Prima mea comanda de produse Anian


Persoanele vinovate pentru aceasta comanda sunt: Simona, Adyna, Georgia, Dorina, Clara si multe alte fete de la noi din tara si din afara granitelor, pe blogurile carora am citit atatea descrieri pozitive legate de produsele Anian, comercializate pe site-ul Triodeluxe.

Comanda am dat-o mai mult de nevoie, pentru ca ma confruntam cu un sampon si un balsam bio care imi uscau foarte tare parul si il faceau sa arate foarte deteriorat. Asa ca aveam nevoie urgenta de un balsam si de o masca, care sa repare stricaciunile facute si de un sampon bland, care sa nu imi incurce parul si sa il curete bine. Spun ca vroiam sa il curete bine pentru ca inainte de fiecare samponare folosesc foarte mult ulei vegetal (de cocos, argan, migdale dulci), pe care il las sa actioneze cel putin 8-12 ore nu doar pe lungimea parului ci si pe scalp.

Aseara am folosit pentru prima oara produsele Anian comandate si asa cum v-am promis, revin cu primele impresii. Samponul pentru stralucire miroase identic cu Pantene Pro-V si are exact aceeasi consistenta cremoasa. Face spuma multa, dar nu din aceea care usuca parul....mai degraba pare sa descalceasca suvitele incurcate. Din punctul meu de vedere este la fel de eficient ca si samponul termic Kerastase, doar ca are un pret de 10 ori mai mic. Va dati seama ca nu am niciun fel de interes sa il laud, mai ales ca nici nu l-am primit spre testare, ci l-am platit. Eu imi dauseama de calitatea unui sampon de la prima folosire. Nu mi s-a intamplat niciodata sa imi placa sau sa imi displaca la inceput iar apoi sa imi schimb parerea, in cazul acestui tip de produs cosmetic.

Pret: 16 lei/400 ml

Balsamul pentru par cu masline m-a impresionat initial prin cantitate (1000 ml!!!). Stiam ce cantitate are cand l-am comandat, dar nu imi imaginam sa fie asa urias :D. L-am comandat pentru ca stiu ca multa lume il foloseste pentru co-wash: este un balsam nu foarte dens care se aplica si pe scalp, se lasa cateva minute, iar apoi se clateste. Miroase placut, a ulei de masline si a ceva floral. Descurca parul foarte bine si nu il imbacseste deloc. Gratie cantitatii sale foarte mari poate fi folosit din belsug :D. Eu il consider un balsam de calitate medie, foarte foarte convenabil ca pret. Sper sa isi pastreze calitatile pana la final....si daca acest lucru se va intampla, cu siguranta va ramane balsamul meu favorit!

Pret: 18 lei/ 1000 ml


Si am ajuns si la masca de par pentru stralucire. Daca balsamul nu este foarte dens (dar nici nu curge din par, nu va faceti probleme), masca este foarte consistenta. Mirosul este identic cu cel al samponului, de Pantene Pro-V. Masca se tine in cap tot cateva minute (nu se specifica exact cat- eu am stat cu ea cam 10 minute), apoi se clateste. Initial, mi-am dorit masca leave-in, dar din pacate aceasta nu se afla in stoc momentan. Cu siguranta mi-o voi lua si pe aceea, pentru ca de aceasta sunt foarte incantata.Ultima masca cumparata a fost cea de la Gliss (Ultimate Repair- am luat-o inainte sa o primeasca fetele spre testare,altfel cu siguranta nu o alegeam de pe raft). Mi-a lasat o impresie asa de proasta incat si masca de la Avon mi s-a parut o binecuvantare in locul ei!

V-am spus in trecut ca masca mea de par preferata a fost cea de la Wella pentru stralucire. Din pacate pretul mi se pare destul de mare ca sa mi-o pot cumpara lunar (cca. 60 de lei/150 ml), se consuma repede (ca orice masca) si de aceea prefer sa caut variante mai accesibile.


Trebuie sa mentionez si faptul ca de doua saptamani folosesc ulei de cocos (in special) in mod regulat. Cu siguranta si acest lucru a avut un cuvant de spus in refacerea parului si in imblanzirea firelor uscate si rebele. Dupa doua luni de folosire intensa a placii pot spune ca parul meu a devenit la fel de moale ca inainte, in numai cateva zile. Uleiul de cocos este cu adevarat miraculos pentru par si de aceea merita un review detaliat in curand. Imi pare rau ca nu am facut o poza parului acum doua saptamani ca sa vedeti cat de rau se uscase, dar va las o poza nemodificata, facuta acum o ora parului natural, prins in mot fara sa fie indreptat si fara sa aplic vreun produs dupa spalare:




O sa va vorbesc si despre produsele Anian mai pe larg dupa ce o sa le folosesc, momentan ma bucur de parul meu foarte moale si lucios. Uitandu-ma la aceasta poza ma gandesc foarte serios sa returnez vopseaua primita spre testare de la Palette. Din fotografiile pe care le-am vazut, este mult mai inchisa decat ce arata ei pe cutie si nu as vrea sa ma trezesc  bruneta.

Ultima data m-am vopsit cu Saten Ciocolatiu de la Avon si mi-a placut ca mi-a iesit fix ca pe cutie, adica o culoare aproape identica cu nuanta parului meu. Vopseaua de la Avon e adevarat ca nu face schimbari spectaculoase, dar pastreaza parul natural si nu ma pot plange ca acum, la doua luni de la ultima vopsire, nuanta a devenit stearsa.

Nu stiu daca ati patit acest lucru, dar eu am avut cateva expediente cu anumite vopsele care imi creau dependenta. In sensul ca dupa 3-4 saptamani de la vopsire era obligatoriu sa ma vopsesc din nou altfel parul se facea ca o sarma (exact ca cel afro, nu exagerez) si doar dupa vopsire isi revenea. Din aceasta cauza apreciez vopseaua Avon, dar si pe cea de la Garnier: nu sunt ele foarte rezistente, nu ofera un rezultat spectaculos, dar stiu ca peste 3 spalari voi avea aceeasi culoare in cap si ca nu voi auzi remarci gen "Ti s-a dus vopseaua.....nu mai se vede ca la inceput!".

Cand ma vopsesc, nu observa aproape nimeni, pentru ca aleg numai nuante tot pe ton si nu exista nicio mare schimbare, de aceea as evita sa folosesc aceasta vopsea spuma,primita de la Palette. Sau nu stiu cum sa fac.....as putea sa o ofer unei fete care doreste sa incerce o vopsea inchisa, iar ea sa imi trimita 2-3 poze before/after (pe care nu le voi face publice, dar le voi atasa in formularul pe care trebuie sa il completez cam pe 15 ianuarie). Daca exista vreo doritoare sa imi dea de veste printr-un comentariu (va primi ambele cutii de vopsea). Daca nu, voi spune pas acestei campanii si voi returna produsele!

Comentarii

Dorina a spus…
Ce de bunatati :)
Eu nu prea am fost multumita de balsam.
Era foarte subtire si cei de la Trio Deluxe s-au oferit sa-mi trimita altul fara sa mai platesc nimic pentru ca spuneau ca a fost diluat, dar nici cel pe care l-am primit a doua oara nu mi se pare wow.
Ma tenteaza foarte tare samponul pe care l-ai luat tu? E pentru toate tipurile de par?
Acum folosesc Bed Head si nu mi se pare bun si a mai costat si o groaza (am luat doua ca le-am prins la oferta)
claudia a spus…
Mastile de la Wella sunt divine ! Dar nu stiu de unde ai luat-o asa scumpa :?, eu o am pe aceeasi in varianta de 500 de ml si am dat pe ea 120 de lei. Poate ar trebui sa incerci sa le iei din salon, eu de acolo le-am cumparat tot timpul si au preturi mult mai normale...
Iar vopseaua Garnier e de departe cea mai putin agresiva cu parul meu...am incercat multe alte vopsele insa asta e singura care intr-adevar isi mentine efectul si nu imi nenoroceste parul!
Gina Cristiana a spus…
Sa le folosesti cu placere:)
Si eu ma gandeam la o comanda pe site ul lor pentru un sampon pentru par vopsit si probabil keratina lichida (cam scumpa si stiu ca o pot gasi mai ieftin in magazine) insa nu vad nimic specificat despre costul transportului prin Posta.
Pe tine cat te-a costat transportul?
Mersi
si te pup :*
Simona Tucu a spus…
Hehe, ai comis-o pana la urma, ai dat comanda :P
Eu nu am incercat niciun produs dintre cele comandate de tine, folosesc masca de par rosie, din aceeasi gama cu a ta, insa ceea ce ai cumparat tu nu am incercat. Sper sa iti fie de folos.
Imi place extrem, de tare culoarea pe care o ai acum in par, iar parul in sine se vede sanatos si lucios, m-ai facut curioasa cu privire la uleiul de cocos pe care il folosesti, desi recunosc ca nu am rabdare sa stau atata timp cu ceva in par, de aceea am cautat produse pentru par care sa imi reduca timpul necesar ingrijirii lui si sa fie si eficiente. Inainte foloseam ulei de masline, insa precum am spus, nu mai am rabdare cu el, insa chiar as vrea sa vad un review al uleiului tau de cocos.
Vopseaua de la Garnier consider si eu ca este vopseaua care se duce cel mai repede de pe par, am folosit-o foarte mult timp pentru o anumita nuanta, insa se ducea foarte repede. Acum nu mai imi bat capul cu nimic! :P
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Dorina, pe sampon scrie ca este pentru parul aspru si rebel (nu specifica daca trebuie sa fie normal sau gras). Eu am parul gras, adica se ingrasa in doua zile si nu il pot purta apoi decat prins.

Balsamul nu este dens, cum ai spus si tu, dar mie mi-a descurcat foarte bine parul, deci ma declar multumita. Fata de ultimele incercate (Balea, Kallos si cel bio de la Krautergarten) a fost si mai ieftin si mai bun.

Te pup! :*
Toma Aurora a spus…
Claudia, prima data am cumparat un pachet sampon + masca Wella de pe blogul unei fete, dar nu avea decat un singur set. Apoi am luat-o cu 56 de lei de la targ (doar masca). Variantele mari sunt in general mai convenabile decat cele normale. Am observat aceste lucruri si la sampoanele profesionale de 1000 de ml.

Ma bucur ca si tu ai aceeasi parere despre vopseaua Garnier- mie nici cele fara amoniac nu mi s-au parut asa de blande ca ea.

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Ginutza, draga mea, transportul a fost 7 lei. Dar am avut si o reducere de 5 % (este un cod trecut pe pagina de start a site-ului) si am platit doar 4 lei transportul (3 lei a fost practic reducerea pentru produse). Keratina lor este diferita fata de cea din DM (pe care o am eu). Am inteles ca e mai uleioasa si conteaza foarte tare sa o aplici exact conform indicatiilor. Cea din DM (Byphase) poate fi aplicata oricand, este buna, dar nu exagerat de hranitoare. Dar este oricum mai buna decat orice alt spray leave-in din comert!
Toma Aurora a spus…
Simona, da, am comis-o :))!

m vazut mastile tale si abia astept sa o am si eu pe cea leave-in!!!

Eu cu uleiul de masline nu m-am inteles deloc. Mi se parea ca ingrasa parul si nici nu am observat cine stie ce imbunatatire. E adevarat ca mi-am dat doar de 3-4 ori cu el in cap....poate trebuia sa fiu mai sarguincioasa si sa nu renunt!

Uleiul de cocos m-a cucerit pentru ca miroase superb!!! D-aia il si suport atatea ore in cap. In plus, nu e deloc gras. Am vazut ca unele fete il folosesc ca spray leave-in dupa spalare. Eu nu am incercat inca varianta asta pentru ca in momentul in care deschid flaconul de ulei imi vine sa il torn pe tot in cap :)). L-am si gustat si e asa de bun! Cu siguranta o sa il mai cumpar....tot de pe Elemental.ro, cat mai prind transportul gratuit!


Te pup :*
Sadie a spus…
M-ai facut tare curioasa in legatura cu uleiul de cocos, chiar am nevoie sa revin la ritualurile de ingrijire naturala a parului, dupa problemele avute cu vopseaua Palette.
Referitor la asta, din poza pare ca parul tau e semnificativ mai deschis decat al meu si, daca am retinut bine, tu ai optat pentru o nuanta mai inchisa la vopsea, deci ma tem ca intr-adevar vei iesi bruneta. Cred ca decizia ta de a nu o folosi e foarte corecta, daca stiam cat de inchisa iese, eu i-o dadeam mamei care se vopseste cu negru.
Toma Aurora a spus…
Sadie, la tine am vazut prima data pozele cu vopseaua :(. Atunci am zis ca nu e de mine....si de sora mea, care e blonda, nicidecum. Noi visam cai verzi pe pereti, nuante se saten deschise cu tonuri roscate, nicidecum asa ceva. Nunta pe care am primit-o eu este intradevar mai inchisa decat cea testata de tine, deci sigur as fi iesit bruneta din acest experiment. Din cate am observat,pana si nuanta cea mai deschisa de blond e de fapt un blond inchis spre roscat :/. Cutremurator! Ma intreb de ce au mai pornit aceasta campanie, daca tot au pus niste fotografii aiurea pe cutia de vopsea?!

Te pup si sper ca vopseaua sa se duca repede si sa revii la nuanta initiala si la parul lucios pe care il aveai inainte de vopsire!
Adina Aruştei a spus…
Ce mutzunache frumos, sa nu fie deochi! pare tare sanatos :)
sunt curioasa de reviewuri. am observat ca nu tot ce e scump e musai bun, deci dupa ce am incercat multe produse profi fara un rezultat surprinzator (joico, tigi, wella) as incerca si altceva.
Gina Cristiana a spus…
Aurora, mersi mult de tot pentru raspuns :)
Alina a spus…
eu am fost tare multumita de vopseaua Garnier. In general observ ca produsele care-mi fac mie bine (la par ma refer) nu sunt printre preferatele altor fete :)
eu am reusit sa acopar aproape perfect parul blond cu o nuanta de saten si s-a pastrat in par 2 ani(!) pana mi-a crescut tot parul. Probabil daca nu-l tundeam, inca mai rezista.
Toma Aurora a spus…
Meg, nu mereu iese motul asa bine :)). Am o clama cu care se prinde perfect, dar este a surorii mele si mereu ne batem pe ea. Cu ea se prinde motul bine oricand (este lungura si se inchide cu un portmoneu).

Nici eu nu am fost data pe spate de brandurile profesionale, dar trebuie sarecunosc ca nu le-am incercat pe toate.
Toma Aurora a spus…
Gina, cu multa placere!:*
Toma Aurora a spus…
Alina, eu cunosc doua persoane care au ajuns de la saten mediu/inchis la blond cu vopseaua de la Garnier (cea mai deschisa-900), fara sa se decoloreze. Dar acest lucru s-a intamplat dupa 3-4 aplicari....oricum, decat sa te decolorezi si sa iti nenorocesti parul (eu am fost decolorata de cateva ori si am stat cu decolorantul numai 5 minute, ca sa se deschida parul cu cateva nuante si tot m-am trezit cu el ca o matura). Eu am radacinile mai inchise decat restul parului si abia apoi parul incepe in mod natural sa se decoloreze. Tot cu acea vopsea de la Garnier ma fac si eu (color naturals-nuanta de blond deschis 9.1). Imi deschide radacinile cam in 15 minute si nici nu deterioreaza firul de par!
Descude a spus…
Tocmai ce am primit si eu cateva produse de la Anian si nu mai pot de fericire...deja simt rezultate...cred ca voi fi clienta fidela!
Sa le folosesti cu placere...
Imi place tare mult culoarea parului tau si se vede ca ai mare grija de el!
Sadie a spus…
Aurora, sincer nu stiu ce sa-ti spun. La postarea mea cei de la Trender au scris, conform chestionarelor de prima impresie, ca un procent mare de fete au fost multumite de culoarea rezultata. Acuma, ca fetele alea au fost multumite si cu o culoare mai inchisa... n-as putea sa-ti spun, ideea e ca n-au numai feedback negativ.
Toma Aurora a spus…
Descude nici eu nu cred ca ii voi parasi prea curand. Sper doar sa nu imi apara matreata pe parcurs, desi nu am mai avut aceasta problema de mai bine de 4 ani. Cat despre par, sper sa isi revina total, pentru ca vreau sa ajunga sa aiba o linie dreapta (vreau sa scap de tunsul in scari pentru ca se strica repede linia coafurii).Dar ca sa ajung sa il am petot egal, trebuie sa creasca :D
Toma Aurora a spus…
Sadie, am citit unele review-uri pozitive si pe bloguri, dar din experienta am mai intalnit vopsele care au iesit mai inchis ca pe cutie.Si daca as fi citit cu atentie mai multe descrieri despre acele vopsele sigur as fi evitat rezultatul. De aceea in cazul de fata sunt aproape sigura ca imi va iesi ceva inchis. Oricum am rezolvat, am gasit pe cineva care sa o testeze :D Asa voi completa si chestionarul si voi evita si vopsitul!
Georgiana a spus…
Ma bucur ca te-am convins si eu sa comanzi, cel putin de sampon sunt tare incantata si i-l iau si mamei, mai ales ca e ieftin si mult :)
Culoarea ta actuala imi place mult de tot, chiar e mai bine sa nu risti sa o strici cu Palette.
Am in casa ulei de cocos pe care chiar nu l-am mai folosit de mult pt. par, dar m-ai convins! Maine fac o masca de 3-4 ore cu el. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, si eu voi cumpara din nou sampon de la ei! Este exact genul de sampon normal, care face ceea ce trebuie sa faca un astfel de produs: sa curete bine si sa nu usuce/incurce parul.


Vopseaua este deja istorie.Ma bucur ca nu am incercat-o si ca am asteptat sa vad ce zic mai intai fetele despre ea!