Daruri de la Mos Craciun


Well....anul asta pot spune ca am cam dat-o in bara cu cadourile,in sensul ca nu am fost prea inspirata si nu m-am ridicat la nivelul la care imi imaginam ca o sa ma aflu de Craciunul acesta. Dar ma voi revansa probabil cu alte ocazii, intucat marturisesc sincer, in perioada asta am fost un soi de Grinch si am incercat sa sabotez cadourile de sub brad (:oops).

Cel mai frumos cadou primit a fost o bluza brodata, precum cele incluse in wishlistul meu de luna trecuta :D. D-aia e bine sa iti faci lista de dorinte publica!



Am primit si o gentuta asemanatoare cu cele din wishlist, pe care abia astept sa o port intr-o zi in care nu voi avea lucruri multe de carat dupa mine.




Am primit lenjerie intima de la Reserved si o esarfa superba, mare, cu trandafiri imprimati!




Mosul s-a gandit si la dorintele mele mai pretioase si mi-a adus anul acesta un manson din blana de la Marc O'Polo for Campus. De multa vreme imi doream acest accesoriu calduros, desi nu staim exact cum aveam sa il combin cu imbracamintea. In plus, pretul era destul de ridicat si nu eram sigura ca merita investitia. Si....alaturi am gasit si o esarfa alba, brodata, foarte frumoasa!


Mosul a stiut ca acum ceva vreme am fost obsedata de gargarite si de aceea s-a gandit sa imi cumpere un set splendid, format din cercei si un inelus fermecator.


Si pentru ca sunt tuburi-dependenta, nu se putea sa nu primesc macar cateva cosmetice mici. Am primit de data aceasta unele bio, handmade: sapunuri naturale cu diferite arome si balsam de buze (foarte hranitor- mi-a reparat buzele uscate dupa doar doua aplicari).

Pe langa acestea am mai primit traditionalele dulciuri (fara de care Sarbatorile nu inseamna nimic!), toate numai din Lidl ( Mosul e la curent cu postarile, asa ca s-a dus fix la supermarketul preferat :))) si un set pentru pat din partea parintilor mei!

Anul acesta am primit cele mai frumoase cadouri de Craciun si absolut toate au fost pe placul meu (inclusiv cartea cu insemnarile unei pustoaice, pe care v-am aratat-o in postarea precedenta)! Mi-am facut si eu cateva cadouri, dar inca nu le-am primit la posta! Am descoperit magazinul online al celor de la Fares si mi-am cumparat niste ceaiuri de trandafir, ciocolata si fructe de iarna. Nu stiam ca Fares a evoluat asa de tare incat a ajuns sa aiba si ceaiuri de 12-15 lei cutiuta. Eram obisnuita cu ambalajele lor antice, cu ceai de musetel, paducel, macese....pe care dadeam 2-3 lei. Am cumparat si pentru sora mea un cadou de pe site si am beneficiat de transport gratuit prin curier (pentru comenzi mai mari de 30 de lei) si de 9% discount (pentru comenzi mai mari de 60 de lei). Celelalte cadouri sunt compuse din cosmetice Yves Rocher , Anian si accesorii de la Miniprix! Abia astept sa le primesc, mai ales ca am calculat indelung valoarea lor pentru a nu exagera cu cheltuielile.



Voi ce ati primit de la Mosul cel batran? 

Comentarii

Caress a spus…
Foarte frumos ! Ce norocoasa esti sa primesti atatea cadouri ! Si eu am primit, nu zic nu, dar au fost doar de la sotul meu si de la mine pentru mine... :D
Liliana a spus…
Multe si frumoase cadouri ti-a adus Mos Craciun! Sa le porti/folosesti sanatoasa!

Mie mi-a adus Mos Craciun o jacheta, un mixer si o crema de fata.
Toma Aurora a spus…
Carres, multumesc mult! Lasa este suficient cat ai primit! Eu in unii ani am primit doar dulciuri si tot am fost multumita! Important este sa ne simtim noi bine, nu neaparat sa primim multe cadouri! :*
Toma Aurora a spus…
Liliana, dar nici la tine cadourile nu au fost mai prejos! Se pare ca Mosul a stiut ca ai fost cuminte anul acesta :D
Gina Cristiana a spus…
Ce cadouri frumoase. Anul acesta cred ca am oferit ceva la fel de frumos pe cat am primit. :) multe lucruri utile, printre care si cosmetice :)) si niste lucrusoare brodate.. Imi place ca, cu cat cresc, cu atat primesc cadouri mai inspirate.
Sa le folosesti cu placere.
:*
ilda76 a spus…
Cat de frumoase darurile aduse de Mos!!! Iti doresc sa te bucuri de fiecare dintre ele! Mie-mi plac la nebunie bluzita cu broderie (e atat de fina!), mansonul si setul adorabil cercelusi-inel!
Pupicei!:)
Anonim a spus…
Oooo, ce frumos, mi-ai sters comentariul lasat aseara in care imi exprimam dezamagirea ca ai pozat si afisat articole de lenjerie intima absolut banale... :) Nu ne place o parere critica sincera, asa-i? Doar laude cat cuprinde, de la persoane cu o educatie indoielnica... Ce sa zic, spor in continuare, cine se aseamana se aduna :) Eu una nu o sa mai trec pe aici.

Raluca

P.S. Comentariul meu e "anonim" pentru ca nu am cont de Google sau de Wordpress, dar m-am semnat cu numele real de fiecare data.
Alina a spus…
sa le porti/folosesti/mananci cu placere.

eu anul asta nu am primit decat o lotiune mica de corp:)) dupa ce ca-s in project pan, nici mosu' nu mi-a adus :))
mi-a luat in schimb altele, nu ma plang.
Toma Aurora a spus…
Ilda,Alina,Ginutza, va multumesc mult pentru aprecieri!


Raluca, am sters comentariul tau nu din cauza ca l-am vazut ca pe o jignire ci pentru ca sunt de parere ca pe blogul meu pot posta absolut orice vreau. Si sa nu crezi ca sunt genul de vanatoare de comentarii de lauda. Lenjeria fotografiata nu mi s-a parut deloc banala, de aceea am si hotarat sa o fotografiez. Chiar vrei sa iti fac o poza la lenjeria mea scumpa, casa te convingi ca Reserved nu ma da pe spate?! Dar nu asta e ideea! Si daca primeam lenjerie la 2 lei tot o postam,pentru ca nu am facut ceva indecent, nu am pozat in ea sau altceva de genul asta. Despre fotografiile cu tipe aproape goale, cu pornografie infantila de pe alte bloguri publice ce ar mai fi de zis atunci? Care este diferenta intre a poza o bluza si a poza lenjerie intima? Pana la urma urmei sunt ambele niste lucruri pe care le imbracam. De accea ti-am sters comentariul,pentru ca nu vroiam sa ma justific in fata cuiva. Nu cred ca am gresit si cum am spus anterior, pe blogul meu postez ce vreau, pentru ca e personal!

In ceea ce priveste acuzele aduse persoanelor care imi lasa comentarii, tin sa te anunt ca educatia lor nu este deloc indoielnica si chiar le prezint scuzele mele celor care lucreaza in educatie, sunt farmaciste sau practica medicina de 10-20 de ani.


Eu nu am privit comentariul tau ca pe o critica ci l-am vazut mai degraba ca fiind rautacios. La fel de bine puteai sa dai ochii peste cap de una singura si sa exclami cat de aiurea ti se par pozele mele.
Marra a spus…
Ai primit niste cadouri de vis,sa le porti sanatoasa:*
Toma Aurora a spus…
Marra, multumesc mult :*
Anonim a spus…
frumoase cadouri, sa le folosesti sanatoasa!
Unknown a spus…
si mie imi plac gargaritele...sunt foarte frumoase bijuteriile:X
Toma Aurora a spus…
Alexandra, ma bucur ca iti plac. Incet, redevin si eu fana :D
Unknown a spus…
Setul cu gargarite e fooooarte dragalas :)
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Dragonfly! :*