Tag: Who's your Celebrity style match?


Desi nu imi place Taylor Swift ca artista si nici nu ma aseman fizic cu ea, cred ca este una dintre putinele vedete pe care o admir pentru tinutele sale. Nu imi plac outfit-urile foarte elegante, clasice si nu cred ca m-as imbraca asa vreodata. Nici macar in momentele in care tinuta office-eleganta a fost ceruta nu am renuntat la convingerile mele si as fi preferat mai degraba sa fiu data pe usa afara decat sa port tocuri elegante si camasa.

Uitandu-ma la diverse ipostaze ale vedetelor am observat ca multe dintre ele se imbraca bine doar la evenimente &co. iar in timpul liber fac praf tot ceea ce prezinta in cadrul ceremoniilor mondene.  De aceea nu tin sa apreciez armata de stilisti, ci gustul vestimentar al persoanei pe care o vad pe scena. Un exemplu concret: nu o pot admira  din punct de vedere vestimentar pe Beyonce cand seara apare impecabil, intr-o rochie de sirena si a doua zi apare intr-un hanorac XXL, nemachiata si cu o sapca trasa peste ochi. E adevarat ca si vedetele sunt oameni, dar majoritatea conteaza in primul rand ca imagine. Altfel, de ce nu ar veni diva cu hanorac si sapca si la concert?

Sa ne intoarcem la duduita Swift, care mereu are o aparitie dragalasa si cuminte, asa cum cred ca este si ea ca persoana.


1.Descrie-ti stilul vestimentar.
 
Nu pot spune ca am un stil bine definit, dar niciodata nu cad in extreme. Niciodata nu m-as vedea imbracata in stilul rock heavymetal. Niciodata nu m-as vedea intr-o tinuta sport, cu adidasi si trening.

In general, pe acasa, port camasi in carouri si pantaloni lejeri. Imi place sa fiu asa, mai country :)). Pe strada port haine colorate, foarte rar pantaloni, foarte rar tocuri, foarte rar negru. Imi plac mult: dantela, voalul, bumbacul gros si frumos colorat, puloverele moi, broderiile crosetate/tricotate. Imi plac accesoriile vesele, gentile din piele si incaltamintea comoda si joasa.

2. Care este articolul vestimentar preferat?


Fustele, cu siguranta. De aceea si ocupa cea mai mare parte a sifonierului meu. Daca ar fi dupa mine, as purta o fusta noua in fiecare zi.


3. Ce tinuta ai alege pentru covorul rosu?


4.De ce iti place aceasta artista?

Pentru ca se imbraca intodeauna feminin si mereu are o aparitie foarte frumoasa cand iese in public, pentru ca imi place muzica country si pentru ca are niste bucle minunate.



5. Ce crezi ca aveti in comun?


Pasiunea pentru stilul country. Fie ca ma refer la tinutele in care poarta camasute western, fie ca vorbesc despre rochitele albe/ roz combinate cu cizme cowboy.


6.Urasti ceva la ea/el?


Absolut nimic.


7.Arata-ne o poze cu tinuta sa pe care o apreciezi cel mai mult.


8.Daca ai fi in locul ei ce iubit ai alege?

Pe oricare dintre fratii Jonas. Si ei sunt niste baieti frumosi si sensibili, au succes si cred ca s-ar potrivi de minune. Pentru mine fratii Jonas vin la pachet, asa ca nu il pot nominaliza pe Joe :)


9.Reprezinta un model in viata pentru tine?

In niciun caz. Prefer sa nu am modele si sa imi croiesc drumul in viata dupa bunul plac.



Cine nu l-a completat inca este invitat sa il completeze pe blogul sau:D

Comentarii

alexandru a spus…
Mi-au placut raspunsurile tale si felul in care ai motivat alegerea facuta!
Pupici!:)
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Ilda! Te pup!
coco a spus…
foarte feminina !
Gina Cristiana a spus…
Mi-a facut placere sa citesc tag ul. Din pacate am stat si m-am gandit si am incercat sa il fac, dar deocamdata nu pot alege nici o celebritate.
:*