Am primit super-premiul castigat la giveaway!


De dimineata am trecut pe la posta cu niste treburi si postarita m-a anuntat ca am un colet de ridicat. Ma asteptam sa fie cel de la AdevarulShop, dar de fapt am primit premiul pe care l-am castigat pe blogul lui Alice Wonders pe data de 13 martie (la mine a fost cu noroc!).

Premiul a venit foarte frumos impachetat, intr-o cutiuta inflorata fermecatoare si cand am deschis capacul am gasit numai bunatati: paleta de farduri Essence Sun Club, oja Essence, ruj Essence, oja magnetica Flormar si o mostra a noului fond de ten iluminator de la Lóreal.

Mi-am exprimat deseori dorinta de a achizitiona produse Essence, dar niciodata nu am avut timp sa trec pe la standul lor (eu ajung in Bucuresti mai rar si nici magazinul din Obor, nici cel din Crangasi nu sunt in drumul meu si nici macar aproape de locul unde invat). Norocul a fost de partea mea si acum le voi testa gratuit, multumita lui Alice!

Oja magnetica am observat ca este noul trend in materie de manichiura, dupa celebrul crackle (oja care se crapa) si sunt sigura ca o sa ma distrez folosind-o. Fondul de ten l-am vazut in DM ieri, dar nu l-am testat, desi eram curioasa ce textura are dupa ce am citit postarea Andei.

Nu stiu de ce, dar cred ca superba cutiuta primita va fi confiscata de sora mea. S-a entuziasmat asa de tare atunci cand a vazut-o incat sigur i-as face o mare bucurie daca i-as da-o. Ea este fana a cutiilor, ambalajelor, pungutelor si i s-a parut mai atractiva cutiuta decat restul produselor pe care le-am primit! Fiecare cu pasiunile lui :))!


Iti multumesc inca o data lui Alice pentru acest minunat premiu si mai ales pentru faptul ca m-a invitat din timp sa particip! Produsele arata minunat si abia astept sa le incerc si sa le descriu pe fiecare in parte pe blog!

Comentarii

Simona Tucu a spus…
Hehe, faine produse! Cutiuta este intr-adevar minunata!
Sa le folosesti cu placere! :)
Elena Nalbaru a spus…
se le folosesti cu placere! si foarte frumos si ambalate ;;)
Dorina a spus…
Sa le folosesti cu placere! Sunt foarte frumoase.
Tu esti la facultate, la ID in Bucuresti?
Alina a spus…
foarte frumoase! sa le folosesti sanatoasa! :)
Alice wonders a spus…
Wow, that was fast :))) Ieri am reusit sa le pun la posta, i'm a baaad bad blogger. Ma bucur foarte mult ca va plac, sa le folositi sanatoase! Mi se pare adorabila relatia pe care o aveti ca surori, wish i had one. Hugs&kisses!
Sa le folosesti cu placere! Imi place paletuta de la Essence :) Te pup .
Très Chic a spus…
vaai ce cutie frumoasa! cutiile sunt o slabiciune de-a mea :)
Oanna Maria a spus…
Am si eu paleta aceea de la Essence:D. E tare draguta.
Gina Cristiana a spus…
Felicitari. Sunt curioasa de produsele lor si parerea ta despre ele. Si eu "fur" toate cutiutele pe care le vad :))
te pup
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Simona! Da, are un aer vintage si e numai buna de pastrat mici comori!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Elena! Am fost placut surprinsa de modul de ambalare. Eu nu m-as fi indurat sa dau o cutiuta asa dragalasa!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Dorina!

Sunt la facultate la zi in Bucuresti. Acum sunt la master si invat 2 zile pe saptamana. A fost mai greu in ultimul an de facultate, cand faceam naveta aproape zilnic. Am stat si in Bucuresti dar din cauza ca nu suportam sa fac zilnic mancare, curat, cumparaturi si nu imi ajungea deloc timpul am preferat sa ma intorc acasa, cel putin pentru moment. Pupicei!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Alina! :*
Toma Aurora a spus…
In general coletele imi vin mai repede prin posta decat prin curier :)) Ma bucur ca le-am primit asa repede, nu ma asteptam, mai ales ca mi-ai explicat ca timpul nu iti permite sa le expediezi foarte curand. Iti multumesc foarte mult pentru premiu! :*
Toma Aurora a spus…
Abia astept sa o incerc si eu. Mai pe seara cred ca o pun la treaba! Pup!
Toma Aurora a spus…
Hi-hi! Si mie imi plac, dar am un talent innascut de a le strica, murdari, uda, rupe, incat am ajuns sa le prefer pe cele banale, din carton maro. Macar asa nu mai suspin cand le vad rupte si ca vai de ele. :(
Toma Aurora a spus…
Imi plac mult culorile paletei. Sunt singurele nuante pe care eu le folosesc pentru fardul de pleoape si am fost tare fericita cand am desfacut-o. Am zarit si nuante mai sclipicioase- alta placere de-a mea :))
Toma Aurora a spus…
Gina, multumesc!
Promit sa revin cu descrieri si poze cat de curand!Pupicei!
Dorina a spus…
Am aflat din postarea trecuta ca esti la master :))Din comentarii, mai precis.
Dar mai esti si acum la alta facultate, in afara de master? CA nu inteleg :))Ai scris sunt la facultate la zi. Sau te-ai referit ca ai terminat facultatea la zi?
Off, stiu ca sunt o curioasa, dar nu am inteles prea bine ce ai zis in comentariu.
Da, stiu cum e cu partea "administrativa", eu stau cu sora mea acum in Bucuresti, noroc ca eu fac ceva, ea altceva si uite asa devine totul mai usor...
Pupici!
Descude a spus…
Cutiuta este cu adevarat fermecatoare si un detaliu deloc de neglijat.
Ce sa mai,te invidiez:))
Sa le folosesti cu placere!
ilda76 a spus…
Ma bucur pentru tine, Aurora! Si te felicit!:)
Iti doresc sa folosesti cu drag produsele si, daca e ceva ce te incanta foarte tare in urma utilizarii, te-as ruga sa impartasesti cu noi impresii!
Pupici!
Caress a spus…
Buna. Ai idee pe unde vine standul Essence la Crangasi ? Ca eu as putea sa-l caut, locuind aproape de Crangasi, dar nu stiu pe unde . Multumesc.
Anda Zelenca a spus…
Abia astept sa-mi cumpar si eu oja magnetica de la Flormar, tot pe rosu vreau (si pe verde). :X