Comanda Avon C5/2012


Am primit luni coletul cu produsele comandate din brosura numarul 5/2012, de la Avon. Cumparaturile  nu au fost foarte multe, deoarece nu aveam nevoie de un produs in mod special, dar trebuia sa plasez o comanda ca sa nu fiu scoasa din program (urma a treia campanie fara activitate). Am prins o promotie foarte buna pentru reprezentanti si anume apa de parfum Far Away Dreams (20 lei). L-am cumparat pentru ca aveam nevoie de un parfum usor, pe caresa il folosesc cand stau acasa. Are un miros dragut, nu foarte modern, mai temperat decat aroma Far Away clasica. Sticluta, in schimb, e tare draguta si ciucurasul e hazliu!

Am cumparat ulei pentru cuticule cu lavanda, fin si emolient. Imi place si aroma sa discreta si faptul ca nu lasa degetele uleioase. Deodorantul On Duty Tropical nu se aseamana foarte tare ca miros cu varianta veche, din adolescenta mea, dar nu are o aroma neplacuta. Miroase a fructe exotice si este cat de cat eficient (inca nu l-am testat in conditii extreme, pentru a-mi da seama exact cat de bun este).

Iar pe final va voi vorbi de fondul de ten mineral. Are un ambalaj practic si e prevazut cu un orificiu  de dozare prin care iese suficient produs pentru o aplicare. Daca folositi un fond de ten lichid ca baza, pudra va fi suficienta. Daca doriti sa folositi numai acest produs, e necesar sa apasati de doua ori pe capac, pentru o cantitate dubla de pudra minerala.

 Ca in fecare primavara, pielea mea o ia razna, alaturi de ochi. Din cauza vantului ochii imi curg foarte tare si fara Visine nu pot sa ies din casa. Iar pe fata, din cauza vantului si prafului imi apar foarte multe pete rosii. O sa pun o poza demonstrativa:


Poza nu a iesit foarte clara din cauza ca obiectivul aparatului foto nu este extrem de performant si nu se poate concentra pe multe detalii de aproape. In cazul de fata, petele rosii l-au facut knock-out! Dar se pot observa petele dese de culoare mai inchisa. Dupa ce aplic putin fond de ten lichid amestecat cu crema de fata (foarte putin, altfel va fi imposibil sa evitati ca pensula cu care aplicati pudra minerala sa nu se lipeasca de fata si sa ramaneti cu pete), aplic cu pensula pudra de la Avon:


Deja parca sunt pe drumul cel bun, nu? Dupa ce aplic acest fond de ten mineral, ce contine si particule iluminatoare, ma apuc de restul machiajului. Ora dupa ora, fondul de ten mineral se amesteca cu uleiurile eliminate prin porii fetei si se vede tot mai frumos. Marele plus al acestui tip de produs este faptul ca nu curge si are o rezistenta mult mai mare decat fondul de ten lichid. Dupa 8 ore, tenul meu arata asa:

 

Parul intre timp se rasfata cu mult ulei de cocos  si statea cuminte prins in moț! Foarte mult imi place acest fond de ten, dar trebuie sa va spun ca nuantele sunt foarte prost prezentate in brosura. In general eu folosesc a patra nuanta din paleta Avon. In acest caz am ales cea de-a doua nuanta si este potrivita pentru culoarea pielii mele. Asadar nuantele sunt inchise, potrivite doar pentru tenurile medii si bronzate/ mulatre chiar (ma gandesc ca ultima nuanta ar fi potrivita pentru o persoana de culoare). Eu aflasem de la sora mea ca fondul de ten mineral e problematic si de aceea am stiut ce sa aleg de la inceput!

Si ca sa  raman la capitolul fond de ten, m-am hotarat sa mai dau o sansa fondului de ten Infaillible de la L'oreal. Tin minte ca prima data cand l-am avut mi-a placut foarte tare -l-am luat din Cora, cu 40 de lei ! L-am recomandat tuturor prietenelor mele, care ii sunt fidele si astazi. Astase intampla acum 5 ani!

Apoi am luat un flacon de la B&B cu 60 de lei si am nimerit o culoare asa urata si rosie (de fapt nu am nimerit, ci m-am lasat ispitita de fata care vindea) incat am jurat ca nu o sa ma mai ating vreodata de el. In plus, parca se vedea ca o tencuiala pe fata (poate si din cauza diferentei foarte mari intre culoarea pielii mele si cea a fondului de ten). Mi-am ales de la CoolCosmetics 3 nuante diferite, pentru a ma convinge daca a fost sau nu culoarea de vina, sau acest fond de ten chiar nu mi se potriveste. Retin ca atunci cand foloseam primul flacon toate fetele ma intrebau cu ce ma dau de se vede asa placut pe fata. Acum ramane de vazut!

Comentarii

Imi place mult cum arara fdt de la Avon :) Pot sa te intreb cat a costat?
Little Princess a spus…
Si eu mi-am luat tot fondul de ten mineral..pentru a 3a oara:D E divin!
Adina Aruştei a spus…
sa le folosesti cu placere, draga mea :*
Marra a spus…
ce frumoasa esti>:D<
Unknown a spus…
Explica-mi cum ai facut sa nu ti se mai vada aproape deloc petele de pe fata ca eu am niste probleme tot asa cu tenul,am niste bubite rosii care nu se mai duc si nu le pot acoperi bine deloc,desi folosesc accord parfait sau infaillible,care de obicei acopera bine.
Toma Aurora a spus…
Am uitat sa spun- 23 de lei am dat pe el. In general costa cam 22-27 de lei, in functie de reducerea din catalog!
Toma Aurora a spus…
El l-am avut in varianta veche. Si acela era foarte bun, dar nu avea deloc particule iluminatoare. Ma bucur ca iti place si tie, Little Princess!
Toma Aurora a spus…
Multumesc! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Merci, Marra! Si tu esti o fata foarte frumoasa!
Toma Aurora a spus…
Precious Boutique, ma confrunt cu ele de cateva saptamani bune, de cand a venit caldura. Eu folosesc un fond de ten cu putere medie de acoperire (de la Bourjois sau Visible lift de la Lóreal) , apoi aplic fond de ten mineral, in loc de pudra. Imi dau cu putin fond de ten lichid, cat sa aiba pe ce se prinde pudra minerala. Corector nu folosesc niciodata,mi se pareca mai rau imi scoate petele in evidenta,ori nu stiu eu sa il folosesc corect. Cauta un fond de ten care sa uniformizeze culoarea tenului, nu sa le acopere foarte bine. Eu am fost foarte multumita si de cel de la Oriflame- fond de ten anti-imbatranire Giordani Gold. Eu il foloseam pe vremea cand aveam probleme mult mai mari decat petele acestea rosii si la o jumatate de ora de la aplicare, fata devenea uniforma si luminoasa.
Georgiana a spus…
Aurora, esti tare frumoasa! :) Si eu stau cu ulei in par in momentul asta, al meu e de avocado :)
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, multumesc! Mie aproape orice persoana mi se pare frumoasa si nu zic acest lucru sub forma unui cliseu. Rareori am intalnit un om care sa nu imi placa si de multe ori m-am mirat cum de unii critica alte persoane din punct de vedere fizic. Pot spune ca am intalnit si persoane cu defecte fizice majore (cu handicap sau malformatii) si multe mi s-au parut placute fizic.

Am avut si eu un ulei mic de avocado, dar i l-am dat surorii mele sa il foloseasca pentru par! Pup!
fuchsia a spus…
Aurora, ce trasaturi frumoase ai ! :D E prima data cand vad o poza cu tine (poate ptr ca nu m-am uitat suficient pe blogul tau,desi de cand am aflat de el de pe elle am tot intrat sa citesc postarile)
Mi-ar placea sa vad mai multe poze :)
Toma Aurora a spus…
Fuchsia, multumesc! Mai am cateva poze ratacite pe blog. In prezent nu prea am poze, dar promit ca o sa va pun din vacanta, ca sa va delectez si cu niste peisaje incantatoare!
Simona Tucu a spus…
Aurora, esti foarte frumoasa, imi place stilul tau natural si rafinat. Sper sa vedem mai multe poze cu tine, eu una sunt fascinata de cat de bine arata toate fondurile de ten pe fata ta, reusesti sa le adaptezi atat de frumos la culoara pielii, incat ai impresia ca nu porti nimic si ai un ten impecabil. Ma repede, dar imi place foarte mult stilul tau. :)

Pupici!
Gina Cristiana a spus…
Super!Avon :) sa le folosesti cu drag. Eu o sa ma abtin un pic de la comenzi si imi mai 1,2 lucruri de care am nevoie de la prietenele mele reprezentante ca sa nu mai dau o groaza de bani pe lucruri inutile.
Imi place mult de tot uleiul de lavanda si de cand il folosesc nu am mai avut nevoie sa imi curat cuticulele pentru ca se vad frumos, hidratate.
Fondul de ten mineral imi place si mie mult. Nuanta nu stiu cum de m-am hotarat in ultimul moment sa imi iau cu 1 ton mai deschis, si bine am facut.:)

Te pup
Alexandra a spus…
Wow!As incerca si eu fondul de ten mineral.Artata foarte bine pe tenul tau,surprinzator chiar(apropo esti super frumusicaa >:D<)
+ ca nu este scump.
Pupici!>:D<