Review: Tratament pentru dermabraziune Anew Clinical


Au trecut si cele 8 saptamani de tratament, timp in care am folosit cu regularitate sistemul intens pentru micro-dermabraziune Anew Clinical. De o saptamana il foloseste si mama mea si va pot spune ca rezultatele in cazul tenului matur sunt mult mai bune, mai vizibile. Totusi, chiar daca am un ten tanar, am fost foarte multumita de acest exfoliant si cu siguranta il voi recumpara. Mi se pare cel mai eficient produs de igienizare a tenului, curatand in profunzime porii si contribuind rapid la reglarea secretiei de sebum specifica tenurilor mixte/ grase.

Recipientul se prezinta cu un dozator practic, prevazut cu doua orificii si patru trepte de reglare. Timp de doua saptamani folosim continutul eliberat in functie de numarul nivelului. Astfel: pentru nivelul 1 folosim produsul timp de doua saptamani, pentru nivelurile 2,3,4 tot pentru aceeasi durata. In medie, un nivel presupune 4-5 utilizari, deoarece intre doua intrebuintari trebuie sa facem o pauza de 2 zile.


Produsul este format din doua tuburi separate, unite prin acelasi capac. Intr-un flacon gasim un amestec alb, cu particule exfoliante fine, iar in celalalt un continut gri cu particule abrazive dure. In cadrul primului nivel orificiul tubului gri (mai dur) va fi blocat, pentru a nu sensibiliza tenul si pentru a-l pregati treptat pentru o exfoliere mai dura. Ultimul nivel presupune o exfoliere folosind exclusiv produsul gri, fiind foarte dura, dar si eficienta.



Produsul se aplica pe tenul usor umezit si se maseaza aproximativ 1-2 minute intr-o zona. Mie intregul masaj al fetei imi lua in jur de 8-10 minute. Dupa clatire, tenul scartaie si se simte extra-curat. Porii sunt vizibil diminuati.

Dupa primele doua saptamani de tratament am observat ca tenul meu nu se mai ingrasa decat foarte putin. Dupa patru saptamani am renuntat la a mai folosi fond de ten in fiecare zi pentru ca am observat ca nu imi mai apar cosuri daca stau nemachiata. Dupa sase saptamani imi simteam tenul tot mai uscat si am observat ca fondul de ten se mentine mult mai multa vreme pe fata. La sfarsitul tratamentului pot spune ca tenul meu este mai degraba normal decat gras si chiar prezinta semne de uscare. In fiecare seara simt nevoie sa imi aplic un hidratant foarte gras, pentru a-mi simti pielea hidratata.


Am observat o reducere semnificativa a petelor de pe fata, o uniformizare a tenului si un oarecare efect de lifting. Nu pot sa ma pronunt exact in cazul liftingului, pentru ca nu am inca riduri specifice tenurilor mature, dar imi simt pielea foarte intinsa si fara denivelari. In cazul in care imi aplic putina pudra peste fondul de ten, fata nu imi mai luceste nici peste 10 ore. Inainte, chiar si cu pudra, dupa 2-3 ore zona T devenea usor lucioasa.

Cu siguranta imi voi recumpara acest produs. Intentionez sa incep un nou tratament la primavara, pentru a pregati pielea pentru bronzul estival. De asemenea doresc sa cumpar un flacon special pentru zona umerilor si a bratelor, unde am semne lasate de cosurile din adolescenta.

De cand am terminat eu tratamentul am luat-o pe mama mea drept cobai pentru testarea eficientei produsului. Dupa o singura utilizare pielea ei parca era alta: luminoasa, catifelata, moale si curatata de impuritati. Asadar, pentru persoanele mai inaintate in varsta cred ca este un produs-minune.

Pe site-urile din strainantate, tratamentul pentru microdermabraziune Anew Clinical este cotat cu calificative maxime de catre utilizatori, singurele review-uri negative fiind scrise de persoanele cu ten acneic, foarte sensibil. Ella si Anda sunt doua fete din blogosfera romaneasca unde am citit pareri pozitive despre acest exfoliant si le puteti citi si voi pe paginile lor personale, daca inca nu ati facut acest lucru.


Pretul standard al unul flacon de 75 de ml este de 72 de lei, dar il puteti gasi cu reducere in unele brosuri. Il recomand cu drag (mai putin persoanelor cu ten extra-sensibil) si din partea mea primeste nota maxima!

Comentarii

Gina Cristiana a spus…
Daca nu vedeam un review nu cred ca bagam in seama acest produs. Cand va fi in brosura cu siguranta il voi incerca pentru ca este exact ce am nevoie (in afara de riduri :))


:*
Toma Aurora a spus…
Ginutza, nici eu nu stiam de existenta lui pana nu l-am vazut pe blogul Ellei. Il voi mai cumpara si eu in viitor. Cred ca in campania 2 sau 3 pentru ca pana atunci o sa renunt la Avon. Te pup!
ancuvonc a spus…
http://ancuvonc.blogspot.com/
shopaholica a spus…
Super review-ul! Produsul asta se poate folosi pe intreg corpul,nu-i asa?
Toma Aurora a spus…
Shopaholica, nu scrie nicaieri ca nu se poate folosi pe tot corpul. Eu cred ca e numai bun pentru urmele lasate de arsuri, cosuri, etc.
shopaholica a spus…
multumesc pt raspuns! :*
Caress a spus…
Trebuie sa-ti spun ca la mine nu a functionat nici in sensul eliminarii punctelor negre, nici al diminuarii secretiei de sebum sau a porilor...Cred ca am un ten mai problematic ca tine. :)
Toma Aurora a spus…
Carres, ori este posibil sa nu ai probleme cu tenul (din cate imi amintesc, ai un ten foarte frumos, fara imperfectiuni).