Faberlic is back!

Hello, dragelor!


Ati aflat ca Faberlic se relanseaza din nou pe piata romaneasca?
Pentru cei care nu cunosc detalii despre aceasta companie, va informez ca ea s-a retras din Romania in urma cu 4-5 ani.A fost un soc dureros pentru mine, care iubeam cu adevarat aceste produse.
Momentan nu au catalog in limba romana , dar il puteti vizualiza pe cel in rusa aici: https://faberlic.com/
Ca sa va faceti o idee despre preturi, impartiti rublele rusesti la aproximativ 9.

Am descoperit in noua brosura multe produse vechi, dragi mie, dar si foarte multe noutati.Gama anticelulita vad ca nu mai exista (poate la primavara o sa fie bagata din nou) si m-am intristat pentru ca mi-am amintit cat de eficiente erau gelurile exfoliante si criogelul (un gel racoritor, care distrugea in 4-5 saptamani celulita).

Am zarit si cateva dintre parfumurile vechi: Dona Felice, Aora, Kaori, Mon Roi, O feerique Sensuelle- arome de care am fost fascinata si pe care as dori sa le am in colectia mea de parfumuri.

Desi nu cunosc limba rusa, m-am inarmat cu un translator online de pagini web si am citit zeci de review-uri pe site-urile rusesti! Niciodata limba nu mi s-a parut un obstacol atunci cand am dorit sa ma informez despre cosmetice si haine. Am citit pana si pagini in chineza, japoneza si am survolat pe site-uri care de care mai intortocheate lingvistic.

O sa ma inscriu si eu, cu siguranta , la Faberlic, din nou! Probabil in luna februarie, probabil in luna martie... Cert este ca deja am un wish-list si abia astept sa reincerc aceste produse!














Comentarii

fashion doctor a spus…
noroc ca stiu rusa. sa stii ca am incercat cateva produse si chiar mi-au placut.mersi!
Alina a spus…
desi stiam de ei si pe vremuri nu am cumparat nimic de la ei. unde i-ai incadra? avon&oriflame sau yr? sau poate sunt superiori?
Simona Tucu a spus…
Eu nu am auzit niciodata de Faberlic, insa astept detalii de la tine privind produsele..
PUP!
Toma Aurora a spus…
Doamna Stella, chiar la dvs. ma gandeam cand am pomenit de limba rusa! Ma bucur ca v-au placut produsele. Si eu am fost multumita de ele si ma bucur ca au reaparut in tara noastra!
Toma Aurora a spus…
Alina, din cate imi amintesc eu erau peste Avon si Oriflame. Intr-un timp eram reprezentant la toate 3 zi colegii mei de liceu nu cumparau decat de la Faberlic :)). Nu am testat multe porduse, am prins doar 4-5 luni de activitate si pe vremea aceea imi cumparam doar din alocatie produse cosmetice. Nu pot sa ma pronunt exact, dar revin cu detalii!
Alina a spus…
ok, mersi :)

auzi, aurora, nu vrei sa fii si tu in grupul de beauty blogs pe facebook? ma mir ca nu te-am vazut pe acolo.
Toma Aurora a spus…
Simona, tin sa iti spun ca de la ei am avut cel mai minunat gloss de pe pamant :D. Nu mai exista in catalog, era auriu, foarte gros si rezistent. Cand l-am cumparat eu am platit 18 lei pe el-toata alocatia de pe vremea aia. Si sora mea, prietenele mele imi mai amintesc de el. Il imparteam toate si cred ca a fost singurul produs pe care l-am regretat cu adevarat cand s-a consumat.

O sa revin cu detalii cand voi cumpara primele produse!:*
Toma Aurora a spus…
Alina, nici nu stiam ca exista! O sa caut si ma voi inscrie! Multumesc!:*
Adina Aruştei a spus…
Imi amintesc de FL, inca mai am un creion de la ei. Sau l-am aruncat de curand.. :)
Poate incerc si altceva, daca tot voi avea ocazia :)
Alina a spus…
daca vrei, zi-mi facebookul tau. e acela pe care il am deja in lista?
Andreea Rizea a spus…
Buna...Am fost si eu reprezentant Faberlic acum câţiva ani...produsele sunt bunicele...din păcate lumea nu prea cumpără aceste produse pentru că pe piaţa românească nu ai loc de Oriflame şi Avon. Poate acum...că au mai apărut şi alte astfel de firme... lumea va fi mai deschisă şi vor încerca aceste produse.
wow...nici nu stiam ca au fost retrase..am fost si eu reprezentant vreo 2ani si intr-adevar odata de erau descoperite de clienti produsele, renuntau la Avon si Oriflame [:D] d'abia astept [:X] de dragul produselor, ma inscriu din nou ca reprezentant, desi nu mai vroiam sa-mi bat capul cu asa ceva niciodata [;))]
Toma Aurora a spus…
Cosulet colorat, si eu ma inscriu tot pentru uz personal. Nu as putea sa stau sa mai strang iar banii, sa ma incurc cu zeci de clienti. Ar fi o bataie prea mare de cap! Ai dreptate, era mult pana incerca lumea ceva de la ei. Tin minte ca intr-o campanie am avut vreo 40 de creme anticelulitice in comanda, dupa ce o colega de-a surorii mele incercase una si se declarase incantata. Si cremele respective costau 10-15 lei in catalog, mult mai ieftine decat cele de la firmele concurente. Aveau niste ambalaje verde aprins cu capace fucsia! Divine!
Toma Aurora a spus…
Da, conteaza foarte mult si de numarul reprezentantilor. La noi in liceu, pe vremea aceea, eram doar 2 reprezentanti. La avon erau 5-6 in fiecare clasa, deci aproximativ 100 la nivelul liceului. La oriflame erau alte cateva zeci. E mult pana convingi pe cineva sa cumpere, ca apoi sa vada intradevar daca merita sau nu sa mai comande. Tin minte ca am avut un real succesc, ca reprezentant Faberlic cu un gel de dus cu aroma de ciocolata si visine. A fost o schimbare binevenita pentru clientii mei Avon si Oriflame! Acum acel produs nu mai exista, dar sunt sigura ca si noile produse lansate, cu arome de prajituri sunt bune!
Toma Aurora a spus…
Meg, iti urez sa dai numai peste produse care sa te multumeasca!:*
Unknown a spus…
Am auzit si eu de Faberlic in perioada liceului,deci acum mult ani.Sunt incantata,cel putin cateva parfumele trebuie sa fie ale mele anul asta .Multumesc de news!
Toma Aurora a spus…
Cu mare placere, Endre!
Toma Aurora a spus…
Alina, am gasit grupul. Am trimis deja cerere!Merci inca o data (EbonyVintage sunt pe FB)
Alina a spus…
te-am adaugat si in alte doua grupuri! :)
alexandra a spus…
buna.te urmaresc de ceva timp si ador blogul tau,si tu esti o scumpa.am si eu o intrebare,vazand ca si tu adori sabon.am luat si eu un voucher 50%sabon,daca cumpar de 250lei,adik redus 125 primesc transportul e gratuit?si cam ce produse mi-ai recomanda,avand in vedere ca iubesc vanilia,lavanda.sper sa nu fie deranjul prea mare,daca ai putea sa-mi raspunzi,te pup cu drag
Descude a spus…
Auzisem de aceasta firma,insa niciodata nu am avut curajul sa comand.Abia astept sa ne arati produsele pe care le vei lua:)
coco a spus…
sa ne tii la curent :)
Georgiana a spus…
Cu siguranta am auzit si eu de Faberlic prin liceu, dar nu-mi amintesc sa fi folosit nimic de la ei. Produsele arata foarte bine pe site si preturile sunt medii.
Abia astept sa vad ce vei cumpara, ca sa ma inspir :D
Toma Aurora a spus…
Buna Alexandra!

In primul rand iti multumesc pentru aprecieri! :*

Comanda de pe site-ul Sabon trebuie sa fie de minim 250 de lei ca sa beneficiezi de transport gratuit, adica sa iti comanzi de cel putin 500 de lei (valoare intreaga, fara reducere).

Daca iti place mirosul de vanilie iti recomand sapunul lichid exfoliant cu vanilie (41 lei-300 ml), spuma de baie (miroase mai frumos decat gelul de dus din aceeasi gama- 48 de lei pentru 375 ml),dar si produsele cu patchouli-lavanda-vanili. Le poti vedea aici:
http://www.sabon.ro/shop/ro/produse/cautare/pag_3?search_kw=vanilie


Cu lavanda au si un gel de dus in combinatia lavanda-trandafir, dar mirosul mi se pare asemanator cu cel al berii. Nu se disting foarte bine notele de lavanda.


Pentru hidratare iti recomand gelul serbet de corp cu vanilie si cocos (este usor, se absoarbe imediat, are o textura deosebita) sau cremele de corp la borcan (daca doresti ceva mult mai hranitor decat un gel): cu vanilie, lavanda si mere (a avut sora mea exfoliant in aceasta combinatie-foarte placut mirositor) sau patchouli-lavanda-vanilie!


Te pup si daca mai ai intrebari, aici sunt!
Toma Aurora a spus…
Da, Descude, le voi posta imediat ce le voi primi!
Toma Aurora a spus…
Promit solemn :D
Toma Aurora a spus…
Si eu sunt curioasa sa vad cum percep acum, dupa atatia ani, calitatea lor!
Anonim a spus…
Buna seara stimta doamna ,
Am si eu cateva intrebari ?
Daca as dori sa ma inscriu unde ma pot inscrie?
In cat timp vin produsele?
Persona sau persoanele care au adus din nou faberlicul vorbesc romaneste sau ruseste ?
Eu am folosit produsele, imi luam din Rusia si era foarte scump transportul, ajungeam la 100 ron transportul doar pentru 6 produse.Ma bucur ca a revenit in romania pentru ca asa reduc costurile.Oricum eu am citi planul de cariera si e fantastic.Astept raspunsul dumneavoastra !
Toma Aurora a spus…
Anonim, eu am fost contactata de un coordonator Faberlic, cu care am discutat in limba romana. Iti voi lasa adresa de mail (claudia.faberlic.ro@gmail.com). Mie mi-a raspuns in timp util la foarte multe intrebari referitoare la preturi si modul de inscriere.


Pentru a te inscrie ai nevoie de o copie dupa buletin si de o comanda minima de 80 de lei (aceasta sa fie valoarea inainte de plicarea reducerii, adica vei plati pentru ea in jur de 50 de lei ). Transportul produselor dureaza cca. 4 zile si taxele de transport sunt de 8 lei. Discountul este de 35% pentru orice comanda! Astazi,pe 29 ianuarie se incheie campania 1/2012 si de maine intra in drepturi urmatoarea brosura (2/2012).


O zi minunata iti urez!
Toma Aurora a spus…
Am uitat sa precizez ca acea copie dupa buletin trebuie trimisa online, sub forma de fotografie sau de imagine scanata!
Anonim a spus…
Si eu am folosit produsele Faberlic si sunt incantata ca au revenit in Romania.M-am inscris deja si astept sa-mi ajunga coletul.Referitor la planul lor de marketing,pot spune ca este foarte bun,asadar daca este cine interesat de inscriere va las e-mailul meu:catalinagramada@yahoo.com
Toma Aurora a spus…
Catalina, te rog sa ma tii la curent cand iti ajunge pachetul. Sunt interesata in special de durata livrarii. Te pup si iti multumesc!
Anonim a spus…
O sa te anunt.Imi place blogul tau,e super,felicitari.
Maya a spus…
Eu vreau Aoro mult de tot, dar nu stiu daca totusi merita sa ma inscriu pentru a-mi comanda un singur parfum. Trebuie sa strang bani pentru alte lucruri acum. Dar tot nu renunt la Aoro. :))
PS. Nu ai cumva drum prin Bucureti zilele astea? :"> Am vazut o pereche dementiala de botine de la BB Up dar nu mai sunt pe stoc in magazinul online si erau la reducere, dar Moldova mea draga nu are BB Up si muuulte alte magazine carora le duc lipsa :(
Ramo a spus…
Auzisem in liceu de aceasta firma de cosmetice insa nu am comandat niciodata, acum ca am vazut comentariile de aici ma tenteaza si pe mine sa imi fac o comanda. Sper sa fie o investitie buna.
Anonim a spus…
Azi am primit e-mail ca voi aveam produsele pe 5 februarie,abia astept parfumul Aora,si un creion de ochi.
Toma Aurora a spus…
Super! Ai plasat cumva comanda din brosura 2/2012? :*
Toma Aurora a spus…
Ramo, eu zic ca merita sa faci o incercare. Nu ai multe de pierdut. Din ce imi amintesc eu produsele lor de ingrijire a fetei erau foarte bune, produsele pentru par, pentru ingrijirea corpului, vopseaua. Despre cele de machiaj nu pot vorbi, pentru ca am avut doar un luciu de buze (senzational)!
Anonim a spus…
buna, sunt maria din cluj si as vrea sa ma inscriu si eu. imi poti spune unde gasesc catalogu? am folosit si eu produse de la faberlic cand a mai fost in romania si mi-au placut foarte mult produsele. pupici si astept un raspuns.
Toma Aurora a spus…
http://reprezfaberlic.ucoz.ro/

Aici vei gasi toate detaliile. Catalogul este momentan in limba rusa, dar cu putin noroc te descurci. daca preturile sunt in ruble (gen 199p), imparte suma la 9 pentru a afla pretul in ron. pup
Ramo a spus…
am vazut ca au multe produse cu ciocolata preferata mea, deabia astept sa fac o comanda!
Anonim a spus…
Buna Marya !Daca ai drum prin Bucuresti,te pot ajuta cu un parfum Aora fara sa te inregistrezi.Daca esti interesati te rog sa ma contactezi pe adresa de email faberlicromania@yahoo.com

O zi frumoasa si mult succes !
Caty a spus…
Azi am ridicat comanda Faberlic de la posta.Prima impresie despre produse:creionul de ochi e super,nu se intinde,traseaza o linie fina,nota 10.Parfumul Aora miroase divin,din pacate pe mine mirosul nu a persistat foarte mult,dar nu spun ca ar fi parfumul de vina,mai degraba Ph-ul meu.
In concluzie sunt multumita.
Toma Aurora a spus…
Caty, multumesc pentru aceste informatii. Abia astept sa comand si eu primele produse de la ei! Te pup!
Caty a spus…
Avem catalogul in lb romana.Il puteti vedea pe situl www.jobcosmetice.ucoz.ro
In curand veti putea rasfoi catalogul Faberlic C7/2012 in limba Romana la http://reprezfaberlic.ucoz.ro/index/catalog_online/0-12
Aurora, astept sa imi trimiti actele pentru inscriere. Daca nu ne inmultim si nu facem comenzi, nu vom avea nici catalog tiparit si nici Faberlic in Romania. Astept datele de inscriere la adresa de mail claudia.faberlic.ro@gmail.com
Deena a spus…
Cat timp au fost pe piata m-au tot tentat si n-am luat nimic de la ei.Acum am dat de postarea asta a ta si VREAAAAU, dar de unde scot eu reprezentant Faberlic??:))
Unknown a spus…
Faberlic Romania oficial are urmatoarele date de contact:
blog : www.faberlicromania.blogspot.ro
email : romaniafaberlic
pagina Facebook :/www.facebook.com/FaberlicRomania
yahoo messenger : faberlicmm
skype : faberlicmm
Va asteptam cu drag sa deveniti consultanti !