Comanda Boohoo.com


Pe 30 decembrie am plasat prima mea comanda pe Boohoo.com ,mai mult pentru a profita de mega-reducerile de sezon. Stiam de la fetele de pe Youtube ca acest site are o calitate destul de slaba in ceea ce priveste materialele, fata de Asos, Dorothy Perkins si Topshop. Dar am zis ca merita sa fac o incercare, macar sa ma potolesc pe viitor si sa nu mai suspin uitandu-ma pe site-ul lor.

Din punct de vedere al livrarii, cei din Uk au fost foarte promti si nu am intampinat probleme. Comanda a fost confirmata pe 3 ianuarie si azi a ajuns la mine la posta. Cand am deschis pachetul m-am convins de cele spune de alte persoane: design frumos, materiale slabe calitativ.  Cel mai mult m-a deranjat faptul ca am platit pe transport si pe comisioanele Paypal mai mult decat pe haine(Boohoo a fost singurul site international care mi-a respins si cardul Visa Electron si pe cel Mastro si nu m-a lasat decat sa platesc prin Paypal- unde am platit la o rata de schimb de 5.3 lei o lira+ comisionul de 2 euro pe tranzactie, specific Paypal).


Reducerile prinse au fost semnificative: pe rochita am platit doar 3 lire (70% reducere) si pe cizmulite 5 lire. Sincer, nici nu cred ca ar merita mai mult decat pretul redus si ii compatimesc pe cei care comanda haine full-price.


V-am pus si o poza cu rochita asa cum arata pe site, ca sa faceti o comparatie.Din punctul meu de vedere nu exista absolut nicio diferenta, doar ca tipul materialului lasa loc de interpretari. Imprimeul cu trandafiri este foarte frumos, modelul este superb, materialul este destul de gros, dar este prost cusut si presimt ca se va decolora repede!

Una peste alta, rochita arata foarte frumos, se aseaza bine in zona sanilor (am luat masura 14 numai pentru ca sa nu ma stranga la sani, desi in general port masurile 6-10 la hainele din UK). Nu de alta, dar nu aveam de gand sa apar ca Sanziana Buruiana pe strada (nu am nimic cu ea, chiar imi plac sanii ei mari, dar nu imi place cum imi sta mie cu ei scosi pe afara).



Si asa arata cizmutele! Sunt dragute,pufoase, dar nu le pot purta decat atunci cand nu ploua sau ninge, pentru ca s-ar face leoarca in cateva minute. Eu mi-am luat marimea 3, adica 36 conform masurilor noastre si imi intra in picior!

Voi mai comanda de pe Bohoo? Nu, cu siguranta nu! Cu cei 90 de lei pe care i-am platit in total, imi puteam lua ceva mult mai de calitate de pe Asos,Miniprix sau vintage! Dar macar m-am convins de acest site si nu v-il recomand, decat daca cautati ceva frumos, care  sa reziste doar la cateva spalari.


O sa va tin zilele acestea la curent si cu comenzile de pe Asos si Dorothy Perkins. Toate hainele pe care le am pana acum de la aceste firme au fost de calitate foarte buna,bine exectutate, rezistente la spalat. Chiar azi am primit o rochita marca Asos,comandata de pe Miniprix si o sa va pun poze ceva mai incolo.



Comentarii

Cupcake Splendens a spus…
e foarte frumusica rochita,dar daca tu zici ca materialele folosite sunt slabe...
sa le porti cu drag si sa se poarte frumos! :)
stiu ca senzatia e aiurea cand platesti pe transport si alte comisioane mai mult decat pe produsele in sine, dar din cate vad eu, ti-ai cumparat 2 piese la un pret foarte bun: cizmulitele astea imitatie de UGG-uri sunt cam 50-60 de lei si pe la MiniPrix si prin bazarele din Bucuresti (si peste 200 de lei in malluri, desi tot imitatii sunt!!), iar o rochita draguta cu 30 de lei e un adevarat chilipir! :)

insa cu siguranta o sa-mi amintesc de recomandarea ta cand mai balesc pe boohoo la ore tarzii din noapte :)))
Gina Cristiana a spus…
Ai platit foarte mult insa pana la urma tot iti cumparai ceva de acolo sau ramaneai vesnic cu gandul..asta este o sa sti pe viitor sa te feresti de ei. Oricum, sa le folosesti cu mare drag , sunt dragute cizmulitele si rochita :*
Andreea♥ a spus…
De cand ma tot gandesc daca sa comand sau nu de pe Boohoo.com,acum m-am lamurit,daca calitatea hainelor nu este foarte buna mai bine ma abtin. Rochita arata foarte bine,la fel si cizmulitele! Sa le porti cu placere!
Liliana a spus…
Sa le porti sanatoasa! Iti sta foarte bine cu rochita!
Toma Aurora a spus…
Cupcake, arata bine, dar asupra modului de confectionare si a materialului nu vreau sa ma pronunt:D
Toma Aurora a spus…
Pisicuto, adevarul este ca in mall cu 90 de lei nu iti iei decat un tricou banal si o pereche de sosete, dar eu ma gandeam ca decat sa dau banii astia pe boohoo,mai degraba luam o rochie de pe Asos, unde stiam deja ce calitate au produsele. Dar nu sunt chiar asa super dezamagita, pentru ca stiu ca am sa le port. Sunt genul de lucruri pe gustul meu, asa ca nu voi ezita sa le imbrac!


Si tu ai acest obicei de a bantui noaptea pe site-uri? Mai stiu cateva cucuvele(printre care si eu, o cucuvea mai mica, mai putin impatimita):D
Toma Aurora a spus…
Gina, multumesc!

Poate ca as fi dat vreodata o comanda mai mare si asfi ramas cu buza umflata! Am cumparat eu lucruri mult mai urate cu banii astia si tot nu m-am plans. Acum stiu, o sa ma feresc pe viitor!
Toma Aurora a spus…
Andreea, eu nu iti recomand sa iti cumperi. Mai bine dai o tura pe la magazinelele de cartier. Calitatea este cam aceeasi, sa stii!
Toma Aurora a spus…
Liliana, merci mult! :*
Dragute lucrurile cumparate! Pacat de calitatea slaba, dar c'est la vie, macar ai incercat si stii pe viitor.
Eu nu am facut niciodata comenzi pe site-urile din afara, dar m-ar tenta. Problema este ca nu stiu procedura si mi-ar fi greu daca ar trebui sa merg la posta vamala. Din cate am inteles comenzile de pe Asos sosesc la posta normala, la Dorothy Perkins nu stiu.
Mi-ar fi util daca ai putea face o postare cu pasii pe care trebuie sa ii urmezi atunci cand dai o comanda pe site-urile din afara (din cele experimentate de tine), ce taxe sunt, la ce posta ajung coletele si parerea proprie :).

Te pup, sa porti sanatoasa lucrurile cumparate!
Jade a spus…
Buna! Eu am o intrebare in legatura cu plata. Despre ce taxa de 2 euro per tranzactie vorbesti? Eu am platit de mai multe ori cu Paypal si nu mi-a luat nimic in plus, stiam ca suma de 2 euro ti-o ia daca ai bani in contul de Paypal si vrei sa ii transferi in contul tau din banca; poate s-a schimbat ceva recent si nu stiu eu. O zi frumoasa!
Toma Aurora a spus…
Gabrielle, orice este comandat din spatiul UE (asos, boohoo, dorothyp., topshop, fragrancedirect) vine direct la posta locala, fara sa platesti vreo taxa, indiferent de valoarea cumparaturilor. Doar la pachetele din afara UE pot sa apara neplaceri (TVA,taxe vamale). O sa detaliez in viitor:*
Toma Aurora a spus…
Jade,la tranzactia facuta mi s-a scris astfel pe pagina contului:

paypal transfer to boohoo.com- 81 lei
aditionat paypal taxes : 7 lei
VAT taxes: 3 lei


Adica pentru un transfer de 15 lire am platit 90 de lei. Nu stiu exact care este treaba, probabil aceasta taxa s-a datorat faptului ca am un cont deschis in ron si nu in alta valuta. Mentionez ca taxa initiala de 1,5 euro pt deschiderea serviciului paypal mi-a fost returnata, deci nu poate fi vorba de ea.
Multumesc pentru raspuns :).
Cat de curand, o sa-mi fac si eu curaj sa comand niste hainute de pe site-urile din afara pentru ca sunt prea tentante.
Andul. a spus…
Salut. De calitatea hainuteleor de la New Look ce spuneti? Vreau sa imi fac comanda de acolo dar imi e sa nu arunc banii degeaba. Iti multumesc pentru postul asta, am sters o lista intreaga cu produse pe care vroiam sa mi le achizitionez.
Toma Aurora a spus…
Andul. nu stiu ce sa zic despre New Look...nu amplasat comanda pe site-ul lor. Dar din ceea ce am vazut in magazinele New Look de la noi sunt ok....superioare fata de produsele BooHoo!
dana a spus…
Salut,am facut si eu acum comanda pe bohoo,si nu pot sa inteleg daca a fost acceptata,ajutati-ma va rog!am facut traznzactia prin card MasterCard,mi s-a emis ordinul de plata tot,dar cand intru in istoricul comenzii nu stiu de ce imi arata ca nu am palsata nici o coamnda: ,,Your current store credit balance is: £0.00
You have not placed any orders."sau se proceseaza comanda si de aia imi apare asa?
MC anticipat!
Toma Aurora a spus…
Buna, Dana! Dacă în istoric nu apare nicio comandă înregistrată, trimite-le un mail cu print screenul tranzacției pentru a recupera banii ori pentru a valida comanda.
Mie,de exemplu, imi apare astfel, pentru comanda plasată pe site în decembrie 2011.

Your current store credit balance is: £0.00
Your Recent Orders

Order Date 30-12-2011
Order Number 6378247
Order Status Dispatched
snejana a spus…
Hey hey
Si eu am comandat o rochita de pe boohoo, calitatea materialului a fost intr-adevar jalnica, am trimis inapoi si pe langa faptul ca am platit destul de mult posta, banii pe ea nu i-am mai vazut never ever.
Am tot trimis emailuri si am primit de fiecare data inapoi un email prin care mi se zice ca in 24 de ore sau cel tarziu 48 o sa primesc alt email prin care o sa pot sa intru in legatura cu un ..angajat.
Nu s-a intamplat asa ceva desi am trimits mai bine de 10 email-uri.

Eu sunt foarte dezamagita de site si din punctul meu de vedere va recomant sa nu comandati.