Shoppingul de Martisor :D


Mi-am cumparat cateva bunatati cosmetice zilele acestea, dupa o lunga perioada de pauza!
Nu stiu cum s-a facut de nu m-am razgandit ce sa imi cumpar (asa cum fac de fiecare data) si am cumparat fix ce mi-am propus de la bun inceput!
Acum ca mi-am facut pofta, cel mai probabil imi voi spune adio de la cosmetice noi pana in luna aprilie, cand cel mai probabil imi voi cumpara ceva mai ieftin de la Avon, Oriflame, Essence!


Probabil va intrebati ce se ascunde in aceasta sticluta superba?! Este noul ulei de dus Fruity Vanilla de la Sabon, lansat acum cateva zile in magazine. Ii multumesc prietenei mele, Dana, care a fost o draguta si mi l-a cumparat atunci cand a avut drum in Afi Cotroceni, pentru ca nu stiu daca mi l-as fi comandat online (taxa de transport este destul de mare-20 de lei). Produsul are 250 ml si costa 47 de lei. Il puteti comanda online de AICI. Dana a avut la ea si un cupon de reducere asa ca pretul a mai scazut si nu a mai fost asa piperat!

Uleiul  de dus are consistenta mierii, este puternic parfumat a vanilie si citrice si este un adevarat rasfat pentru piele. Nu contine SLS si nici parabeni si are o sticluta de toata frumusetea. Mie imi vine in mod constant sa beau din ea; mi se pare ca seamana foarte tare cu amaretto :D.


Parfumul mult dorit, Halloween Kiss J. del Pozo m-a impresionat prin faptul ca nu era deloc asa cum m-am asteptat. Nu mi s-a parut deloc dulce si seamana foarte tare cu I love love de la Moschino, doar ca este foarte persistent! Mirosul sau este de piersici si alte ingrediente mai fresh (ca florile de lamaita). Este un parfum perfect pentru primavara-vara, dar  este intens (si pot spune ca mi-a provocat ceva dureri de cap din aceasta cauza!). De obicei I love love disparea in 3-4 ore, dar acesta chiar si dupa 24 de ore se mai simte bine pe piele. Imi place foarte tare sticluta, imi aminteste in mod ciudat de filmele horror de Halloween :)).  Sunt foarte multumita de el si as mai incerca ceva de la Jesus del Pozo, numai ca imi e teama sa nu dau peste ceva mai intens decat acesta si sa lesin instant folosindu-l!

Momentan nu stiu daca as mai vrea un parfum cu aroma de vata pe bat, nu cred ca i-as face fata oricat de dura ma dadeam eu in privinta parfumurilor puternice, foarte dulci! Urmatorul parfum pe lista mea era Obsession de la Calvin Klein, dar mai bine stau in banca mea si aleg ceva mai usor, floral, gen Rumeur 2 Rose de la Lanvin. Am un tip de piele pe care orice parfum rezista muuuult timp. Chiar si parfumurile de la Avon se mentin pana la 12 ore intens, pe piele! Altele rezista chiar si o zi-doua si deseori m-am confruntat cu dureri (usoare, ce-i drept) dupa 5-6 ore de cand m-am parfumat!


Dupa ce am primit cateva comentarii de avertizare cu privire la Effaclar Duo, m-am decis sa imi cumpar gelul de curatare fara sapun, imbogatit cu apa termala , Effaclar. Am zis ca probabil Duo este destul de astringent si recunosc ca mi-a fost putin teama cand m-am decis total sa il cumpar! Acest gel de curatare costa 42 de lei in Sensiblu si are 200 de ml. Ca miros si consistenta este identic cu gelul de curatare de la Clinique al prietenie mele, Dana (care este si foarte bun, de altfel!). Este suficient un bob mic ca sa obtin muuulta spuma. Observ ca are si un efect tonifiant, cred ca datorita apei termale din compozitie. L-am vazut si in varianta de 400 de ml, dar mi s-a parut foarte mare si am zis ca ar fi o pierdere daca nu ar fi pe placul meu! Momentan imi place foarte tare, dar astept sa mai treaca cateva saptamani pana sa ii fac un review detaliat! De vreo saptamana ma confrunt cu niste cosuri nemaivazute, formate pe sub piele, care sunt foarte dureroase, nu se vad, doar se simt si care nu pot fi stoarse (nu curge decat apa din ele). In momentul de fata am 8-9 pe fata! Toate au trecut dupa o singura utilizare a gelului de curatare, dar pielea de deasupra lor a ramas exfoliata si astept sa se desprinda odata!!!!

Comentarii

Unknown a spus…
Hmmm,pe mine i love love persista lejer peste 12 ore..
Toma Aurora a spus…
Dora, inseamna ca in cazul tau parfumul e si mai persistent. Pentru mine a fost genul clasic de apa de toaleta care disparea repede de pe piele (ce-i drept dura mai mult pe haine)! Dar mi-a placut aroma sa, asa ca m-am bucurat cand am simtit o aroma asemanatoare in cazul noului parfum cumparat!
Anonim a spus…
De unde ai luat parfumul?
Anonim a spus…
De unde iti cumperi produsele Essence? Stiu ca se gasesc peste tot in Germania, dar mi-e cam peste mana sa ii cer matusii mele sa imi cumpere ea si sa imi trimita pachet.
Alina a spus…
frumoase toate, in special sticluta parfumului :)

si eu am furuncule din acelea si trag de ele cate-o luna, dar de curand am aplicat pe ele unguent de galbenele si sa stii ca s-au tras mult mai repede.
Toma Aurora a spus…
De pe parfumus.ro!
Toma Aurora a spus…
Momentan exista doua standuri Essence in Bucuresti- unul in magazinul Obor si altul prin Crangasi (nu stiu sa iti spun exact unde, dar este tot in incinta unui magazin)!
Toma Aurora a spus…
Inseamna ca asta sunt-furuncule mici!!!!! Eu nu am mai avut in viata mea atatea deodata, incepusem sa cred ca e dintr-o cauza interna. O sa aplic sfatul tau pentru ca azi m-am mai pricopsit cu unul nou nout !
Anonim a spus…
Multumesc mult :*
Anonim a spus…
Sigur e .ro? ca nu imi merge linkul :(
Scuze ca te bat la cap :))
coco a spus…
pare interesant parfumul !
Toma Aurora a spus…
Da, este un parfum ok si cred ca este mai ales pe placul iubitorilor de arome fresh, fructate!
Paula a spus…
Buna !

Un pic pont: LRP Effaclar il gasesti mult mai ieftin aici:
https://comenzi.farmaciatei.ro/cosmetice/la_roche_posay/effaclar_gel_spumant_purifiant_piele_grasa_200ml-p10017310

Eu mereu compar preturile de la Sensiblu cu cele de la Farmacia Tei.

O seara placuta!
Caress a spus…
Buna, Aurora, cum vine asta "ulei" de dus ? Adica te speli sau nu cu el ? Cum se foloseste ?
Toma Aurora a spus…
Helllooooooo!

Da, exact ca un gel de dus se foloseste, doar ca lasa pielea foarte fina si parfumata! Face spuma ca un gel de dus, dar este mult mai catifelat!

Multi pupici!
Toma Aurora a spus…
Multumesc mult pentru informatie!


In Sensiblu preturile sunt mai mari, dar primesti pentru ele puncte pe card pe care apoi le poti folosi. Am mai gasit pe unele site-uri preturi mai bune ca in Sensiblu dar adaugand si costurile de transport ajungeam la acelasi pret!
Toma Aurora a spus…
Scuze, eu am fost de vina! Este www.perfumus.ro! Pup!
Caress a spus…
Of, eu am un tip de piele pe care nu persista mai nimic, decat daca este parfum de calitate si destul de concentrat si, evident, destul de scump. Multe dintre parfumurile cumparate nu le pot folosi deaorece nu simt absolut niciun miros cand ma dau cu ele. De aceea, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste parfumurile tari si dulci. Te pup !