Review: Lotiune hidratanta cu migdale Yves Rocher


In prezent aceasta este lotiunea mea de corp preferata.

O am cumparata de ceva timp, dar abia acum am desfacut-o, mai mult din curiozitate, pentru ca am gasit-o intr-o oferta noua la 1+1 gratuit si ma intrebam daca merita sa o cumpar din nou.

Lotiunea hidratanta pentru piele uscata cu extract de migdale se prezinta ca un lapte de corp spumos (mi se pare ca seamana la consistenta cu fondul de ten spuma, doar ca este mai cremos si mai dens).  Se intinde foarte foarte usor pe piele si o lasa moale si catifelata. Se absoarbe repede si chiar ofera pielii o senzatie de comfort.


Aroma sa este foarte proaspata. O asociez  cu samburii de fructe sparti si putin cu parfumul produselor din gama cu 3 ceaiuri vegetale. Este un miros agreabil, fresh, nu foarte puternic, potrivit pentru un hidratant destinat ingrijirii zilnice.

A fost dragoste la prima aplicare! Recipientul este prevazut cu un orificiu mititel si este necesar sa strangeti putin de peretii flaconului pentru a scoate produsul la suprafata. Dar tubul este destul de elastic, asa ca nu veti intampina mari probleme in aceasta privinta.

Lotiunea este densa, nu curge si nu veti risipi astfel din continut.
Producatorul ne anunta pe eticheta ca hidratantul nutritiv are la baza ulei de migdale si seva de agave, ambele cunoscute pentru proprietatile lor hranitoare.

Este un produs pe care il recomand oricarei persoane, fie ca se confrunta cu o piele uscata, care strange, fie ca are o piele normala si doreste o hidratare placuta si o textura a hidratantului deosebita, care sa rasfete pielea!



Pretul unui flacon de 200 de ml este de 36 de lei, dar, dupa cum v-am spus la inceputul postarii, in unele brosuri produsul se gaseste la oferta 1+1 gratuit!

Comentarii

coco a spus…
imi place mirosul de migdale , folosesc uleiul !
Anonim a spus…
Si mie imi place mult aceasta lotiune :) . E printre preferatele mele .
Si pe mine ma tenta loctiunea aceasta, iar faptul ca este la oferta 1+1 nu ma face decat sa mi-o doresc si mai mult :D
Desi am hidratantul catifelant pentru corp cu seva de agave, nu cred ca ar strica sa o am si pe aceasta cu extract de migdale.
Adina Aruştei a spus…
inca un lucru de incercat :)
Toma Aurora a spus…
Coco si mie imi place:D
Toma Aurora a spus…
Lulu, ma bucur ca este si pe placul tau. Eu regret ca nu am descoperit-o mai demult....ar fi fost perfecta in vara trecuta!
Toma Aurora a spus…
Gabrielle si eu imi doresc lotiunea cu agave, cea roz. Mi se pare foarte atragatoare si sunt sigura ca este si de calitate. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Meg, noi fetele mereu gasim cate ceva de incercat!
Gina Cristiana a spus…
Sigur il voi cumpara daca il prind in oferta :))

:*
Unknown a spus…
momentan folosesc crema de corp cu ulei de masline, tot de la YR, de care sunt super multumita, dar cu siguranta voi incerca si lotiunea cu migdale :) ador mirosul lor :)
Toma Aurora a spus…
Simos si eu am avut acea crema de corp in varianta mini- 50 ml si mi-a placut foarte tare. O sa o cumpar si eu in viitor in varianta mare! Te pup!