arat cum se comporta singur pe durata zilei. Pozele au fost facute la lumina naturala, asa ca dimineata lumina a fost diferita fata de cea de acum o ora.



                                                                        fara fond de ten
                                                           

                                                  ora 10-imediat dupa aplicare, intr-un singur strat

 ora 17- la 7 ore de la aplicare


Alte imagini puteti vizualiza dand search pe Google! Exista numeroase descrieri ale acestui fond de ten!

Corectorul Stay Natural, in nuanta 02, are o acoperire buna dar se strange putin in ridurile de expresie, de aceea trebuie sa il fixati cu putina pudra. Eu sunt multumita si de el pentru ca nu este prafos si are aspect natural pe fata. O sa ii fac o descriere separata pe viitor, dupa ce imi fac o parere exacta despre el. A costat 10 lei.

Mascara Multi Action este un rimel extraordinar! Este exact genul de produs pe care il aplici in maxim 2 minute pe gene, fara sa fie necesar  un nou strat si care face ceea ce promite: alungeste si coloreaza intens genele, pentru un efect de gene false.





Este rimelul cu ajutorul caruia din 5-6 miscari de periuta obtin ceea ce imi doresc.

Lacul de unghii Nude Glam in nuanta 04 Iced Latte este o nuanta perfect opaca de oja nude, cu uscare rapida (maxim 10 minute pentru 2 straturi). Imi cer scuze ca nu am sters cuticulele, dar de obicei se ia singura oja de pe ele in momentul baii. Nu am avut rabdare sa astept pana maine asa ca am facut fotografia imediat dupa uscarea produsului!


Imi place tare, tare culoarea! M-am indragostit de ea si cu siguranta voi ramane fidela gamei Nude Glam,mai ales ca o sticluta costa 7 lei. Mi-am promis ca voi face lunar o vizita standului Essence, pentru ca produsele lor sunt bune si au preturi excelente!

Daca doriti sa vizualizati catalogul Essence din Romania (si sa vedeti si preturile produselor) va invit sa rasfoiti catalogul postat de Sihaya pe blogul ei! In magazin preturile sunt rotunjite (oja de exemplu costa 6,5 lei in catalog si 7 lei in magazin, fondul de ten 19,5 lei in catalog si 20 lei in magazin). Diferentele de pret sunt oricum foarte mici, de maxim un ron, asa ca nu o sa aveti surpize neplacute!

Comentarii

Andreea♥ a spus…
Trebuie sa imi achizitionez si eu rimelul. Oja are o nuanta superba. Pupici!
sunshine a spus…
Ador faptul ca exemplifici review-uril cu poze si de aceea, pe langa multe altele, esti una dintre blogeritele mele preferate <3
Par foarte interesante aceste produse si sunt sigura ca si sunt, cred ca voi comanda curand cateva online.
:*:*
coco a spus…
frumoasa oja !
Simona Tucu a spus…
Daca ma uit la tine pe blog, imi vine sa cumpar toate fondurile de ten pentru ca la tine arata minunat toate pe care le-am vazut, nu stiu cum reusesti sa le adaptezi atat de frumos la culoarea pielii, acopera perfect, insa par asa de naturale...imi place mult cum iti sta si cu acesta... :)
Oanna Maria a spus…
La fix a venit postarea ta:d. Nu-mi vine sa cred ce acoperire bune are fondul de ten..trebuie trecut pe lista impreuna cu mascara.
Am vrut si eu sa-mi iau corectorul sapt trecuta, dar tester-il era deja terminat si n-am avut cum sa vad nuanta :(, asa ca am plecat cu paleta de corectoare si o oja :)). De abia astept parerea ta despre concealer.
Gina Cristiana a spus…
Ce frumos :x ma bucur ca ai ajuns la ei si esti incantata de produse. Wow cum e rimelul..negru intens imi place sa am genele, asa cum face acest rimel.
Eu sunt dependenta de metrou :))
Sa le folosesti cu drag
te pup
Toma Aurora a spus…
Andreea, sunt foarte bune atat rimelul cat si oja. O sa fi foarte multumita de ele, te asigur!
Toma Aurora a spus…
Sunshne, multumesc! :*

Nu stiu daca se pot comanda online momentan, dar as fi super sa exista aceasta varianta pentru ca multe fete nu pot ajunge in Bucuresti pentru a le achizitiona! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Coco! :*
Adina Aruştei a spus…
Imi place fondul de ten, acopera foarte fain.
Oja am vrut sa o iau si eu, dar aveam ceva asemanator asa ca am pus-o la loc pe raft :)
Sa le folosesti cu placere!!
Toma Aurora a spus…
Simona, si eu am observatacest lucru- ca toate fondurile de ten seadapteaza culorii pielii mele. Cred ca este de vina si tipul meu de ten, cu porii mai largi care absoarbe fondul de ten si il face sa para natural. Fondul acesta de ten este chiar bun si partea grozava este ca il poti aplica chiar si fara oglinda. Fiind sub forma de spuma e tare usor si iti vine sa pui tot tmpul mana pe fata sa o simti matasoasa :))

Eu nu inteleg de ce te plangi, pentru ca din poze am vazut ca fondul de ten se vede frumos pe pielea ta! Cred ca asa suntem noi, fetele, mereu suntem nemultumite de cate ceva :)) Bietii barbati care nici macar nu au cu ce sa isi ascunda imperfectiunile pielii ce ar mai putea spune?! :))
Toma Aurora a spus…
Aminara, eu stiam de pe alte bloguri (parca de pe pinkmelon.de) ca fondul de ten are o acoperire buna, am vazut cateva poze si m-am convins.

O sa fac in curand un review despre corector si o sa pun si fotografii inainte/dupa. Pupici!
mania blog a spus…
Fondul de ten pare foarte eficient, mai ales ca rezista atat de bine. Imi plac foarte mult si oja si rimelul. Sa le folosesti cu placere!
Toma Aurora a spus…
Gina, este chiar de un negru intens rimelul! Metroul mi se pare foarte rapid si eficient pentru persoanele ce aude parcurs o distanta lunga. Si eu mai circul cu metroul uneori, cand trebuie sa ajung undeva mai departe de centru (spre exemplu la Miniprix, la Pacii). Cu RATB-ul poti face uneori si cateva ore si in acele momente in spun sincer ca am regretatca nu am luat metroul! Pupicei!
Toma Aurora a spus…
Meg, am mai vazut niste nuante interesante in colectia Nude Glam si data viitoare o sa imi iau o culoare mai cafenie. Sunt placut surprinsa de fondul de ten, nu ma asteptam sa aiba asa o rezistenta si o putere de acoperire!
Toma Aurora a spus…
Mania Blog, multumesc pentru urare!
Ma bucur ca am reusit sa ajung intr-un final la standul Essence si sunt multuminta de tot ce mi-am luat. Produsele mi se par perfecte pentru fetele si femeile tinere, cu un buget limitat. :*
sunshine a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Descude a spus…
Ai genele imense si dese,ce n-as da sa le am si eu ca ale tale:)
Ce cumparaturi dragute! Oja e fix pe gustul meu :)
Ouf , nu ma tenta sa cumpar fdt Essence . Si asa ca am dat comanda de cel mineral de la Avon . Arata super pe fata ta .Te pup .
miss. overspender a spus…
cum ajung in bucuresti ma duc glont la unul din standuri. mi-am facut deja o lista cu ce as vrea sa incerc de la ei:D
Alina a spus…
Trebuie sa cumpar si eu ceva de la essence ca prea am devenit curioasa :)
Diana Nechifor a spus…
Aurora, am o mare rugaminte la tine..eu sunt din Iasi si nu voi ajunge curand in Bucuresti, dar mi-as dori mult un fond de ten ca cel pe care ti l-ai procurat. Crezi ca am putea face un schimb? Iti pot aferi crema de la ANEW Rejuvenate (sigilata si cumparata campania trecuta) careia i-ai facut review acum cateva zile.. (schimb la schimb, fara nimic in plus). Crezi ca am putea face aceasta "afacere"?
Multumesc anticipat..si iti iubesc pur si simplu blogul :">
ABeautyTale a spus…
Rimelul de la Essence e si preferatul meu in acest moment! Il ador!
Toma Aurora a spus…
Diana, imi place fondul de ten si de aceea nu l-as da la schimb. Poti vorbi eventual cu o fata care locuieste in Bucuresti sa ti-l achizitioneze si sa ti-l expedieze prin posta.
Toma Aurora a spus…
Descude, da, nu am mari probleme cu genele, dar exista fete care le au de cateva ori mai lungi si mai dese. Oricum, sunt multumita de ele si de cum le face rimelul sa le arate.
Toma Aurora a spus…
Oja este si foarte rezistenta si se ususca extrem de repede. Sper sa iti placa fondul de ten mineral si astept cu interes parerea ta despre el. Pupici!
Diana Nechifor a spus…
tocmai asta vroiam sa te rog pe tine :">
Anonim a spus…
imi place foarte mult oja!
Anda Zelenca a spus…
Ce super par toate, mai ales rimelul...are un efect wow!:X:X:X
Julie a spus…
Hey! Ma bucur daca ti-a fost folositor catalogul, sa stii ca la standul de la crangasi sunt aceleasi preturi ca in catalog, in obor sunt alea nesimtite si au lipit peste preturile afisate hartiute unde au mai pus de la ele (conform indicatiilor sau nu, dar nu conteaza asta). Arata tare bine rimelul ala, cand le termin pe cele incepute cred ca am sa-l iau la un test, ca prea citesc si vad lucruri bune despre el :)
Rox a spus…
am avut si eu corectorul dar nu mi-a placut deloc. inainte avusesem de la rimmel si fusesem mai multumita.
sunshine a spus…
Azi am colindat tot orasul in cautare de haine pe placul meu si ghici ce: am dat peste un stand Essence:X:X
Mi-am luat un luciu, un iluminator si kit-ul pentru sprancene. Pot sa spun ca este genial kit-ul, maine voi incerca si sabloanele care erau in el. Iluminatorul contine cam mult sclipici iar luciul e ok, pentru 5 lei e bun. Am vrut sa iau si fdt prezentat de tine si o pudra translucenta dar am zis ca mai bine imi iau haine:)) Am timp dupa sarbatori sa-mi mai cumpar ce mi-am propus.
Te pup:*
Ela a spus…
Eu am locuit in zona aceea de la Obor,mai exact vis-a-vis,timp de 15 ani! :) Asa ca o sa imi fie foarte usor sa ma descurc pe acolo desi de atunci s-au schimbat destule ici colo.

Am mai auzit de la altcineva de Essence si cred ca merita sa dau o fuga sa inspectez produsele.

Imi place rimelul cum se comporta pe genele tale desi cred ca oricum le ai tu lungi de la mama natura.

Fondul de ten insa mi se pare foarte bun,din ce ai exemplificat in poze,acopera bine.

Sa te bucuri de toate produsele!
Te pup!