Fashion: Tinute pentru barbati de la D&G


Se stie cata atentie acorda femeile hainelor, bijuteriilor, parfumurilor! Dar observ ca din ce in ce mai multi barbati devin preocupati de fashion, de cosmetica! Numarul masculilor de pe Lookbook.nu aproape ca l-a depasit pe cel al doamnelor si domnisoarelor care isi expun tinutele de zi cu zi!

La noi in tara nu am observat o modificare importanta fata de ceilalti ani si observ ca multi tineri se incapataneaza sa pastreze liniile modei generatiei trecute. In plus, oriunde ai merge observi tipare vestimentare: blugi slim si pulover cu baza gatului in V, sacou croit pe talie si pantaloni skinny (mai ales in randul barnatilor mai plinuti), la care se adauga un val mare de adolescenti adepti ai modei skater. Pe la unele licee am mai zarit si adolescenti foarte fashion, care se vede ca sunt la curent cu ultimele trenduri: pantaloni lejeri, indoiti pana deasupra gleznei, pulovere usoare, haine cu croieli slim, pantofi cat mai plati si simpli.

D&G a propus, in fiecare sezon, combinatii iesite din tipar pentru barbati! Din punctul meu de vedere este singura casa de moda care reuseste sa puna perfect in valoare silueta masculina, ascunsa de multe ori in haine prea largi sau prea fade.




Barbatul anului 2011 a fost fara indoiala cel mulatru! S-a inmultit numarul modelelor de culoare si barbatul gen Stromae a facut furori pe podium. Magazinele online si-au promovat hainele folosind astfel de aparitii!












Eu raman in continuare fana a genului western la barbati! Evident, nu oricui i se potriveste acest stil, dar pe modelele alese dupa spranceana arata senzational!




Pentru barbatii eleganti, care lucreaza intr-un cadru office, D&G propune tot haine stranse pe corp, cambrate,in culorile pamantului!


Si pentru acest sezon friguros, accesoriile sunt de nelipsit: caciuli pufoase, haine de blana, hanorace flausate,cizme polar, ghete groase, incalzitoare pentru gatsi blugi trash.

Moda pentru barbati ramane in continuare un subiect tabu pentru domnii din tara noastra, dar asta nu inseamna ca nu ne putem rasfata admirand superbele exemplare care defileaza pe runway, cu nonsalanta si mult dichis!

Comentarii

Anonim a spus…
>>La noi in tara nu am observat o modificare importanta fata de ceilalti ani si observ ca multi tineri se incapataneaza sa pastreze liniile modei generatiei trecute.>>

Ii prefer asa :/

In exemplele tale sunt impopotonati, iar stilul clasic intotdeauna li s-a potrivit mai bine barbatilor. Plus, la noi barbatii nu sunt asa de gay ca la ei (ex: creatorii de moda postati de tine).

Sper ca nu te deranjeaza commentul meu, e doar o parere.
Mi-am clatit bine ochii cu cativa barbati de aici , acum ma pot duce linistita la somn . Stiu sigur ca o sa visez frumos :))
Toma Aurora a spus…
Anonim, nu are de ce sa ma deranjeze! Este parerea ta si ti-o respect! Pentru mine niciodata o haina nu va eticheta un om drept gay (cu toate ca acest lucru nu este ceva rau si tine strict de orientarile si preferintele fiecaruia), dar va eticheta un metrosexual !

Sora mea tocmai ti-a intarit spusele, zicand ca nu si l-ar putea imagina pe prietenul ei atat de impopotonat! Sunt si eu de acord ca numai anumitor persoane li s-ar potrivi aceste haine si nu am dorit sa generalizez! :*
Toma Aurora a spus…
It's friday...oh, da, ce exemplare! Dar asta este meseria lor: sa ne incante cu frumusetea exterioara!
Anonim a spus…
If you would like to grow your familiarity just keep visiting
this web site and be updated with the most recent news update posted here.


my homepage diets that work fast for women