2012- Anul culorii in moda


Nu stiu daca designerii cred cu tarie ca in 2012 va fi intradevar sfarsitul lumii, incat s-au grabit sa prezinte colectii cat mai viu colorate pentru anul proaspat debutat! Podiumul s-a umplut de zane diafane care au defilat gratios in rochii si tinute divine, proaspete si colorate ca niste cocktailuri fructate!











Principalele linii trasate in moda pentru 2012 sunt:

-articolele din dantela, fulgi, puf nude si beige;
-articolele coton candy, combinatiile pastelate de peach cu lila sau verde menta cu roz-vata-pe-bat :D
-articolele inflorate, incaltaminte cu platforme viu colorate si accesorizate cu flori din textil sau piele;
-rochiile si topurile sequin;
-accesorii viu colorate, inflorate;
-blana ramane la moda si in sezonul toamna/iarna 2012-2013, doar ca se va purta in nuante cat mai neobisnuite, pastelate (roz, bleu, verde, mov)!


Personal, preferatele mele, in acest an, au fost colectiile de la Blugirl! Mi s-au parut feminine, colorate, cochete si usor de purtat!

Comentarii

Blue Lady a spus…
imi plac noile trenduri, imi plac culorile nude si incaltaminte accesorizata cu flori si nu in ultimul rand dantela. se proconizeaza un an colorat, pe gustul meu.
Simona Tucu a spus…
In afara celor "blanoase" si "pufoase", imi plac toate foarte mult si nu m-as supara sa mi le ingramadesc pe toate in dulap, as vedea eu cum fac cu spatiul... :P
Gina Cristiana a spus…
Chiar ca sunt super colorate, dar imi plac. Daca tinem cont de tendinte vom fi niste bombonele dulci :)
ilda76 a spus…
M-a cucerit tinuta din a doua fotografie! De asemenea, imi place acea combinatie de vernil cu lila, imi plac imprimeurile florale cu acel aer diafan...
Pupicei, Aurora!:)
Toma Aurora a spus…
Si mie imi plac foarte mult culorile nude si articolele inflorate. Nu sunt genul de persoana care sa urmeze intordeauna tendintele, dar anul acesta recunosc ca as purta tot ce s-a prezentat pe podiumuri, evident, daca mi-as permite! Te pup, Ramo!
Toma Aurora a spus…
Simona, te inteleg perfect cum e cu spatiul din dulap! Eu impart sifonierul cu sora mea deci iti dai seama cat ne chinuim sa mai bagam cate ceva prin el :))Dar pana la urma cred ca le pun si prin pat si dorm intre hainute :D
Toma Aurora a spus…
Gina,ai dreptate! Vom fi ca niste fondante in acest an, daca ne luam dupa aceste colectii! Oricum eu sunt de parere ca orice femeie, chiar si cele trecute de 50 de ani, trebuie sa poarte haine cat mai colorate, chiar daca opteaza pentru croieli simple si elegante! Mi se pare ca petele de culoare ne intineresc si ne fac ziua mai vesela!
Toma Aurora a spus…
Ilduta, ti s-ar potrivi de minune cea de-a doua tinuta, pentru ca mi se pare ca este fix stilul tau (concluzie pe care am tras-o admirand pozele tale de pe forum :D)!

Rochita pe care ai luat-o de pe Asos, cea inflorate, se anunta a fi la mare cautare in aceasta primavara!!! Asa ca ai armele pregatite si vei porni la atac sa ii impresionezi pe cei din jurul tau cu aerul primavaratic! Pup!
Unknown a spus…
imi place! life is a candy :)