Bunatati de la Lidl


Buna, fetelor!

Cam dezamagitoare vremea de astazi, nu? Pe la mine a plouat acum, pe seara, dar am petrecut o dupa-amiaza super relaxanta la Lidl, admirand noutatile de Paste, noile produse aduse pe rafturile magazinelor si accesoriile/ustensilele de bucatarie si gradina.

Am cumparat (de la stanga la dreapta):

-ciocolata Fin Carre cu alune intregi-3,5 lei (aceasta este firma mea preferata de ciocolata)
-ciocolata Fin Carre cu lapte-2,3 lei;
-napolitane delicioase cu vanilie  -2,7 lei (fragede, gustoase si la pachet mare)
-bautura slab alcoolizata cu rom si portocale-  5 lei (racoritoare, cu suc natural de portocale)
-biscuiti cu talpa de ciocolata (o parte glazurata in ciocolata)- 3,6 lei;
-cutie 8 plicuri de frappe- 2 lei.




-pasta de dinti cu aroma de lamaie si efect de albire- 2 lei (te invioreaza instant);
-set de 20 de plasturi mari- 6 lei ( au in diverse forme si marimi, eu i-am ales pe cei mai mari pentru ca sunt cei mai buni pentru ranile de la picior cauzate de incaltamine- au 10 cm lungime si 6 cm latime si acopera tot calcaiul si zona din spate);
-punga mare de sticksuri cu susan- 1,3 lei (imi plac pentru ca nu sunt sarate);
-super-deliciosii ursi din jeleu Sugarland-  300 de gr - 4 lei ( nu se compara cu nimic aceste jeleuri moi si uriase, atat de gustoase);


-biscuiti Carmelo cu caramel pentru ceai/cafea- 1 leu (i-am cumparat de atatea ori, sunt absolut deliciosi si foarte satiosi);
-servetele umede pentru copii- 3,5 lei (si pe ele le cumpar aproape in fiecare saptamana);
-absorbante Siempre-20 bucati-5,5 lei (si ele recumparate de atatea ori; sunt excelente si raman la locul lor- spre deosebire de cele Always, care mereu se dezlipesc. Eu le aseman cu cele Bella, doar ca sunt mai subtiri).


Va mai recomand absorbantele zilnice Siempre (45 buc- 3,5 lei), minunatul iaurt grecesc 10% grasime (400 grame- 2,2 lei), budinca de ciocolata Desert Creme (4 paharele x 125 g- 3 lei), crema cu verdeturi si ceapa verde Pilos (nou lansata, 300 grame- 5 lei). Pentru alte produse din Lidl puteti rasfoi postarile Alinei lui Brumarel .






Comentarii

Raluca a spus…
Hei ce de bunatati! Postarile tale m-au convins sa trec si eu prin LIDL. Nu am incercat toate produsele insa cele incercate sunt f bune. DE exl imi plac f mult scutecele pt copii..mult mai bune decat Pampers(fetita mea se irita de la Pampers)..servetelele umede(inainte erau 2,7 lei dar merita si la 3,5..mai nou am descoperit servetelele din mega image mult mai mari. mai umede 80 buc la 5, 5 lei-asta daca vrei sa dai o fuga pe acolo....smantana si iaurturile iarasi sunt f bune ...era sa uit de dulciuri..sunt nemaipomenite,,Maine ajung in TGV ,.voi da sigur prin Lidl.Pp
ilda76 a spus…
Aurora, bine ca nu-s insarcinata caci am o pofta vazand si citind toate acestea...sa te gandesti putin la mine cand rontai un biscuit Carmelo!:)
Vreau si eu Lidl, dar raman doar cu "vreau"; tot asteptam un Kaufland la Calarasi insa ne este pusa rabdarea la incercare; orasul acesta este singura resedinta de judet fara un hipermarket (caci Penny nu poate intra la categoria aceasta, din punctul meu de vedere!)...:(
Iti doresc sa te bucuri de cumparaturile facute! Pupicei!
Toma Aurora a spus…
Raluca, au scumpit putin servetelele, dar asta este. Eu ma bucur ca nu imi usuca deloc mainile cand le folosesc. Am auzit astazi niste persoane care laudau scutecele :D


Spor la cumparaturi maine!Pupici!
Toma Aurora a spus…
Ilda, eu stau la tara si nu am niciun magazin tip supermarket. Dar ma duc deseori in Targoviste unde sunt foarte multe supermarketuri deschise (in jur de 10, cred) si imi au tot ce poftesc. Din pacate nu am masina personala asa ca imi cumpar doar cat pot duce intr-o plasuta-doua. Dar este bine ca am macar atatea alternative la dispozitie. Este pacat sa nu se deschida si in Calarasi mai multe magazine mari,pentru ca oamenii din zona sigur sunt dornici de cumparaturi dintr-un astfel de market.

Ai un Carmelo virtual din partea mea, plus o ciocolata cu alune!
yanna a spus…
Datorita tie am inceput sa frecventez Lidl! :) La dulciuri sunt cei mai tari, deja e jale cate ma tenteaza sa mananc...pericol :)) Si trebuie sa-ti multumesc in mod special pentru recomandarea de chips-uri, nu m-as fi aventurat sa le incerc. Cele cu smantana si marar sunt geniale, cel mai mult imi place ca nu sunt aproape deloc uleioase.

As vrea sa te intreb de absorbantele zilnice. Cam cat sunt de lungi? Stau bine la locul lor, adica au lipici pe toata suprafata sau doar benzi de lipici pe centru? Daca ai putea sa le compari in cateva cuvinte cu Discreet, iti raman recunoscatoare :)
Marra a spus…
Vai ce-mi faci Aurora?:((( as manca ceva dulce si cu ochii daca as putea:(( si m-am apucat si de sport.uf tu ma faci sa ma duc pana la magazin>:P
ilda76 a spus…
Mmmmmm, yuumiiii, le-am savurat...:D
Multumesc!:*:*
Adamantix a spus…
Vezi ce-mi faci tu? Datorita tie am devenit fana Elemental.ro, am dat o comanda la iHerb tot din vina ta si acum vreau sa trec si pe la Lidl in cautare de bunataturi :)) Serios acum, cumparaturile tale arata super yummy, recunosc ca mi-au atras atentia sticksurile cu susan. Eu ador sticksurile, dar toate au sarea aia grunjoasa absolut oribila si inutila. Zi tu ca astea sunt numai cu susan?
Aurelia a spus…
Buna!Iti urmaresc cu interes aceste postari.Datorita tie am aflat de dulciurile de la Lidl si am ajuns si eu fan.Preferata mea este ciocolata cu alune de padure.....chiar azi merg la Lidl.Am citit un articol anti Lidl despre postarile pe blog si m/a lasat cu un gust amar.Pacat ca unele dintre noi ne credem superioare si credem ca avem dreptul sa criticam.Iti apreciez blogul!
Alina a spus…
Multumesc pentru reclama :))

au adus deja produse specifice de pasti?? Eu n-am mai fost la ei de vreo 5 zile, dar atunci n-am vazut. :))

acum doua zile am mancat si eu o cioco cu lapte, o iubesc
Toma Aurora a spus…
Yanna, absorbantele zilnice au lipici pe toata suprafata, sunt putin mai groase decat Discreet,dar mai moi decat Carefree. De obicei exista si o cutie deschisa pe raft, pentru a vedea produsul din interior.

Ai dreptate, la dulciuri e jale! Eu cu greu ma stapanesc sa nu imi iau mai multe, dar ma duc cu bani ficsi si pentru dulciuri nu iau mai mult de 20-30 de lei pentru o saptamana si asa stiu ca nu ma avant tare.

Chipsurile sunt delicioase, eu le mananc cu iaurt grecesc (o minunatie!). Pupici!
Toma Aurora a spus…
Marra, eu in prezent mananc doar pana pe la orele 3-4 dulciuri, apoi gata! In ultima saptamana nu am mancat mai deloc ceva dulce si mi-a scazut glicemia. M-am simtit asa de rau, aveam niste dureri de cap infioratoare. Asa ca dimineata cel putin, rontai o dulciurica, iar dupa pranz din nou!Pup!
Toma Aurora a spus…
Adamantix, nici macar un bob de sare nu vei gasi pe ele. Eu le-am gustat prima data la mama mea si de bune ce erau am rapit toata punga. Punga este mare, are 200 de grame, iar sticksurile sunt fragede, deloc sarate,cum am mai spus.
Toma Aurora a spus…
Aurelia, am citit si eu acea postare chiar acum si tot ce pot sa concluzionez este mediocritatea persoanei care a scris acel post. In primul rand, nu cred ca e treaba nimanui ce postezi pe blog (eu nici macar nu consider ca am un blog de beauty si nici nu cred ca m-ar caracteriza o pagina de internet dedicata in intregime cosmeticelor), iar apoi totul tine de educatie, bun simt si modul de formare. Eu as citi mai degraba o postare despre produsele comercializate intr-un magazin decat una despre lacul de unghii,spre exemplu. Viata mea nu se limiteaza la cosmetice si nu fac din ele un centru vital al vietii mele. Sunt doar complementare si de aceea uneori nu ma concentrez asupra prezentarii lor.

Cat despre Lidl, intradevar au preturi mici (cel putin momentan) si ramane supermarketul meu preferat. Iar ciocolata cu alune e super-delicioasa!

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Da, Alina, au adus iepurasi si oua de ciocolata, in diferite forme si cu diverse umpluturi. Au stand separat produsele de Paste, frumos aranjat. Parca am vazut si niste puisori de ciocolata :))
Adamantix a spus…
Mersi mult! Mie imi sunt de folos postarile tale si esti una dinte bloggeritele mele preferate. Am citit si eu postarea aia inutila anti-Lidl si sper ca asta sa nu-ti afecteze postarile, care mie imi plac foarte mult, pentru ca sunt variante si de multe ori observ ca avem gusturi comune :)
Toma Aurora a spus…
Adamantix, in niciun caz nu o sa imi afecteze postarile. De fiecare data cand o sa consider ca ceva este de interes voi posta.
Dorina a spus…
Nici eu nu cred ca ar trebui sa tii cont de ce zic unii si altii. Fiecare scrie ce vrea pe blogul lui.
De ce trebuie sa dea unii sfaturi cu privire la ce ar trebui sa scrie altii pe blogurile lor?
Blogurile nu sunt site-uri (in caz ca nu toata lumea a inteles) sunt un spatiu unde iti exprimi parerea personala, mai ales daca nu ai un blog de nisa poti scrie despre orice iti trece prin cap.
Si pe site-urile pentru femei am vazut adesea postari la dulciuri, deci nu inteleg de unde atata grija pentru ce scriu altii pe blog.
Si eu vreau sa mai diversific continutul blogului si in curand o sa fac si postari cu haine, nutritie etc.
Aurelia a spus…
Cata dreptate ai Dorina!Mi/a lasat un gust amar postarea anti Lidl si am renuntat sa urmaresc blogul respectiv.Mi se pare foarte urat sa se arunce cu astfel de cuvinte .Fiecare scrie pe blogul lui ce vrea si cui nu/i place sa nu citeasca.
Alina a spus…
da, mi-a mai zis cineva intre timp ca sunt nu stiu ce gainuse :))
Camelia a spus…
Eu nu inteleg de ce nu ne prezinti si cand gasesti o oferta buna la ridichi in piata,de exemplu? De ce discriminezi piata in raport cu Lidl-ul?In piata X tanti Rodica are o super oferta:5 ridichi la pret de 3:-))
Aurelia a spus…
Pentru Camelia:daca nu/ti place nu citesti!Te obliga cineva?Nu cred!De ce atatea rautati gratuite?Este usor sa faci rau decat un bine!Fiecare posteaza ce vrea si cum vrea.
Camelia a spus…
@Aurelia: Din momentul in care alegi sa iti faci un blog public,inseamna ca astepti pareri, feedback de la cititorii tai.Fiecare posteaza ce vrea si cum vrea,dar asteapta-te sa fii si ironizat,daca unele postari cad in penibil.
O sa-mi fac si eu blog de "biuti" da' cand n-o sa am ce posta,dau o fuga pana-n piata si o sa va prezint oferta imbatabila la urzici!Sau dau o fuga pana la supermarket si va prezint cosul meu banal de cumparaturi,extaziindu-ma in fata unei ciocolate si a unor biscuiti(da' daca-i ieftin dom'le...nu mai citesti lista de ingrediente sa vezi ca astea au cu 5 E-uri in plus fata de alta marca,dar mai scumpa cu 50 de bani,da-le incolo,n-o sa mori tu de la cateva E-uri in plus,e mai ieftin cu 50 de bani!).
Si truismele astea de genul "e mai usor sa faci rau decat bine",te rog,pastreaza-le pt telenovele...
Aurelia a spus…
Si totusi nu ai raspuns la o sugestie:cine te obliga sa le citesti?Te simti mai bine dupa ce iti bati joc de munca altuia?
Descude a spus…
Am incercat si eu bauturica aceea dar cu rom si lamaie parca,a fost chiar interesanta!

De cand am aflat de biscuitii Carmelo de la tine,mereu cand merg in Lidl ma uit dupa ei,niciodata nu am gasit:(

Si pasta de dinti mi se pare tentanta,trebuie sa o incerc si eu
Camelia a spus…
In general citesc multe bloguri de frumusete de la noi si printre ele il mai citesc si pe acesta.In general citesc si imi plac postarile de pe el,dar astea cu postari gen bubulina gospodina mi se par penibile.Deci: asa cum citesc si comentez la postarile care-mi plac de pe un blog,asa mi se pare Normal sa-mi spun parerea si cand vad postari penibile,pe acelasi blog...sau postarile de genul asta ar trebui sa le trec sub tacere,si sa las comentarii doar atunci cand am de zis ceva laudativ,nu?Off..unii,chiar daca s-au nascut dupa revolutie,tare bine ar mai fi trait daca s-ar fi nascut in comunism,atunci toata lumea trebuia sa laude...
Toma Aurora a spus…
Pentru a discrimina un lucru trebuie in primul rand sa il mentionez. Ai observat cumva ca am facut o comparatie cu alt suprmarket, sau sesizarea discriminarii se bazaza pe imaginatie?


Daca gaseam o oferta interesanta in piata cu siguranta o prezentam. Cine stie, poate cuiva i-ar fi fost utila! Si eu am cautat de multe ori pe internet informatii despre produse alimentare (pareri personale) si uneori cautarea mea a generat rezultate bune, alteori nu.


Repet, blogul meu nu se adreseaza persoanelor limitate, care nu traiesc cu picioarele pe pamant si mai ales pudice social. O persoana normala nu se preocupa numai de beauty, de fashion si alte chestuni lipsite de importanta. Eu vreau sa citesc pe bloguri nu numai cosmetice, ci si sfaturi practice, recenzii de carti, prezentari de filme, retete culinare (nu neaparat pe paginile de profil), idei de bricolaj si gradinarit.

Persoanele care ma cunosc personal pot confirma integritatea mea si mai ales nivelul educational. Nu se cuvine asadar sa ma avant in explicatii si iti spun sincer ca parerile tale nu ma deranjeaza si o sa iti ofer intotdeauna libertatea de a ti le exprima! In general imi plac doar ironiile fine si evit pe cat posibil degenerarea unei situatii.
Toma Aurora a spus…
Aurelia, iti multumesc pentru sustinere, dar nu are rost sa te superi din aceasta cauza. Eu nu m-am simtit atinsa, nu voi modifica in niciun fel continutul blogului meu. O filtrare a cititorilor (nu ma refer numai la cei care ma urmaresc pe mine) este oricand binevenita! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Descude, eu am mai gasit cativa pe raft, nici nu ii observasem initial, noroc ca mi-a atras atentia sora mea. Se afla la raionul cu napolitane si bisuiti, nu la cel cu ciocolata.

O sa incerc si eu varianta cu lamaie si pe cea cu portocale rosii. Imiplace foarte mult si sticluta subtirica si o voi pastra pentru limonada, pentru vara.


Pasta de dinti este deosebita din cauza aromei.Tin minte ca in copilarie aveam una cu capsuni- Capsunica- de culoare alba cu dungi roz aprins. Ce frumos mirosea! Iar bunica mea avea una cu banane!
Aurelia a spus…
M/am suparat pentru ca este o rautate gratuita din partea celei care a scris postarea respectiva .M/a dezamagit complet si imi este rusine ca am urmarit un astfel de blog.
iguanitza a spus…
am impresia că ori sunt eu proastă și nu știu să mă exprim și se înțeleg tot felul de lucruri ...ori unele persoane nu știu să facă diferența între a critica ceva și a-și spune părerea :)
Nu mă cred superioară și nu am menționat o persoană anume că face astfel de postări, pur și simplu mi-am spus punctul de vedere, chiar nu am văzut sensul postărilor de genul, dar apoi am aflat cât de apreciate sunt astfel de articole și am înțeles că astfel de postări se cer. Ar fi trebuit să îmi notez fiecare blog și articol unde văzusem tot felul de postări de când s-a deschis lidl-ul și acum eram mai credibilă :)
iguanitza a spus…
și din nou ... îmi pare rău că te-ai simțit ofensată și ai luat totul așa personal .
Gina Cristiana a spus…
Nu ai de ce sa ii dai importanta, fiecare este liber sa scrie/citeasca ce vrea si nu i-ai impus sa intre pe pagina ta si sa citeasca asta.
Suntem liberi sa citim ce vrem si atunci cand nu ma intereseaza un articol nu il citesc pentru ca stiu ca nu ma reprezinta si nu am nevoie de el, de informatiile respective.

Eu nu ma plang cand cineva ne arata ojele lui DIOR sau haine scumpe. Cam acelasi lucru ar fi si cu asta.
Anonim a spus…
auroratoma as dori sa stiu si eu cat costa o punga mare de jeleuri de toate felurile te rog
Toma Aurora a spus…
O punga mare de jeleuri costa 9,99 lei. Atata am platit ultima oara pentru o punga ce continea 40 de pungute mici cu diferite jeleuri. Exista si alte variante (doar jeleuri sub forma de sticle de cola, ursuleti, murshmallow, care costa cam 5-6 lei si au un gramaj mare.
Denisa a spus…
Absorbante Siempre-20 bucati-5,5 lei ?Va mai recomand absorbantele zilnice Siempre (45 buc- 3,5 lei)?Adica pachetul de absorbante cu 45bucati e 3,5lei si cel cu 20 e 5.5lei?
Denisa a spus…
Am observat diferenta,cele cu 45 buc- 3,5 lei sunt zilnice :) .