Review ELF: kit pentru sprancene si pudra iluminatoare Sun Kissed


O sa va vorbesc astazi despre ultimele doua produse ELF incercate: kitul pentru sprancene-nuanta Medium si pudra iluminatoare pentru fata-nuanta Sun Kissed. Le-am comandat de pe site-ul ELF , pe langa alte produse cumparate pentru a le face cadou de sarbatori.


Pentru ca am prins o perioada promotionala, am platit cu 25% mai putin pentru fiecare produs comandat. Astfel incat pentru cele doua obiecte fotografiate am platit 20 de lei ( cu 6 lei mai putin decat pretul standard). Sunt incantata de amandoua, dar trebuie sa recunosc ca paleta pentru sprancene m-a bucurat mult mai tare. Dar sa le luam pe rand...

 Inainte:
 Dupa:

Kitul pentru sprancene se prezinta ca o mini-trusa formata din doua nuante: un maro inchis sub forma de crema si un maro deschis sub forma de pudra. Alaturi avem o pensulita cu doua capete: unul rotund (gen  pensula C ) si altul taiat oblic (gen angled brush). Pentru ca am facut prostia de a-mi taia sprancenele, acestea au un aspect de arici-pogonici si pe alocuri chiar se vad spatii libere. Din cauza ca am scurtat firele de par acestea au devenit foarte aspre si mi-au aparut si cateva bubite in jurul sprancenelor, care acum au mai disparut, dar in urma cu o saptamana erau imense si ma usturau ingrozitor. Asa ca de acum inainte, mai degrama le smulg decat sa le tund :(.


Cum am inteles eu ca se foloseste acest kit:
-prima data am tras o linie provizorie cu fardul-crema, utilzand pensula in unghi;
-apoi am umplut cu fard-pudra toate spatiile lipsa, tot cu pensula in unghi;
-la sfarsit am aplicat fard-crema cu pensula in forma de C.


Nu ma pricep deloc la conturarea sprancenelor, am avut un singur creion pentru asa ceva, de la Avon, cu care ma dadeam cum ma pricepeam. Cu acest kit efectul obtinut este foarte natural si produsul este foarte usor de utilizat, chiar si de un incepator.

Pretul standard al kitului este de 18 lei si mie mi se pare un produs foarte bun, accesibil, caruia ii acord calificativul maxim.



Pudra iluminatoare este egala cu zero pentru mine, daca o aplic direct pe obraz. Dar daca folosesc un blush inainte efectul este total altul. Aplicat fara o baza, acest produs nu se vede tocmai uniform, pentru ca are tendinta de a se fixa in locul unde dam prima data cu pensula. Dar peste pudra sau fard de obraz, efectul obtinut este radiant, sublim. Din pacate nu am facut si o poza incercand varianta cu blush, dar am pus poze in postari mai vechi, in care am utlizat tot un iluminator ELF (cel in 4 culori, din gama Studio) peste un blush Yves Rocher:


Tragand linie,sunt multumita de ambele produse. Preturile lor sunt mici si acest lucru nu poate decat sa ma bucure si sa ma determine sa mai comand si pe viitor cate ceva!

Astazi am primit si coletul de la Triodeluxe, cu produsele pentru par. O sa fac maine o postare, dupa ce le voi folosi o data. Sticla de balsam este uriasa, poate fi folosita pe post de arma alba :D. Am citit cateva reviewuri despre produsele Anian si pe Google Espana si toata lumea le ridica in slavi. De asemenea, fetele de la noi din blogosfera au fost multumite de aceste produse. Balsamul pentru par este potrivit pentru co-wash pentru ca se aplica si pe scalp (banuiesc ca e silicone free si de aceea nu se depune pe radacini si nu ingrasa parul). Revin maine cu poze si cu primele pareri!


Comentarii

Anda Zelenca a spus…
Sun Kissed is my favorite!:X
Gina Cristiana a spus…
Am amandoua produsele si din pacate pudra sun kised nu am apucat sa o incerc insa mi-am luat-o pentru ca am vazut numai pareri de bine despre ele. Kitul de sprancene il folosesc din aprilie si nici nu se cunoaste ca il folosesc zinic :)) te va tine o gramada. Uneori folosesc doar pudra si cu rimel transparent peste si arata la fel de bine.
:*
cristina a spus…
Am si eu balsam anian si nu mi se pare bun. In primul rand e prea subtire, imi curge printre degete si in al dolilea rand dupa un timp se brazeste (nu prea gasesc alt cuvant acum, se formeaza mici cocoloase prin el).
Poate tie o sa iti placa, dar eu nu suport un balsam subtire :)
dedeea a spus…
Pudra Sun kissed e perfecta pentru mine:) O folosesc pe post de bronzer si obtin un look foarte fresh,parca ,,atins de soare'':x Am sa o cumpar mereu si mereu.
Hmmm , eu sunt foarte multumita de Sun Kissed si nu aplic nimic inainte. Se vede foarte intens pe tenul meu . In legatura cu fardul de sprancene , trebuia sa aleg intre elf si cel de la essence si l-am ales pe cel din urma . Sa le folosesti sanatoasa!:*
PS : Nu esti singura care si-a ciuntit sprancenele :)) Prin clasa a 6 am dat cu lama pe langa o spranceana si am retezat o parte fix in mijlocul ei .Nici in ziua de azi nu a crescut par acolo :)) de aceea sunt dependenta de conturatul lor ..
Toma Aurora a spus…
Anda, am vazut ca folosesti pudra in tutorialele tale:*
Toma Aurora a spus…
Ginutza, ce ma bucur ca este asa longeviv. Creionul meu de la Avon ma tine cam o luna, daca il folosesc zilnic. Imediat se consuma. Eu nu am niciun rimel transparent momentan, ca as fi incercat si varianta ta! :*
Toma Aurora a spus…
Cristina, l-am folosit aseara si eu sunt multumita de el. Nu este el foarte dens, dar descurca foarte bine parul. Eu l-am lasat cam 5-10 minute in cap. Sper sa nu se schimbe compozitia sa in timp....am mai avut balsam care s-a branzit:((
Toma Aurora a spus…
Dedeea, eu am luat-o mai mult pentru ca mi-a placut cum se vede la sora mea- ea o foloseste de foarte mult timp. Dar am observat ca acum i-au mai schimbat formula, in sensul ca nu se mai ia asa multa pe pensula. Inainte, retin ca imediat consuma sora mea o cutie!
Toma Aurora a spus…
It's Friday si eu am facut un experiment cu lama intre sprancene (imi era sila sa smulg tot puful de acolo). Din pacate nici mie nu mi-au mai crescut de cat 1 fir-doua in aceasta zona si tare as vrea sa fie mai multe:(

Si kitul de la Essence am citit ca este bun, deci nu cred ca ai facut o alegere gresita :*
Mihai a spus…
Uite aici un voucher de 15% reducere pentru cumparaturi in magazinul ELF: http://oferte-speciale.info/cupon-15-la-suta-reducere-eyeslipsface-elf