Ciocolata pocnitoare- Milka Dare to Smile!!!!

Azi am incercat noile sortimente de ciocolata de la Milka!

Marea surpriza a fost Dare to Smile- cioolata cu bilute de zahar efervescente, care pocnesc in gura :)) Va mai amititi de ciocolata roz cu aceleasi caracteristici din copilarie? Eu cu siguranta da, pentru ca am mancat 1 milion de bucati! Eram disperata dupa ea, visam sa imi pocneasca non stop toata gura! Asa ca sa nu va speriati cand o sa gustati ciocolata Milka- este firesc sa simtiti o rafala de artificii intre dinti si in gat (in gat e de fapt cea mai tare reactie). Am citit pe mai multe forumuri ca multe persoane s-au dus la medic dupa ce au consumat-o, plangandu-se de dureri scurte si pocnituri in ceafa si in zona gatului. Desi nu este ceva neaparat comic, recunosc ca am ras pe burta !



Daca va este dor, dragilor, de senzatia de poc-poc atunci nu mai stati pe ganduri si....indrazniti sa zambiti!


Pret: cca. 4 lei/Kaufland!



Comentarii

Andreea♥ a spus…
Ador ciocolata Milka Dare To Smile. Chiar ieri mi-am cumpart doua:)
Adina Aruştei a spus…
Am luat-o si eu, interesanta, dar plina de chimicale :). Asa ca am impartit-o cu prietenii.. Iar alta nu-mi voi lua.
Ma tenteaza Dare to Love in schimb (desi erau toate la raft, am ales doar Dare to Smile) :)
Gina Cristiana a spus…
:)) ador bilutele pocnitoare si am mancat insa nu mai stiu ce ciocolata cu poc-poc, foarte buna. E crima chestia cu dusul la doctor =)) =))
Georgiana a spus…
Eu am incercat doar Dare to Love, a fost buna, ca orice Milka :) Tin minte bombonelele pocnitoare din copilarie :D
Inca nu am incercat-o!! Mi-ai facut o pofta maamaaa , ma duc acuma la magazin :)) :*
shopaholica a spus…
Cea dare to kiss este cu budinca? :d imi amintesc de bomboanele pocnitoare si mi-Am adus aminte acum si de vata roz pe care pe masura ce o mestecai se transforma in guma de mestecat :)))
Anda Zelenca a spus…
N-am incercat niciuna inca, dar arata taree bine toate!:X

Faina ultima faza...:))))
Dorina a spus…
Eu am incercat doar Dare to Love ca pe celelalte nu le-am gasit pe nicaieri. Bine, si Dare to love abia am gasit-o in auchan, ca in alte magazine nu am vazut....
Imi aduc aminte "pocnitorile" de cand eram mici...
Eu am crezut initial ca e o gluma aia cu mersul la spital , e prea funny :))
Ca sa scoti cuvintele de verificare mergi la tablou de bord, apoi setari, apoi comentarii si la intrebarea Vreţi să afişaţi verificarea cuvintelor pentru comentarii? bifezi nu.
Scuze daca sunt insitenta, dar imi place sa comentez pe blogul tau si ma enerveaza sa scriu mereu cuvintele alea, ca nici nu le inteleg si le gresesc si stau sa scriu de 2-3 ori :))
Toma Aurora a spus…
Andreea, abia astept sa imi mai cumpar si eu. As manca non stop :))
Toma Aurora a spus…
Sora mea s-a limitt la 2-3 bucatele spunand ca este plina de chimicale, la fel ca tine. Eu, experimentata fiind, dupa o copilarie in care am mancat tot felul de dulciuri dubioase (ca asa erau majoritatea pe vremea aia) nu am pus mare pret pe asa ceva.

Dare to Love e foarte haioasa, cu bombonelele acelea in interior :D
Toma Aurora a spus…
Ce-am mai ras si eu :D. Dar e normal ca unii sa fie surprinsi. Ma gandeam de exmplu la mama mea, dca nu as fi anuntat-o de dinainte ca o sa manance ciocolata pocnitoare, probabil ar fi avut aceeasi reactie! Dar noi, cei mai tineri, care am fost prieteni buni cu pocnitorile in copilarie, nu ne speriem asa usor!
Toma Aurora a spus…
Dare to love e cea mai haioasa, cu bombonelele colorate in interior. Mi-as dori sa apara o ciocolata facuta numai din bombonele CIP :))
Toma Aurora a spus…
It;s Friday, sa imi spui cum ti s-a parut dupa ce o vei gusta!
Toma Aurora a spus…
Da, cea Dare to Kiss este cu budinca! :D

Vata roz....de cand nu am mai mancat! Am mai vazut pe la unele targuri acum cativa ani si chiar imi e dor de ea. Imi placea mai ales aroma ei, dulceeeeee!
Toma Aurora a spus…
Anda, daca suporti sa aiba loc mici pocnituri in interiorul tau atunci te vei distra pe cinste :)) Eu am dat si la pisici si le-a pacut la nebunie !
Toma Aurora a spus…
Dorina, am setat deja aceasta optiune, nu inteleg de ce nu s-a cativat! O sa umblu din nou la tabloul de bord!


In Kauflant erau toate sortimentele, in cantitati suficiente pentru toti pofticiosii! Dare to Love era parca mai putina, dar cea cu pocnitori si cea cu budinca erau in exces chiar.

Pupici! :*
Alina a spus…
le-am tot cautat si nu am gasit :((

tare faza cu doctorul :))))))
Descude a spus…
Nu am incercat inca,dar ma si imbrac si merg sa caut:))
Mersi de pont;)
fuchsia a spus…
Nu stiam de existenta ei pana sa citesc postarea ta. Mi-am amintit cu placere de cea alba cu aroma de capsuni si popping candies din copilarie, de care uitasem, asa ca nu am stat pe ganduri si mi-am luat si eu :D
Acum ma documentez online despre cum "functioneaza" aceste particule pocnitoare (trebuie sa recunosc ca, desi le adoram in copilarie si eram curioasa de ce pocnesc, nu sunt la curent cu chimia din spatele lor).
ilda76 a spus…
Da, nimic mai sigur, le vreau pe toate!:D
Anonim a spus…
Îmi amintesc de mama mea, când amânat prima data, asta se întâmpla în urma cu mulți ani, ca s a speriat foarte tare, a crezut ca i se intampla ceva la cap !!
Chiar acum, ne am reamintit !! Am ras copios !! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣