Review: Ulei de migdale dulci Krautergarten


Am comandat acest produs de pe Styx.ro in urma cu o luna si de atunci il folosesc in fel si chip. Prima data am cautat pe internet pentru ce este recomandat uleiul de migdale dulci si am descoperit ca este bun ca:

-hidratant pentru piele, indiferent de tipul acesteia;
-hidratant pentru ochi, reducand cu succes liniile fine;
-ulei de masaj pentru coate sau calcaie foarte crapate;
-stimulator pentru oprirea caderii parului;
-hidratant pentru varfurile de par despicate;
-un excelent ulei pentru cuticulele aspre.


Eu l-am utilizat cel mai des ca ulei pentru par. O data la 2-3 zile imi masam scalpul cu acest produs ,apoi masam si varfurile. Unul dintre cele mai importante aspecte ale uleiului de migdale este ca se absoarbe imediat si nu ramane gras. Eu puteam sa ies cu parul plin de ulei de migdale si pe strada, cu conditia sa il prind in ponytail.
Ce am observat in cazul parului? Cade mai putin, ramane curat mai multa vreme intre spalari (cu o zi in plus), varfurile sunt mai moi. Acestea sunt rezultatele pe termen scurt pe care le-am observat. Voi reveni cu impresii dupa o folosire mai indelungata.


Apoi, l-am utilizat ca  hidratant pentru ten, o data la 2-3 zile, seara. Este foarte usor, se intinde cu usurinta, are un miros discret si natural,nu mi-a provocat eruptii si nu mi-a ingrasat tenul (desi il am mixt/gras). Un alt mare plus este faptul ca demachiaza foarte bine ochii,nu ustura si este perfect pentru a fi intrebuintat ca ulei-contur pentru ochi.



L-am mai folosit pe post de crema pentru calcaie, ulei pentru cuticule, balsam de buze si am observat ca are un efect hidratant instantaneu. In cazul cuticulelor a facut minuni in cazul meu. Eu nu le tai, decat o data la cateva luni si ma confrunt zilnic cu exfolierea lor, pentru ca sunt foarte uscate. A fost suficient sa ma masez de cateva ori cu ulei de migdale si cuticulele s-au retras in "carapacea" lor:



Produsul este 100% bio si eu am citit prima data despre beneficiile sale pe www.sigina.ro. Va pun si lista cu ingrediente de pe spatele sticlutei:


Asadar, avem un singur ingredient in flacon: uleiul de migdale dulci :D


O sticluta are 100 ml si costa in jur de 35 de lei. Eu intr-o luna am consumat cam o treime din continut si l-am folosit din belsug. Uleiul de migdale se gaseste in diverse magazine online, dar si in plafare sau in alte magazine de produse naturiste. Eu zic ca este o investitie buna, mai ales ca nu mai este nevoie sa va cumparati crema de fata, crema de ochi, masca de par, balsam pentru cuticule, crema de picioare, crema de maini. Sunt sigura ca are rezultate excelente si pentru corp, dar ma gandesc sa folosesc pe post de lotiune uleiul de avocado, care am inteles ca are un puternic efect anticelulitic. Momentan insa nu detin un ulei de avocado, dar planuiesc sa mi-l cumpar in viitorul apropiat. Voi ce parere aveti despre uleiurile bio? Aveti recomandari de facut?


Comentarii

Descude a spus…
De mult ma tin sa imi iau si eu ulei de migdale,dar parca niciodata nu ajung banii sau intotdeauna ai altceva de cumparat,trebuie sa ma mobilizez sa imi iau si eu unul,chiar are multe intrebuintari:)
Simona Tucu a spus…
Foarte bun review-ul tau. Si mie imi place mult uleiul de migdale. Il folosesc cel mai des pentru zona ochilor si sunt foarte multumita de el.
Pentru par nu l-am incercat niciodata, insa nu e prea tarziu...
Pupici!
AlinaGav. a spus…
si mie imi place uleiul de migdale. Este super pentru ten ( hidrateaza foarte bine) si zona ochilor. L-am folosit si pt par dar mai mult pe varfuri (niciodata nu l-am aplicat pe radacini dar o sa incerc si eu).
Am auzit ca uleiul de cocos este super pentru par...tot zic ca o sa-mi cumpar.
Eu iti recomand uleiul din samburi de struguri (are multe intrebuintari) dar eu il folosesc pe ten- daca il folosesti cu regularitate o sa vezi chiar si o micsorare a porilor.
Toma Aurora a spus…
Descude si eu il aveam pe lista de vreun an de zile. Tot ziceam ca il cumpar,il cumpar si de multe ori am evitat sa il iau. Mereu inlocuiam cu alte produse si ziceam ca o sa il cumpar candva :D Pup!
Toma Aurora a spus…
Simona, pentru ochi am inteles ca ar fi cel mai bun. Eu nu il folosescde multa vreme in aceasta zona a fetei, dar deja se vad primele rezultate.Sunt sigura ca dupa o utilizare mai indelungata efectele vor fi si-mai-si! :*
Toma Aurora a spus…
Alina Gav,multumesc pentru comentariu. Am vazut ca fetele din afara folosesc ulei de cocos mai ales daca au parulondulat. Chiar si fetele de culoare afirma ca e cel mai bun produs pentru parul lor umflat si rebel.


Hmmmm...uleiul de struguri l-am vazut tot pe Styx.ro si cu siguranta va fi al meu,mai ales ca am portii dilatati in jurul nasului.


Eu in general nu sunt o mare fana a produselor bio, dar trebuie sa recunosc ca la capitolul hidratare depasesc produsele din comert.Untul de cacao, uleiurile....chiar hidrateaza pielea in profunzime si nu doar pentru cateva ore.


Te pup!
Sunt doar eu a spus…
Uleiul de migdale in gasesti la plafar cu 6 ron :) , intradevar este foarte bun , eu l-am folosit pt a imi trata cearcanele.
Carmen Tobias a spus…
Eu cumpar de la http://kzarinne.ro/ulei-de-migdale-dulci-bio-virgin-100-ml-mayam-p-49.html ,sper ca nu te deranjeaza ca am dat link. E 17 lei 100 ml,tot bio si mi-am mai luat muuulte de pe site,inca nu am reusit sa povestesc despre ele :)) Preturile sunt super ok si produsele yumm :)
Toma Aurora a spus…
Jully, am inteles ca nu toate sunt bio. De aceea difera si pretul. Un pret normal ar trebui sa fie de cel putin 15 lei, cu exceptia ambalajului (pentru care platimoricum prea mult) si a taxelor de comercializare. Stiu ca exista si variante la 5-6 lei, dar care au doar 10 ml de ulei bio.
Toma Aurora a spus…
Carmen, multumesc pentru link.Pretul este intradevar avantajos. Si eu ma gandeam ca pretul uleiului Krautergarten este cam mare.Am mai vazut si pe Breslo ulei de migdale dulci la preturi bune. Abia astept sa rasfoiesc site-ul :D. Te pup!
coco a spus…
este super de super...pentru conturul ochilor face minuni...
Anonim a spus…
un fel de potiune magica..:X
Toma Aurora a spus…
Coco, ma bucur ca si tie iti place pe post de crema de ochi.
Toma Aurora a spus…
Li, cam asa ceva :D
Nia a spus…
citeam postul tau si am vazut partea cu celulita , si vroiam sa impart cu tine ceva ce am aflat si eu de curand despre inestetica coaja de portocala , care nu e altceva decat o infectie a tesutului subcutanat , asadar nu prea exista nici o cremutza/ ulei minune pt a scapa de aspectul neplacut al celulitei , doar mult mult sport pt a iti dezvolta fibrele de elastina si colagen , si pt a iti tonifiia musculatura , asa va fii mai putin vizibla !
Toma Aurora a spus…
Nia, multumesc pentru informatie. Eu am observat la anumite produse ca reduc vizibil celulita si fac pielea ferma. Nu stiu daca acest lucru se datoreaza produsului in sine sau masajului. Te pup!
Unknown a spus…
ESTE BUN SI PT TRATATREA SI PREVENIREA VENISOARELOR MOV DE PE PLEOAPE DE SUB PLEOAPE?
Toma Aurora a spus…
Roxy, nu știu ce ce să îți răspund, pentru că nu mă confrunt cu această problemă, ce am observat eu este cu uleiul de migdale dulci este bun pentru cearcăne și ridurile fine din jurul ochilor.