Mici cumparaturi de la Avon


Campania 2/2012 era ultima brosura din care putea plasa o comanda, fara sa fiu scoasa din program , dupa o perioada de pauza la Avon. V-am mai spus ca eu nu am clienti si ca fac doar comenzi personale sau pentru cativa prieteni apropiati si din aceasta cauza nu am mai activat.

Mi-am ales din Oferta pentru reprezentanti cel mai bun exfoliant pentru ten incercat pana in prezent: tratamentul pentru microdermabraziune Anew Clinical. Dupa parerea mea este cel mai bun produs de gen pentru o persoana cu un ten tanar. Sa nu va asteptati ca veti scapa de cicatrici sau de pete lasate de acnee in 2 luni, dar rezultatele chiar se vad in ceea ce privestee tonusul pielii si aspectul sau. Pentru probleme mai grave ale tenului singurele solutii pot fi : dieta sanatoasa, multa apa consumata, interventiile cu laser, medicatia specifica. Nu va recomand acest tratament daca suferiti de acnee, pentru ca are inclus in compozitie si anumite substante iritante. Il recomand pur si simplu ca produs de curatare profunda a porilor si de eliminare a celulelor moarte de la suprafata epidermei!

Am inceput sa il folosesc si pe umeri, pentru ca acolo am cateva urme lasate de o iritatie (cauzata de lipsa aplicarii cremelor cu FPS, de care am suferit acum 3 ani). Totusi, pentru pete, timpul este singurul remediu natural. Eu am avut pe umar o arsura severa provocata de o tigara cand eram in scoala generala (eram la o "seara distractiva"si m-am proptit cu umarul de o scrumiera, unde se afla o tigara aprinsa. Nu mi-am dat seama decat dupa cateva ore, cand am vazut ca pulovarul era ars in zona respectiva. Durerile au aparut abia a treia zi, pana atunci nu am simtit niciun fel de discomfort). Acea rana adanca mi-a lasat o cicatrice care a disparut total dupa aproximativ 6 -7 ani, fara sa aplic vreun traatament special. Pe antebrat am in prezent doua pete mari lasate de la o arsura cu suportul de lumanari (si in acest caz, durerile au aparut tot a treia zi si nu in momentul ranirii). Dupa ce am stat la soare 60 de zile, petele au devenit aproape invizibile si azi, la doi ani de la arsura, se vad foarte foarte putin. Sunt sigura ca in aceasta vara, dupa inca o tura de bronzat voi scapa total de ele. Soarele este un alt ingredient minune pentru petele grave, dar pe dea alta parte poate cauza complicatii, daca nu luati masuri corespunzatoare. Sfatul meu este urmatorul: in zona unde aveti petele nu aplicati creme de protectie solara, pentru ca pielea sa se exfolieze la suprafata (sa se cojeasca). Am vazut cazuri in care un spate plin de semne de acnee a devenit perfect, ca de bebelus, in numai o luna. Persoana respectiva a stat la soare pana i s-a cojit tot spatele. Toata pielea cu pete s-a exfoliat si spatele a redevenit superb! In cazul in care doriti sa faceti acest lucru in primul rand aplicati produse de protectie solara peste alunite!!! Acest lucru este extrem de important. Daca nu aveti alunite, nu uitati sa aplicati produse cu SPF pe restul corpului. De asemenea nu stati la soare intre orele 11 si 15 si aveti grija sa va protejati bine capul cu palarie/batic. Un alt sfat practic, pentru evitarea cancerului de piele este consumul ridicat de apa in timpul expunerii. Multi medici recomanda consulul a minim 1litru de apa pentru o ora de lenevit la soare. Este cea mai buna arma impotriva deshidratarii si slabirii pielii. Dupa ce pielea se va coji, inarmati-va cu mult iaurt pentru comprese sau cu frunze proaspete de aloe vera!


Imi pare rau ca am luat-o pe o carare si m-am luat cu vorba! Sa ma intorc la Avon!

In comanda am inclus un gel exfoliant Planet Spa. Nu va spun decat sa il incercati! Este exceptional! Este un exfoliant perfect! Eu il prefer in locul exfoliantului la 80 de lei de la Sabon! Fara indoiala acest produs va fi achzitionat de mine iar si iar. Imi pare rau ca nu l-am descoperit mai devreme. Ca sa vi-l descriu pe scurt: consistenta bogata, densa, sub forma de sare perfect maruntita. Curata pielea excelent, miroase placut si aroma este usoara!


In plus am mai luat doua produse esentiale pentru ingrijirea de zi cu zi: deodorant Far Away si unghiera. Urmatoarea comanda o voi plasa din C5 (din nou ca sa nu fiu exclusa din sistem :D) si deja am pus pe lista fondul de ten mineral,deodorantele On duty si un nou exfoliant Planet Spa.

Comentarii

Gina Cristiana a spus…
Nici eu nu am vanzari insa prefer sa imi iau cateva produse de ingrijire cu discount :) si eu voi face o pauza incepand insa din campania 5, pana atunci mai strag niste produse nou aparute ca sa nu imi mai stea gandul la ele. Si eu deabia astept deodorantul On duty.

:*
Ela a spus…
Gelul exfoliant sunt sigura ca este minunat,in general tot ce contine gama Planet Spa este bun.



Ai un award de la mine ;)
Toma Aurora a spus…
Ela, multumesc pentru premiu! :D
Toma Aurora a spus…
Uneori e mai bine sa luam si o pauza :D. D-asta m-am inscris si eu, ca sa beneficiezde discount, mai ales atunci cand cumpar produse de o valoare mai mare. In plus, sunt tot felul de oferte de care numai reprezentantii pot beneficia (programele motivationale, de exemplu).:*
Alexandra a spus…
Mi-am cumparat si eu tratamentul pt microdermabraziune si l-a folosit si sotul meu (el are niste pete de la soare). Deocamdata nu se vede vreo diferenta, deoarece l-am aplicat doar o data. O sa scriu la sfarsit pe blog. :*
Anonim a spus…
buna. eu abia acum am primit tratamentul pentru exfoliere si nu stiu exact cum sa-l folosesc. cea mai mare teama a mea ar fi ca produsul sa-mi irite tenul. de aceea vreau a te rog frumos sa-mi spui daca tu ai avut probleme de acest fel si la cate zile l-ai aplicat (pe cutie scrie la 2-3 zile, dar nu stiu cum e mai bn si nici cat de mare e cantitatea de produs). Deci cum ar trebui sa-l folosesc ca sa-mi ajunga si sa nu ma trezesc cu cine stie ce pe fata? Merci frumos!