Review: Ser Herbal Hydrating Mario Badescu


Acesta este cel de-al doilea produs marca Mario Badescu pe care l-am folosit si despre care va voi vorbi in postarea de fata. Daca macra de fata mi-a lasat o impresie extrem de buna, nu acelasi lucru s-a intamplat si cu sserul de fata.

Serul pentru fata Herbal Hydrating promite o hidratare profunda pentru orice tip de ten: uscat, normal sau gras. Pentru tenul uscat/normal trebuie aplicat peste crema de fata obisnuita, pentru a-i intensifica actiunea. Pentru tenul mixt/gras se recomanda utilizarea serului singur, fara alt produs hidratant. Eu l-am folosit asadar conform ultimei indicatii.

In prezent am inceput cel de-al doilea mini-flacon de produs, dupa ce primul m-a tinut cca. 12 zile (de pe 3 pana pe 15 nov.). L-am folosit in fiecare seara, dupa ce mi-am demachiat tenul.
Ce am observat: are o formula foarte usoara, care se absoarbe imediat. Nu mi s-a parut foarte hidratant, motiv pentru care, de fiecare data imi dadeam de 2 ori cu serul. Cred ca in cazul unui ten uscat/normal e apa de ploaie pentru ca formula nu mi se pare deloc hranitoare.

Serul nu mi-a produs niciun fel de reactie alergica si nici nu am observat vreun efect asupra ridurilor fine de expresie. Produsul se vrea a fi natural, sau macar bazat pe ingrediente naturale, dar m-a socat faptul ca am vazut termenul multiparaben trecut chiar printre primele ingrediente:(. La un produs care costa 160 de lei ma asteptam ca macar parabenii sa fie eliminati din forumla.



Poate ca gelul albastru, frumos colorat si prezentat de producator va face cu ochiul, dar eu va spun sincer ca am folosit si serumuri la 20-30 de lei care mi s-au parut mai bune (serul cu orez de la Planet Spa, serul Sweedish Spa).


Puteti cumpara produsul de pe ww.carespot.ro, unde momentan se afla la reducere: 128 de lei in loc de 167 de lei.


Eu cu siguranta nu o sa il cumpar pentru ca nu il consider suficient de  hidratant nici macar pentru tipul meu de piele si varsta mea. Comparativ cu serul Anew Genics il consider mult mai slab si ineficient si mult mai scump.

Comentarii

Simona Tucu a spus…
Pai in primele 5 ingrediente, acelea a caror proportie in produs chiar conteaza, nu exista decat unul singur hidratant, glicerina, asa ca nu ma mir ca nu a avut cine stie ce efect...
Am impresia ca sunt niste produse supraestimate...
Toma Aurora a spus…
Simona si eu cred acelasi lucru.
Ingredientele folosite la prepararea tuturor produselor au in proportie de 50% denumiri chimice.

Cred ca acesta este motivul pentru care cosurile dispar de pe fata iar tenul gras se usuca. Dar la capitolul hidratare efectele sunt aproape 0.