Bunatati cosmetice de la Yves Rocher


In luna martie pentru orice comanda plasata pe site-ul Yves Rocher veti primi cadou gelul de dus cu liliac din gama Pur Desir. Pentru a primi acest produs este necesar sa introduceti manual codul newsletter, in casuta din josul paginii de comanda (cea in careseafiseaza cosul de cumparaturi). Daca ati mai folosit in trecut acest cod, va sfatuiesc sa va faceti un cont nou pentru a beneficia de oferta!

Nu este prima data cand detin acest gel de dus, el fiind o veche pasiune cu ani in urma. Miroase foarte frumos, a flori de liliac si consider ca cei de la YR au facut cea mai  buna alegere oferindu-l cadou acum, la inceput de primavara! In curand se vor deschide si florile de liliac si vom putea concura cu ele :D!

Tot cadou (oferta a expirat, din pacate, a fost primita prin mail de toti cei abonati la newsletter, v-am mai spus de ea) a fost si lotiunea pentru fermitate 2in 1, foarte usoara si cu adevarat tonifianta! Pretul sau standard este de 48de lei, asa ca a constituit o compensatie substantiala. Din aceeasi gama va recomand lotiunea hranitoare cu migdale, nu este tocmai ieftina, dar uneori o puteti gasi la oferta 1+1 gratuit (in jur de 40 de lei doua flacoane de 200 ml).

Eu am comandat gelul de dus cu vetiver, desi nu sunt o fana infocata a aromelor fresh. Am considerat ca va fi un real sprijin la vara, cand voi fugi cu siguranta de geluri de dus cu vanilie, trandafiri sau iasomie. Miroase inviorator, proaspat, a flori de lamaita!


Pana pe data de 1 aprilie este valabila aceasta oferta pe site, conform careia pentru o comanda de 49 de lei va puteti alege intre o geanta sport, o lotiune micelara si un cadou surpriza in valoarede 74 de lei. Daca aveti o comanda mai mare de 99 de lei aveti taxe postale gratuite si un ceas desteptator cadou (pe langa primul cadou ales din cele trei variante propuse)!


Comentarii

Au multe oferte tentate cei de la YR :)

Nu am incercat decat gelul de dus cu cafea si mi-a placut tare mult . As vrea sa mi-l cumpar pe cel roz , nu-mi amintesc exact cu ce era :-?

Sa te bucuri de produse :*
Dorina a spus…
Ce oferta tentanta, dar cred ca o sa-i spun pas, ca deja am prea multe produse pe care nici nu le-am folosit...
Special Koko a spus…
Ador gelul ala de dus :x
Alina a spus…
gelul cu vetiver ma atrage, insa am 8 din nou, asa ca trebuie sa stau deoparte. :))


vezi ca ti-am trimis un mail :)
Toma Aurora a spus…
Cel roz este fie cu floare de lotus (aroma fresh, florala) fie cu bumbac(cel roz deschis, are o textura cremoasa si un miros curat). Multumesc pentru urare!
Toma Aurora a spus…
Dorina, daca ai deja alte produse pe stoc este mai bine sa te limitezi.Oferte vor mai fi cu siguranta destule si pe viitor!
Toma Aurora a spus…
Koko, este colacul de salvare sub arsita verii :))
Toma Aurora a spus…
Alina, iar ai refacut colectia de geluri de dus. Si eu ma simt foarte atrasa de aceasta categorie de produse cosmetice si mereu as mai cumpara un gel de dus,

Ti-am raspuns la mail! Pupici!
Alina a spus…
am refacut-o in cel mai scurt timp :))

ti-am raspuns si eu inca o data.
Unknown a spus…
heeey... te invit la un tag post!! pupici, Ale
http://happyaccesories.blogspot.com/2012/03/tag-post.html