Ultimele achizitii!


Am revenit cu postarea ultimelor achizitii vestimentare!
Va informez inca din primele randuri ca nu am cumparat totul deodata, ci treptat, atunci cand reuseam sa economisesc o anumita suma. Pentru nu a face multe postari am  hotarat sa astept o vreme inainte de a face fotografiile. Din pacate, nu am avut pe cine sa pun sa imi faca poze si nici nu am avut pe cine sa pozez eu hainele, asa ca o sa va pun poze cu hainele in 2D si nu in 3 D :))))).


Prima data voi incepe cu achizitiile mele, iar apoi o sa vi le arat si pe ale surorii mele (pentru a va face o parere generala si despre alte produse, in cazul in care doriti sa comandati in viitor haine de pe site-urile din afara tarii noastre).



Rochita alba este chiar ultima achizitie facuta! Am comandat-o de pe Asos si am platit pentru ea 25 de euro, redusa de la 63. In partea de jos este dublata cu tulle pe interior si vine foarte frumos pe corp. Din cate am bagat eu de seama, genul acesta de rochie (usor bufanta in parte de jos) poarta numele de skater dress pe site-urile de shopping online. Raportul calitate/pret mi se pare excelent, materialul este deosebit si va fi cu siguranta foarte purtata in lunile viitoare! Singurul minus: albul pur care se murdareste imediat!



Rochita aceasta v-am mai aratat-o intr-un wishlist! M-a costat aproximativ 30 de euro, redusa de la 60 si am comanda-o de pe Dorothy Perkins. Este foarte frumoasa in realitate si sora mea ma roaga sa i-o dau ei, contra cost! I-am zis ca i-o voi imprumuta o data, dar de vandut nici macar nu se pune problema :D. Ca toate rochiile din chifon de pe DP si aceasta este excelent lucrata, dublata, opaca si are lungimea perfecta (o palma deasupra genunchiului).



 Desi rochia sequin nu a iesit prea bine in poza, arata senzational pe corp! Calitatea materialului este excelenta si isi justifica pretul intial ( peste 60 de lire/ 75 de euro) si eu sunt foarte fericita ca am prins-o la reduceri si am platit pentru ea un pret mult mai mic! Imi mai doresc articole vestimentare cu paiete (o fusta ca a Samanthei, din Sex in the city ar fi mai mult decat binevenita), de preferat in nuante de auriu sau verde smarald!




Pentru vara care urmeaza mi-am dorit foarte tare o rochie cu un umar gol! Nu mai retin exact pretul sau, dar am comandat-o de pe DP si se aseaza foarte frumos pe corp. Materialul este perfect opac si chiar daca rochita se muleaza, nu se vede nimic indiscret :P





Pulovarasul smotocios mi-a atars atentia prin nastureii sai, ca de portelan, cu fundite aurii glazurate! Mie imi plac in mod deosebit puloverele pufoase, asa ca nu am stat mult pe ganduri si l-am pus in cosul de cumparaturi.


Acum voi trece la cumparaturile surorii mele!


Aceste cizme si le-a comandat de pe Asos in urma cu 4-5 saptamani si eu de cand le-am vazut mi-am dorit sa fie ale mele!!!! Dar cum nu mai sunt disponibile si nici nu mi-as permite sa imi cumpar ceva identic cu lucrurile sale, am oftat adanc si m-am resemnat! Cizmele sunt din piele intoarsa si sunt decorate cu niste banuti aramii si niste detalii traditionale, care ma duc cu gandul la Rusia! Pretul lor intial a fost de 125 de euro si au fost reduse la 42. Din pacate si daca le vroiam nu aveam cum sa le comand, pentru ca nu mai erau pe stoc (la reducere a fost doar o singura pereche, masura 3-prea mica pentru mine)!


Nici sora mea nu e fana mare a tocurilor, dar si-a comandat de pe DP niste sandale cu platforma sequin, care mie imi plac foarte mult si mi se par deosebite. In partea din fata au atasate fundite din chifon, foarte frumoase si culorile (auriu si mov aprins) se completeaza excelent! In cazul lor nu retin pretul!


Sandalele perfecte pentru vara arata in felul urmator: din piele intoarsa, cu aplicatii din textil si pietre in tonuri naturale! Pretul - 35 de euro, redus de la 56! Sunt foarte comfortabile si toate materialele au o suprafata catifelata si iti creaza impresia ca iti bagi picioarele in balsam si nicidecum in niste incaltari!


 De pe DP si-a comandat niste sandalute cu impletituri, care sunt foarte dragute dar pe care nu le-as purta datorita snurului care intra intre degete. Nu suport genul acesta de sandale, care intra intre degete, mai degraba as umbla desculta decat sa le port, deoarece imi fac rana si uneori mi se mai pune si cate un carcel din cauza lor :/

 Tot pentru vara, sora mea si-a ales acesti balerini crosetati, foarte comozi si usor de accesorizat! Si mie imi plac balerinii din textil, mi se par perfecti vara, cand pielea transpira si in general se freaca de incaltamintea din piele sau din alte materiale mai rigide.



 Cand am vazut prima data aceasta rochita  am zis clar ca i-ar veni de minune unei persoane cu parul blond! Are o culoare roz aprins delicioasa, iar in partea de sus este garnisita cu insertii crosetate!

 Sora mea are 1.000.000 de rochite inflorate! Cred ca s-a gandit ca una in plus nu strica asa ca si-a cumparat alta noua de pe Dorothy Perkins. Este confectionata dintr-un material vaporos, nedublat, perfect pentru zilele acelea toride in care ai prefera sa umbi dezbracata decat sa iti iei o haina pe tine.


 Ei nu ii plac nuantele nude sau cel putin nu prea are astfel de articole in sifonier (in jumatatea ei de sifonier :D). Nu ii plac nici rochiile vaporoase si mereu cauta modele cu mai putine volane. Dar i-a cazut cu tronc aceasta rochita de pe Dorothy P. si a luat-o, fara sa isi imagineze ca va fi atat de frumoasa in realitate!



Acestea au fost toate cumparaturile facute in ultima vreme si cel putin pana la urmatoarele reduceri voi lua o pauza de shopping! Ma tot tenteaza o rochita alba de la Asos si ma rog sa dispara o data din stoc, ca sa nu o mai pot cumpara! De asemeanea am vazut si niste ochelari frumosi, in degrade, tot pe Asos, la reducere!
 

Comentarii

Alina a spus…
frumoase toate, in special prima ta rochie alba si cizmele surorii tale :)

si caricatura de la inceput e perfecta :))
Descude a spus…
Fara cuvinte!
Atat tu cat si sora ta aveti niste gusturi incredibile la articolele vestimentare.
Rochitele acelea parca sunt desprinse dintr-o poveste,sunt extraordinar de frumoase si croiala este deosebita!
Descude a spus…
Tocmai ce am citit pe internet mai inainte ca in cartierul Bucurestii Noi este un magazin Beta, unde se vand produse Marks&Spencer sau Dorothy Perkins.
ilda76 a spus…
Wow, wow, wow!!! Vreau si eu in sifonier la voi!:))
Mi-a placut mult tot ce am vazut! As enumera preferintele insa-s muuuulte...
Sa le purtati sanatoase si fericite!:*
Marra a spus…
Abia asteptam postarea asta:D Sunt absolut superbe toate toate.Ma faci sa vreau sa ma duc sa-mi cumpar ceva:)) Sandalele surorii tale sunt die for:X
Sa le purtati sanatoase:*
Toma Aurora a spus…
Caricatura am avut-o ani buni ca poza de profil Yahoo. Mereu ma amuzam cand o vedeam :))))))


Iti multumesc pentru aprecieri! :*
Toma Aurora a spus…
Multumim, Descude!:*
Alexandra a spus…
Ce frumoase sunt toate! Imi plac toate lucrsoarele dar mor dupa sandalele acelea cu toc,eu sunt fana a pantofilor cu toc sau mai bine zis....sunt maniaca :-S
>:D<
:*
Toma Aurora a spus…
Destul de complicat pentru mine sa ajung in acea zona, pentru ca nu stau in Bucuresti si cand vin cu masina de obicei cobor pe la Unirii! Bucurestii Noi e pe undeva pe la iesirea spre Chitila din cate imi amintesc, deci destul de departe! Multumesc pentru informatie daca voi avea vreodata drum in zona, voi da o fuga! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Ilda, te-as primi in sifonier cu mare drag! :D


Ai reusit sa rezolvi cumva problema cu cele doua rochite de pe Asos, sau inca esti in cautarea croitorului potrivit?
Toma Aurora a spus…
Merci, Marra!

Lasa ca ai timp sa iti cumperi cate vrei, acum ca a dat caldura! Si in plus vei avea si motive suficiente: 8 martie, venirea Pastelui :D!
Toma Aurora a spus…
Alexandra, recunosc ca te invidiez pentru ca poti purta tocuri cu atata placere! Eu cu greu ma mobilizez sa ma cocot pe incaltaminte cu toc! Uneori am impresia ca sunt cat o girafa daca imi iau tocuri prea inalte :)))

Dar ma gandesc ca sunt fete foarte inalte, la 1.80 care poarta zilnic tocuri si daca eu ma simt girafa, atunci ele ca ce ar trebui sa se simta?!?
Krista a spus…
Aurora ne omori cu postarile acestea! Sunt super toate rochitele, felicitari! Eu as vrea sa le vad si purtate :D
Ionny a spus…
Vaii imi vine sa plang in fata acestor rochii si sa bat din picior ca le vreauuuu! Sunt incredibile! Eu sunt o fana infocata a rochiilor si mi-as cumpara fara masura! Clar trebuie sa economisesc sa imi mai cumpar si eu niste haine! Pupici:*
Gina Cristiana a spus…
Sunt absolut superbe hainutele.ce n-as da sa fie ale mele. Trebuie sa le pui intr-un seif sa nu le fure cineva :)) Sa le purtati cu placere amandoua :*
Dorina a spus…
Sunt superbe toate! Cel mai mult imi place rochita cu paiete <3
Tu si sora ta nu va imprumutati hainele? Eu mereu fac asta cu sora mea,. Ce e al meu e si al ei si invers.
Cred ca o sa fac si eu o comanda pe Dorothy PErkins, ca sunt superbe rochitele tale...
Just_Me a spus…
Foarte frumoase!
Nu este un singur lucru sa nu-mi placa. Sandalele cu toc sunt de vis, vreau si eu!!!
Sa le purtati cu muuuuuuulta placere.
Toma Aurora a spus…
Krista, daca aveam pe cine sa pun sa faca poze le-as fi fotografiat pe mine. Dar sora mea nu vine acasa decat seara, in aceasta perioada si nu mai ies pozele bine seara cu blitz! Pup!
Toma Aurora a spus…
Ionny, eu mai stau putin si imi voi face cutia de economisire pentru reducerile din august :)))))))) Nu de alta, dar mereu se ivesc cheltuieli si mai mult ca sigur nu voi avea bani suficienti cand vor incepe reducerile! Pup:*
Toma Aurora a spus…
Hi-hi! Nu ne trebuie seif, pentru ca sifonierul e dupa pat, asa ca le vom apara cu pretul vietii, chiar si in somn :P

Multumesc mult, Gina!
Toma Aurora a spus…
Dorina, ne imprumutam hainele dar de multe ori nu ni se potrivesc ca marime. Sora mea e mai scurta ca mine (1.65) si ii plac hainele mai stranse pe corp. Aceasta este principala problema, pentru ca eu sunt destul de lata in solduri fata de ea si multe haine de-ale ei tipa pe mine in zona respectiva. La incaltaminte iar nu ne potrivim; ea poarta 35,5-36 iar eu 37-37,5. Dar ne mai imprumutam sacourile, gecile, sandalele decupate si tot ce nu prea tine cont exact de o masura anume!


Imi plac foarte mult rochiile de pe DP! Spre deosebire de Boohoo si New Look au o calitate mult mai buna si sunt cusute foarte bine. Le-as compara cu cele de pe Asos, doar ca au modele mai putine! Pe Asos sunt o multime de superbitati, dar unele au preturi de peste 100 de lire, ceea ce mi se pare destul de mult avand in vedere veniturile din Romania!
Toma Aurora a spus…
Just Me, multumiri!


Am observat ca pe Dorothy Perkins baga mereu la reducere incaltaminte interesanta cu toc! Important este sa fii pe faza pentru ca stocurile se schimba de la o zi la alta! Pupici!
ilda76 a spus…
:)) Nu ai uitat! Esti o draguta!
Ei bine, mai degraba existau sanse sa ma gaseasca croitorul pe mine caci am avut o perioada atat de grea si solicitanta ca mi-a iesit cu totul din minte obiectivul acesta! Dar sigur va veni si momentul prielnic! Pana atunci, sunt apropae sigura ca o voi purta de 1/8 martie pe cea cu imprimeu floral (panselute!)...:D
wow! wow! sa le purtati amandoua cu placere! sunt absolut superbe, impreuna si fiecare in parte!
Toma Aurora a spus…
Cum as putea sa uit?!

Si acum imi amintesc cum asteptam pozele pe forum :))) Iar apoi am fost trista din cauza ca nu ti s-au potrivit toate. O sa fi adorabila in acea rochita! Poate reusesti sa ne pui si o poza pe forum in cazul in care o vei purta la vreo serbare!
Toma Aurora a spus…
Multumesc mult, Pisicuto!:*
Katyna a spus…
Rochia alba si cea roz aprins sunt mi-nu-na-te! Imi plac tare mult
Ce marime sunt?

p.s: ai verificare de cuvinte pentru comentarii :(
coco a spus…
foarte frumoase , dar de ce nu faci poze imbracata ? sunt superbe !
Descude a spus…
Tocmai pentru ca ai comandat de mai multe ori de pe Dorothy Perkins sau Asos indraznesc sa te intreb pe tine(stiu ca ar trebui sa citesc eu termenii si conditiile direct de pe site) dar avand tu experienta in spate,imi poti spune cam cat ar ajunge transportul si prin ce metoda se face plata(banuiesc ca Paypal)?
Am pus ochii pe mai multe chestii,plus ca m-am convins si de calitatea lor datorita tie si as vrea sa stiu mai multe.
Anonim a spus…
"Tocmai pentru ca ai comandat de mai multe ori de pe Dorothy Perkins sau Asos indraznesc sa te intreb pe tine(stiu ca ar trebui sa citesc eu termenii si conditiile direct de pe site) dar avand tu experienta in spate,imi poti spune cam cat ar ajunge transportul si prin ce metoda se face plata(banuiesc ca Paypal)?
Am pus ochii pe mai multe chestii,plus ca m-am convins si de calitatea lor datorita tie si as vrea sa stiu mai multe."
ACEEASI INTREBARE:),

DACA poti sa ne raspunzi.
o zi buna.